header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Space Electronics Market Technology Analysis, Groeianalyse, Industry Insights, Outlook, Trend -2030

Feb 21, 2023 8:00 PM ET

Space Electronics Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van ruimte-elektronica zal naar verwachting usd 1,6 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 5,4% in 2021-2030.

  De ruimtevaartindustrie is een biologisch systeem van organisaties en de wetenschappelijke gemeenschap dat afhankelijk is van op de ruimte gebaseerde vooruitgang en informatie. De ontwikkeling van speculaties door verschillende overheden in ruimtevaartprojecten stuwt de ontwikkeling van de markt voor ruimte-elektronica in de voorspelde periode. Hoe het ook zij, de wrede aangeboren omstandigheden van ruimteapparatuur, zoals extreme temperaturen en een in wezen verwijd gevaar van stralingsschade, vormen een authentieke test om spelers te adverteren.

Nieuwe en bestaande Space Electronics Global Market Share-spelers zijn afhankelijk van een aanzienlijke ontwikkeling tijdens het beoordeelde tijdsbestek. Boost in de creatie van satellieten en het evoluerende deel van bedrijfsruimteorganisaties annexeren effectief de interesse voor gadgets in de ruimtevaartindustrie.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7584

 Belangrijkste spelers

De prominente hoofdrolspelers op de wereldwijde Space Electronics Market zijn BAE Systems PLC (VK), Microsemi Corporation (VS), Texas Instruments (VS), Xilinx Inc. (VS), Cobham PLC (VK), TT Electronics PLC (VK), Teledyne e2v (VK), Heico Corporation (VS), Honeywell International Inc. (VS), ON Semiconductor (VS), ST Microelectronics NV (Zwitserland).

De substantiële drijfveren in de markt voor ruimte-elektronica zijn expressieve investeringen in satellietproductie en mechanische vooruitgang in microprocessors en FPGA’s. Deze drivers ondersteunen de groei en ontwikkeling van de markt in de voorspelde periode.

De ontwikkeling van de Space Electronics Market wordt gedreven door invalshoeken, zoals een enorm belang in satellietassemblage, innovatieve vooruitgang in microchips en FPGA’s en de wereldwijde groei van de lanceervoertuigindustrie. Desondanks belemmeren factoren, bijvoorbeeld het onthullen van kosten in verband met het plan en de verbetering van de ruimte en problemen bij het opzetten van een authentiek testklimaat voor stralingsgestold hardware, de ontwikkeling van de wereldmarkt. De markt voor ruimte-elektronica zal naar verwachting in de voorspelde periode in een effectief tempo groeien als gevolg van de vooruitgang en de ontwikkeling van gemoderniseerde technologieën in de markt voor ruimte-elektronica.

Regionale analyse
De wereldwijde markt voor ruimte-elektronica is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika verzamelde de grootste omzet tijdens de verwachte periode 2022 tot 2030 vanwege de aanwezigheid van cruciale bedrijven in combinatie met de aanwezigheid van het grootste aantal satellieten. De Noord-Amerikaanse regio lijkt zijn positie als de toonaangevende markt voor ruimtehardware gedurende de prognoseperiode voort te zetten. Er wordt ook verwacht dat het in het snelste tempo op de wereldmarkt zal groeien. De aanwezigheid in de Verenigde Staten van NASA, ‘s werelds grootste ruimtevaartorganisatie, evenals een sector van particuliere ruimtevaartbedrijven zoals Space X, duwt het regionale verzoek vooruit.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/space-electronics-market-7584

Europa en Azië-Pacific lijken de komende jaren ook een aanzienlijk groeivermogen te hebben. China, India en Rusland zullen gedurende de prognoseperiode de belangrijke groeimotoren zijn van de Aziatisch-Pacifische en Europese ruimte-vermogenselektronica-industrie.

De toenemende creatie van satellieten, met name de kleine manen, zorgt voor de snelle ontwikkeling van de markt voor ruimtehardware in APAC. De toenemende associatie van landen als India en China in ruimteroutines versterkt de ontwikkeling van de Space Electronics Market.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor ruimte-elektronica is gesegmenteerd in de volgende typen;

Per platform 

  • Satellieten
  • Verzending Voertuigen
  • Anderen

Op componenttype

  • Discrete halfgeleiders
  • Opto-elektronica
  • Ingebouwde circuits
  • Anderen

Op producttype 

  • Stralingsgestold hardware
  • Stralingsarme hardware

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7584

Marktonderzoek Toekomst(Onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Space Electronics Market,Space Electronics Market Size,Space Electronics Market Share,Space Electronics Market Trend,Space Electronics Market Growth,Space Electronics Market Analysis,Space Electronics Market Insights,Space Electronics Market Outlook,Space Electronics Industry