header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Active Seat Headrests Marktgroeianalyse 2023, Grootte, competitieve trends, regio’s, eisen, verkoop, omzetstatus en branchevooruitzichten 2030

Feb 20, 2023 12:00 PM ET

Automotive Active Seat Hoofdsteunen Marktoverzicht 

De wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s zal naar verwachting groeien met een wereldwijde CAGR van 5,75% van 2020 tot 2025, volgens gegevens en marktstatistieken die zijn gepubliceerd door onderzoekstechnieken en internationale updates. Een passief veiligheidssysteem in een auto is de markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s, die een betrouwbaar en belangrijk marktonderdeel is. In het geval van een dodelijk auto-ongeluk of aanrijding is het bekend dat de fabrikanten van auto-onderdelen deze actieve stoelhoofdsteunen voornamelijk gebruiken om de passagiers te beschermen tegen nekletsel.

De wereldwijde marktuitbreiding van de markt voor actieve afdichtingshoofdsteunen voor auto’s wordt belemmerd door de komst van de nieuwe coronaviruspandemie en de opkomst van plannen en prijzen die door de concurrerende marktspelers zijn aangenomen.

Actieve stoelhoofdsteunen worden voornamelijk gebruikt voor bescherming bij kop-staartbotsingen. Vergeet echter niet dat deze ongevallen of botsingen ook kunnen worden vermeden door geavanceerde systemen in te zetten, zoals het bewakingssysteem achter het voertuig. De belangrijkste spelers op de markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s worden erkend als Grammer AG, Adient Plc, Lear Corporation, Toyota Boshoku Corporation, TS TECH CO. LTD en anderen. Deze spelen een grote rol in de marktuitbreiding gedurende de periode. 

Ontvang gratis sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5895

Drijvende factoren voor marktgroei

  • Toenemende vraag naar dit producttype in luxe voertuigen
  • Groeiend bewustzijn met betrekking tot whiplashletsels
  • Groeiende auto-industrie en toenemende buitenlandse directe investeringen
  • Grote vraag naar activering van de rugleuning

Automotive Active Seat Hoofdsteunen Marktsegmentatie 

Volgens de industriestatistieken is de wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s gesegmenteerd op basis van producttype en toepassing. 

Productgebaseerde segmentatie 

Het producttype in de wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s omvat de activering van de hoofdsteun en de activering van de rugleuning. Het hoofdsteunactiveringssegment als subsegment van de markt had in 2018 de grootste markt, vanwege de toenemende vraag naar dit producttype in luxe voertuigen

Applicatiegebaseerde segmentatie 

De wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s omvat personenauto’s en bedrijfsvoertuigen in zijn toepassing. Er is een enorme toename van de vraag naar personenauto’s, als gevolg van de toename van de bevolking, de hoge koopkracht en andere factoren zoals de toename van gunstige regelgeving.

Sommige van de marktbetalers zijn Yanfeng Automotive Interiors (China), Magna International Inc. (Canada) en anderen zoals Grammer AG (Duitsland), Lear Corporation (VS).

Vraag om een geweldige korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5895

Automotive Actieve stoel hoofdsteunen Markt Regionale Analyse 

In 2018 had de Europese regio de op een na grootste markt in handen. Er is een toename van het aantal factoren dat de groei van de markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s in de Europese regio stimuleert. De stijging van de groei van de verkoop van luxe voertuigen in de hele regio heeft vooral invloed op de vraag naar actieve stoelhoofdsteunen voor OEM’s en aftermarket-spelers.

Nieuws uit de industrie

Volgens de industrierapporten zijn er veel factoren die nuttig zijn voor de verwachte uitbreiding van de wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s voor de prognoseperiode van 2021-2028. De regeringen van de internationale marktlocaties verhogen bijvoorbeeld de initiatieven voor buitenlandse directe investeringen die verder gaan, waardoor de actieve stoelhoofdsteunen voor de automarkt worden versterkt. Ook is er een toenemende vraag van de doelklanten naar luxe zitsystemen die meer mogelijkheden bieden voor de actieve stoelhoofdsteunen voor de automarkt. Ook richten de prominente marktfabrikanten zich op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om hun producten veilig en luxueus te maken.

Belangrijkste vragen die worden beantwoord in het Automotive Active Seat Headrests Market Report

  • Wat was de historische marktomvang (2022)?
  • Welke segmentatie (producttype / toepassing drijft de markt aan?
  • Wat zal het groeitempo zijn in 2030?
  • Hoe zijn de belangrijkste spelers in deze markt?
  • Wat zijn de strategieën die door key worden aangenomen

Spelers?

Blader door volledige rapportdetails @ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-active-seat-headrests-market-5895

1 Samenvatting

2 Marktintroductie

2.1 Definitie 14

2.2 Reikwijdte van het onderzoek 14

2.3 Lijst van aannames 15

2.4 Marktstructuur 16

2.5 Analyse van de aantrekkelijkheid van de markt 17

2.6 Wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s, per producttype 18

2.7 Wereldwijde markt voor actieve stoelhoofdsteunen voor auto’s, per toepassing 19

2.8 Belangrijkste koopcriteria 19

3 Marktinzichten

4 Onderzoeksmethodologie

4.1 Onderzoeksproces 23

4.1.1 Gegevenstriangulatie 24

4.1.2 Validatie 24

4.2 Primair onderzoek 24

4.2.1 Primaire deelnemers Uitsplitsing: 25

4.3 Secundair onderzoek 25

4.4 Schatting van de marktomvang 26

4.4.1 Prognosemodel 26

4.5 Voorspellingstechnieken 27

4.6 Analyse van de aanbodzijde 27

4.7 Factoren die in aanmerking zijn genomen voor de analyse aan de vraagzijde 27

4.8 Belangrijkste gegevensbronnen 28

5 Marktdynamiek

5.1 Inleiding 29

5.2 Stuurprogramma’s 30

5.2.1 Toename van het aantal verkeersongevallen en daarmee samenhangende nekletsels 30

5.2.2 Toename van de vraag naar luxevoertuigen 30

5.2.3 Impactanalyse van stuurprogramma’s 31

5.3 Terughoudendheid 32

5.3.1 Gebruik van bewakingssystemen voor het achterste voertuig 32…vervolg.

Blader door meer rapport

Automotive Starter Motor Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-starter-motor-market-5626

Automotive Steering Knuckle Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-steering-knuckle-market-10432

Automotive Steering System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-steering-systems-market-1814

Automotive Zonneklep Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-sun-visor-market-7484

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Active Seat Headrests Market,Automotive Active Seat Headrests Market Growth Analysis,Automotive Active Seat Headrests Market Forecast 2030