header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cyber Security Market zal naar verwachting USD 390,2 miljard bereiken bij een CAGR van 14,50% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 20, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Cyber Security-markt naar verwachting een CAGR van  14,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 390,2 miljard in 2030.

De meest cruciale toepassingen in de IT-omgeving zijn cyberbeveiligingsoplossingen, omdat ze beschermen tegen ongeoorloofde toegang en onwettig gedrag en gegevens, computers, programma’s en netwerken beschermen. De snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en trends heeft de afgelopen jaren geleid tot een toename van cybercriminaliteit. Elke kleine beveiligingszwakte kan door cybercriminelen worden gebruikt om toegang te krijgen tot gevoelige gegevens van klanten of bedrijven, die ze vervolgens op de zwarte markt of aan andere landen verkopen. De productie- en verkoopdivisies van tal van sectoren zijn getroffen door de pandemie. De industrieën zijn gedwongen om hun productieniveaus en andere commerciële activiteiten terug te schroeven als gevolg van de verlengde lockdown. Veel bedrijven hebben echter hun bedrijfspraktijken veranderd om online te worden uitgevoerd om te voldoen aan wettelijke richtlijnen en beperkingen. Deze sectoren hebben de adoptie van cyberbeveiligingsoplossingen verplicht gesteld vanwege de groeiende thuiswerktrend. Na de pandemie is de behoefte aan betrouwbare authenticatiemethoden snel toegenomen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/875

 

Omvang van het Cyber Security Market Report:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 390,2 miljard

Groei:

CAGR van 14,50% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Cisco-bedrijf
  • Mcafee Corporation
  • Fortinet Inc
  • Trend Micro Inc
  • Cassidian Cybersecurity Bedrijf
  • Computer Science Corporation
  • Booz Allen Hamilton Corporation
  • Kaspersky Lab
  • Fireeye Inc
  • Symantec Corporation.

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt is gesegmenteerd in software, beveiligingstype, implementatietype, organisatiegrootte en verticals.

Op basis van de software is de Cyber Security-markt gesegmenteerd in APT, Threat Intelligence Platform, SIEM, Security and Vulnerability Management, Network Access Control,     Antivirus/Antimalware, Firewall, Secure Web Gateway, SOAR, Encryption, Disaster Recovery, IDS/IPS, Risk and Compliance Management, Others.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-cyber-security-market-875

Op basis van het beveiligingstype is de markt gesegmenteerd in netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging en andere.

Op basis van het Deployment Type is de Cyber Security markt gesegmenteerd in Cloud, On-Premises.

Op basis van de organisatiegrootte is de markt gesegmenteerd in grote ondernemingen en kmo’s.

Op basis van de verticals is de markt gesegmenteerd in lucht- en ruimtevaart en defensie, overheid, BFSI, IT, gezondheidszorg, detailhandel, productie, energie en nutsbedrijven, telecommunicatie, media en entertainment en anderen.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/875

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de Cyber Security markt. Amerikaanse en Canadese bedrijven hebben het leeuwendeel van de cybersecuritymarkt in handen, met een gecombineerd totaal van meer dan 70%. Dit is deels te wijten aan het feit dat deze landen enkele van de meest geavanceerde cyberbeveiligingsinfrastructuur ter wereld hebben. Bovendien is NoordAmerikaanse bedrijven hebben een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van cybersecurity-innovatie en hebben veel van de meest populaire en effectieve beveiligingsoplossingen ontwikkeld die momenteel op de markt zijn.

Met zo’n groot deel van de markt is Noord-Amerika de thuisbasis van enkele van de grootste en meest invloedrijke cyberbeveiligingsbedrijven. Deze bedrijven innoveren voortdurend en ontwikkelen nieuwe oplossingen om bedrijven en consumenten te beschermen tegen online bedreigingen. Noord-Amerikaanse bedrijven zijn ook leiders op het gebied van cyberbeveiligingseducatie en -training en helpen ervoor te zorgen dat het personeel voorbereid is op het steeds veranderende landschap van online bedreigingen.

Gerelateerde artikelen:

https://www.zedlike.com/blogs/52112/Sentiment-Analytics-market-Trends-Application-Growth-Rate-and-Future-Forecast

https://www.benedeek.com/blogs/34980/Core-HR-software-market-is-expected-to-Reach-US-35

https://www.benedeek.com/blogs/35063/Sentiment-Analytics-market-to-Grow-at-a-Stayed-CAGR-by

https://makuv.com/language-translation-software-market-trends-2022-segmentation-outlook-industry-report-to-2030/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Security Market,Global Cyber Security Market,Cyber Security Market Size,Cyber Security Market Share,Cyber Security Market 2030,Cyber Security Market Analysis,Cyber Security Market Scope