header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IIOT Gateway for Utility Market wordt geschat op een waarde van USD 189,9 miljoen bij een CAGR van 17,1% in 2030 – Rapport door MRFR

Feb 27, 2023 5:00 PM ET

Kansen

De nutsmarkt is altijd gericht geweest op het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve diensten aan haar klanten. Met de toenemende vraag naar energie en de opkomst van slimme technologieën is het echter noodzakelijk geworden voor nutsbedrijven om nieuwe strategieën aan te nemen om de energie-efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en de klantervaring te verbeteren. Dit is waar de IIOT Gateway for Utility Market om de hoek komt kijken.

De wereldwijde IIOT Gateway For Utility-markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Verwacht wordt dat het in 2030 USD 189,8 miljoen zal bereiken, bij een CAGR van 17,1% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Een IIOT (Industrial Internet of Things) Gateway is een apparaat dat de communicatie en gegevensuitwisseling tussen industriële apparaten en internet mogelijk maakt. In de nutsmarkt kan een IIOT-gateway worden gebruikt om verschillende sensoren, meters en andere industriële apparaten op een centraal systeem aan te sluiten, waardoor realtime monitoring en controle van het energieverbruik mogelijk is.

Overzicht van de IIOT Gateway for Utility-markt

Een Industrial Internet of Things (IIoT) gateway is een apparaat dat communicatie tussen de fysieke wereld en de digitale wereld mogelijk maakt. IIoT-gateways kunnen worden gebruikt in hulpprogramma’s om gegevensgestuurde inzichten te bieden en realtime besluitvorming te vergemakkelijken. Deze gateways kunnen worden gebruikt om gegevens uit verschillende bronnen te verwerken, zoals sensoren, meters en andere verbonden apparaten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11043

Ze kunnen ook worden gebruikt om gegevens veilig te communiceren tussen verschillende systemen en ervoor te zorgen dat gegevens nauwkeurig worden verzameld en opgeslagen, evenals om de activiteiten van het hulpprogramma te bewaken en te controleren. IIoT-gateways maken ook externe toegang mogelijk, zodat gebruikers de activiteiten van het hulpprogramma overal kunnen bewaken en beheren.

Bovendien kunnen deze gateways worden gebruikt om gegevens te volgen en te analyseren om patronen en anomalieën te identificeren en om problemen te detecteren en te diagnosticeren. Door gebruik te maken van IIoT-gateways kunnen nutsbedrijven dieper inzicht krijgen in hun activiteiten en deze gegevens gebruiken om betere beslissingen te nemen. De meeste financiële dienstverleners vergroten hun AI- en ML-adoptie om te profiteren van gegevens uit digitaal aangestuurde kanalen. Verschillende bedrijven in de verzekerings-, bank- en vermogensbeheersector gebruiken het. Dit heeft geresulteerd in de opkomende trend van de datagedreven investeringen in het afgelopen decennium.

Dit verhoogde op zijn beurt de vraag naar hoogfrequente handel, ook bekend als algoritmische handel. Dergelijke AI-aangedreven handelssystemen analyseren enorme hoeveelheden gegevens sneller dan mensen. Als gevolg hiervan zijn AI en algoritmen in de financiële dienstverlening opportunistisch voor marktgroei in de prognoseperiode, omdat ze marktinnovatie mogelijk maken.

Vraag om korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11043

IIOT Gateway voor belangrijke spelers op de nutsmarkt

Intel Corporation (VS), Cisco System, Inc. (VS), Advantech Co., Ltd. (Taiwan), ASUS Tek Computer Inc. (Taiwan), Hewlett Packard Enterprise Co. (VS), Huawei Technologies Co., Ltd. (China), Siemens AG (Duitsland), Super Micro Computer, Inc. (VS), NXP Semiconductors (Nederland) en Dell Technologies Inc. (VS).

IIOT Gateway voor marktsegmentatie van nutsbedrijven

De wereldwijde IIOT Gateway for Utility-markt is gesegmenteerd op basis van componenten, connectiviteitstechnologie, toepassing en regio.

Per componentsegment wordt de markt verder opgesplitst in Microcontroller Units, Field Programmable Gate Arrays, sensoren, Memory en Anderen. Onder deze segmenten behaalde het segment microcontroller-eenheden een hoge marktwaarde van USD 14,3 miljoen in 2021.

Op basis van connectiviteitstechnologie wordt de markt verder opgesplitst in Bluetooth, Wi-Fi, ZigBee, ethernet, z-wave en andere.

Op basis van de toepassing wordt de markt verder opgesplitst in energiebedrijven, gasbedrijven, waterbedrijven, transport, slimme steden en anderen.

Op basis van de regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over IIOT Gateway for Utility Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iiot-gateway-for-utility-market-11043

IIOT Gateway voor regionale analyse van de nutsmarkt

De wereldwijde IIOT Gateway voor de Utility-markt isstudeerde in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Noord-Amerika was goed voor het grootste marktaandeel van USD 18,1 miljoen in 2021. Noord-Amerika is goed voor een van de grootste marktaandelen in de IIOT-gateway voor de nutsmarkt vanwege de aanwezigheid van opmerkelijke IIOT Gateway voor nutsbedrijven. De grote spelers in IIOT Gateway for Utility hebben de afgelopen jaren ruim aan de technologie gewerkt.

Azië-Pacific is de snelst groeiende markt en de Asia Pacific zal naar verwachting de markt in de regio stimuleren. Een toename van de integratie van IoT-technologie in de nutssector zal naar verwachting kansen creëren voor de markt in de Regio Azië-Pacific. Bijna 20 tot 25% van de groei van de markt zal tijdens de prognoseperiode afkomstig zijn uit Azië-Pacific.

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Gaming Market Research Report: Informatie per apparaattype, gametype, gamertypeprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-market-10768

Metaverse in Gaming Market Research Report: Gebaseerd op per component, technologie, apparaattypeprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market-10753

Machine Vision Marktonderzoeksrapport: per component, toepassing, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-vision-market-1510

Fiber Optics Market Research Report, Per vezeltype, per branche verticaal, per regioPrognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiber-optics-market-10519

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  IIOT Gateway for Utility Market,IIOT Gateway for Utility Market size,IIOT Gateway for Utility Market Share,IIOT Gateway for Utility Market Growth