header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een samengestelde jaarlijkse groei van 6,89% over de projectieperiode van 20232030, wordt verwacht dat het marktaandeel voor sheaboter in 2030 USD 1,87 miljard zal bereiken.

Feb 20, 2023 11:00 AM ET

Shea Butter Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Sheaboter, ook wel GALAM- of KARITE-boter genoemd, is een vettriglyclyceride dat wordt verkregen door de noten van VITELLARIA PARADOXA-planten te persen. Het wordt voornamelijk gemaakt van oliezuur en stearinezuren. Het wordt geëxtraheerd met behulp van de fractioneringsmethode en zodra dat is voltooid, wordt verfijning uitgevoerd om het vergelijkbaar te maken met cacaoboter. Sheaboters staan bekend om hun vermogen om de huid te hydrateren en te verzorgen, omdat ze vetzuren zoals stearine- en oliezuur bevatten, evenals onverzeepbaar zoals fenolen en sterolen. Een andere reden voor de snelle stijging van de vraag ernaar in de persoonlijke verzorgings- en cosmeticasector is dat het een betere absorptie heeft dan cacaoboter. Dit is een van de belangrijkste drijfveren achter de uitbreiding van de sheabotermarkt. Er wordt gezegd dat sheaboter een van de voorkeursalternatieven is die kunnen worden gebruikt bij de productie van bakkerij- en zoetwaren vanwege de stijgende prijzen van cacaoboter die verband houden met het beperkte aanbod.

De omvang van de sheabotermarkt werd geschat op USD 1,1 miljard in 2021. Van 2022 tot 2030 zal de sheabotermarkt naar verwachting toenemen van USD 1,17 miljard naar USD 1,87 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,89%. (2022 – 2030). De primaire marktfactoren die de marktuitbreiding versnellen, zijn het toenemende gebruik in groeiende industrieën zoals cosmetica, farmaceutica, voedingsmiddelen en dranken en een grotere toepassing in huidbehandeling.

Dit is nog een ander element dat de uitbreiding van de sheaboterbusiness voedt. Naast deze elementen zal de Shea Butter-markt naar verwachting groeien als gevolg van veranderingen in levensstijl, toegenomen kennis van de consument over de voordelen van het consumeren van Shea butter, toenemende verstedelijking en een toename van het besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking.

Shea Butter Market SA

Regionale analyse:

In zes van ‘s werelds belangrijkste regio’s – Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika, Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika – zijn de bewegingen van de sheaboterindustrie buitengewoon actief. De voorkeur van de consument voor gebakken goederen en zoetwaren groeit en het gebruik van Sheaboter in bakkerijproducten is de afgelopen jaren snel gestegen. Van al deze regio’s zal de Europese regio deze markt domineren. Bovendien zijn de toonaangevende fabrikanten van snoep ferrero group, nestlé SA, CHOCOLADENFABRIKEN LINDT &SPRÜNGLI AG en PLADIS Een ander element dat bijdraagt aan de uitgesproken expansie van de markt op dit gebied is iemands aanwezigheid daar.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6160

Deze Shea Butter-markt breidt zich uit als gevolg van de groeiende vraag naar cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging in de regio. Door de aanzienlijke stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking en de verstedelijking zullen het Midden-Oosten en Afrika het op een na grootste marktaandeel hebben. Vanwege de toegang van de regio tot goedkope arbeid en een overvloed aan grondstoffen, zal de regio Azië-Pacific ook een aanzienlijke groei doormaken tijdens de evaluatieperiode.

Marktsegmentatie:

De markt voor sheaboter is onderverdeeld in segmenten op basis van type, categorie, toepassing en regio.

De markt is gesegmenteerd in geraffineerde en ongeraffineerde/rauwe producten. In 2021 had het verfijnde segment het hoogste marktaandeel. Hoogwaardige boter die subtiel wordt behandeld met grondstof is geraffineerde sheaboter. Mechanische extractie wordt gebruikt om het te extraheren, samen met wat gebruik van oplosmiddelen. Geurstoffen, additieven en kleuren worden mechanisch geëlimineerd uit geraffineerde sheaboter. Gezonde vitamines en vetzuren gaan verloren in geraffineerde sheaboter in tegenstelling tot ongeraffineerde sheaboter.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/shea-butter-market-6160

De markt is verdeeld in conventionele en biologische segmenten op basis van de categorie. De biologische categorie zal naar verwachting de snelste CAGR ervaren tijdens de verwachte periode, terwijl het conventionele segment in 2021 een groter marktaandeel had.

De markt is verdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: voedsel en drank, persoonlijke verzorging en farmaceutische producten. Het segment dat naar verwachting het snelst zal groeien tijdens de onderzoeksperiode is persoonlijke verzorging. Sheaboter wordt wijd verspreid in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het geneesmiddelensegment,er wordt echter verwacht dat het tijdens de onderzoeksperiode langzamer zal groeien.

Belangrijkste spelers:

BASF SE (Duitsland), Bunge Ltd (VS), Cargill, Incorporated (VS), AAK AB (Zweden), Vink Chemicals GmbH & Co. KG (Duitsland), Sophim S.A (Frankrijk), Ghana Nuts Company Limited (Ghana), Shea Radiance (VS), The Organic Shea Butter Company (VS) en The Savannah Fruits Company (Ghana) zijn de belangrijkste spelers op de wereldwijde sheabotermarkt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Notenpasta’s Markt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (pinda, amandel, cashewnoten, hazelnoot en andere), per categorie (conventioneel en biologisch), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Cacaoboter alternatieven markt Wereldwijd onderzoeksrapport per type [cacaoboterequivalenten, cacaobotervervangers en cacaobotervervangers], bron (shea, sal, kokum & mangopit en illipe & palmpitstearine), toepassing (bakkerij &zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, zoete , hartige snacks en dips, sauzen en dressings) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Shea Butter Market,Shea Butter,Shea Butter Market Share,Shea Butter Industry,Global Shea Butter Market,Shea Butter Market Research,Shea Butter Market Analysis,Shea Butter Market Size,Shea Butter Market Research Report,Shea Butter Market Forecast,Shea Butter Market Trends,Shea Butter Market Demand,Shea Butter Market Growth