header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 zal de markt voor superfoods zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 8,70% en USD 387,48 miljoen bereiken.

Feb 21, 2023 1:00 PM ET

Superfoods Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Superfood is een verzamelnaam die wordt gebruikt om een verscheidenheid aan voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde te beschrijven. Het grootste deel van de mensen die in grootstedelijke regio’s wonen, leidt nu aanzienlijk verschillende levensstijlen en diëten als gevolg van verstedelijking. Vanwege de brede beschikbaarheid van ongezonde snacks en hun lage kosten, eten veel mensen nu meestal ongezonde diëten, waardoor de prevalentie van diabetes en verhoogde obesitascijfers zijn toegenomen. Als gevolg hiervan is de vraag naar voedingsmiddelen met veel voedingsstoffen enorm gestegen. De studie van Market Research Future over de wereldwijde superfoods-markt onderzoekt elk belangrijk aspect van de industrie en presenteert verschillende observaties en voorspellingen voor de volgende prognoseperiode.

De smaak van de consument is veranderd ten gunste van een gezondere levensstijl, omdat de prevalentie van chronische ziekten is toegenomen. Consumenten proberen actief hun welzijn te verbeteren naarmate ze zich er meer bewust van worden. De vraag naar voedingsmiddelen met veel voedingsstoffen is hierdoor toegenomen. De grotere bereidheid van consumenten om nieuwe dingen te proberen, heeft ervoor gezorgd dat superfoods populairder zijn geworden. Gemak en functionaliteit zijn extra factoren die van invloed zijn op een ongezonde levensstijl en de beweging in de voorkeur van klanten naar gezondere oplossingen. Tot voor kort kwam de behoefte aan snelle voedingsmiddelen niet altijd overeen met de gezondste keuzes. Marktdeelnemers zijn actief geïnteresseerd in productinnovatie, omdat nieuwe producten zoals snackbars en dranken met superfoodingrediënten aanzienlijke tractie krijgen.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6553

Enkele van de meest bekende superfoods zijn gojibessen, bosbessen, acai, boerenkool, chiazaden en spirulina. Ze zijn er in verschillende vormen, van supplementen tot poeders die kunnen worden toegevoegd aan maaltijden en dranken. De populariteit van Superfoods zal naar verwachting groeien als gevolg van het toegenomen gemak in hun gebruik en beschikbaarheid. Het groeiende aantal social media influencers dat vaak producten voor marktdeelnemers promoot terwijl ze felgekleurde superfoods in hun inhoud gebruiken, is een andere factor die van invloed is op de uitbreiding van de superfoodmarkt. Ondanks dat ze worden geprezen om hun voedingsvoordelen, missen veel superfoods wetenschappelijk bewijs en sommige kunnen zelfs negatieve bijwerkingen hebben wanneer ze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd, wat leidt tot terugroepacties van producten. De markt zal hierdoor waarschijnlijk worden uitgedaagd. Bovendien zijn veel superfoods duur en remmen ze de groei.

Superfoods Market

Regionale analyse:

Europa en Noord-Amerika zijn belangrijke markten met vergelijkbare groeitrends. Vooral in Noord-Amerika is er een groot aantal zwaarlijvige mensen en diabetici die op zoek zijn naar gezonde maaltijden om hen te helpen hun aandoening te beheersen of af te vallen. Superfoods worden hierdoor veel gebruikt in het gebied.

Vanwege de sterke capaciteit van de regio om een aantal superfoods te produceren die er inheems zijn, is de Asia Pacific een andere opmerkelijke markt. Enkele van de meer bekende superfoods die inheems zijn in het gebied zijn bijvoorbeeld ginseng, goji-bessen en garcinia. Bovendien hebben landen als India en China een lange geschiedenis van het gebruik van zeer effectieve en voedende groenten, fruit en andere superfoods om een verscheidenheid aan kwalen te behandelen.

De rest van de wereld biedt ook marktuitbreidingsmogelijkheden omdat populaire Zuid-Amerikaanse producten zoals quinoa, macawortel en verschillende andere daar worden geteeld, wat de productie verhoogt.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/superfoods-market-6553

Marktsegmentatie:

Drie categorieën – distributiekanaal, producttype en toepassing – worden gebruikt om de wereldwijde markt voor superfoods te segmenteren. Superfruits, supergranen, superkorrels, eetbaar zeewier en andere superfoods zijn enkele van de verschillende categorieën superfoods die uitgebreid zijn gecategoriseerd in het onderzoek. De meeste toepassingen van deze superfoods zijn onder andere in dranken, snacks, supplementen, gebak en lekkernijen. Superfoods en superfood-gerelateerde producten worden meestal gedistribueerd via winkels en buiten winkels. Supermarkten, hypermarkten en andere winkels dienen als winkelgebaseerde distributiekanalen, terwijl e-commerce voornamelijk dient als een niet-winkelgebaseerd distributiekanaal.

Belangrijkste spelers:

BoogschutterDaniels Midland, Nutiva, Creative Nature, Del Monte Pacific Group, Sunfood Superfoods, NUA Naturals, Healthy Truth en andere belangrijke marktspelers zijn allemaal onderzocht en opgenomen in het onderzoek. Deze bedrijven zijn actief bezig met het creëren van nieuwe goederen die handig zijn en nog steeds een hoge voedingswaarde hebben.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Probiotica Markt: Informatie per type (Bifidobacterium, Lactobacillus en anderen), Toepassing (Functionele voedingsmiddelen en dranken, voedingssupplementen, diervoeding en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten &Afrika) – Voorspelling tot 2030

Markt voor gedroogd fruit Onderzoeksrapport Informatie per type (abrikozen, vijgen, dadels, rozijnen, bessen en anderen), per toepassing (bakkerij en zoetwaren, zuivel en bevroren desserts, ontbijtgranen, dranken, zoete en hartige snacks en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Key Superfoods Market Players,Superfoods Market Insights,Superfoods Market Outlook,Superfoods Market Players,Superfoods Market Share,Superfoods Market Trends,Superfoods Market Data,Superfoods Market Report,Superfoods Market Size,Superfoods Market Segmentation,Superfoods Market Overview,Superfoods Market Drivers,Superfoods Market Growth,Superfoods Market Forecast,Superfoods Market Dynamics