header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitbreiding van de implementatieaspecten zal naar verwachting omzetkansen creëren voor de markt voor luchtfoto’s

Feb 20, 2023 8:00 PM ET

Aerial Imaging Marktonderzoek Future Insights

Aerial Imaging Markt De omvang zal naar verwachting usd 8,52 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 14,2% in 2020-2030.

De markt voor luchtfoto’s richt zich op een breed scala aan industrieën, waaronder de overheid, energie, leger en defensie, landbouw, commerciële en civiele techniek en anderen. Tijdens de prognoseperiode zal de overheid naar verwachting de primaire eindgebruikssector zijn. Het overheidssegment draagt deze innovatie bij voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder stadsplanning, bescherming van het thuisland, energiebeheer en vervuilingsbeheersing, onder anderen. Bovendien wordt voorspeld dat de teelt en bosbouw, evenals het industriële gebruik, zich snel zullen uitbreiden gedurende het voorspelde tijdsbestek.

Belangrijkste spelers

AeroMetric Inc., Google Inc., Eagle Aerial Solutions, Kucera International Inc., Landiscor Aerial Information en Eagle View Technologies behoren tot de belangrijkste marktspelers. Luchtfotografie, orthofotografie, plotten, stereocompilatie en volumetrische onderzoeken behoren tot de diensten van Kucera International Inc. Eagle View Technologies biedt oplossingen voor de bouw, onroerend goed, zonne-energie, GIS, energie – nutsvoorzieningen, veiligheid en federale markten.

 Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10703

De groeiende implementatieaspecten zullen naar schatting omzetkansen creëren voor de markt voor luchtfoto’s. De techniek maakt een kosteneffectieve optie mogelijk voor een verscheidenheid aan taken, zoals wegontwerp, planning, volumeschatting, kaartrenovaties, enzovoort. Luchtfoto’s worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals bouwprojecten en -ontwikkeling, geospatiale technologie, rampenbeheer en onderzoek en behoud, onder anderen.

In de prognoseperiode wordt verwacht dat de toegenomen technologische vooruitgang in cameramechanismen en hoogwerkers de ontwikkeling van de markt zal stimuleren. Bovendien wordt voorspeld dat de toenemende kennis over de voordelen van deze innovatie de behoeften van de consument zal stimuleren. De verwachting is dat de stijgende locatiegebaseerde faciliteiten de ontwikkeling van de markt voor luchtfoto’s in de komende jaren zullen stimuleren.

Marktsegmentatie

  Global Aerial Imagery Market is gesegmenteerd door industrie in overheid, energie en mijnbouw, defensie, landbouw en bosbouw, civiele techniek, archeologie, media en entertainment. De overheidssector had in 2018 het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor luchtfoto’s vanwege de toenemende bezorgdheid over binnenlandse veiligheid, stadsplanning, groei van slimme steden, verkenning van de energiemarkt en monitoring en beheer van milieuveranderingen die naar verwachting tijdens de prognoseperiode de vraag naar luchtfoto’s van de overheidssector zullen ondersteunen. De groei van de markt voor luchtfoto’s vanuit de defensiesector zal naar verwachting sterk zijn met de groeiende criminaliteit en de toename in de geavanceerde defensiesector.

Regionale analyse

  Vanwege de vooruitgang van UAV’s en PAMS zal Noord-Amerika naar verwachting de belangrijkste provinciale onderneming zijn in de komende zes jaar. Bovendien wordt verwacht dat de Europese markt voor luchtfoto’s de komende jaren in een snel tempo zal groeien. De regio Azië-Pacific zal zich naar verwachting drastisch ontwikkelen als gevolg van hoge defensie- en militaire investeringen in landen als India en China.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerial-imaging-market-10703

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aerial Imaging Market,Aerial Imaging Market Size,Aerial Imaging Market Share,Aerial Imaging Market Growth,Aerial Imaging Market Trend,Aerial Imaging Market Insights,Aerial Imaging Market Outlook,Aerial Imaging Industry,Aerial Imaging Market Technology