header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MRFR-analisten voorspellen dat de markt voor verkoopautomatisering tegen 2030 de omzet van 18,65 miljard zal overschrijden: krijg een overzicht van de industrie

Feb 27, 2023 4:00 PM ET

Sales Force Automation Marktanalyse

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Sales Force Automation Market, By Software, By Organization Type, By End-Users- Forecast 2030, wordt verwacht dat de markt tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 18,65 miljard zal verwerven. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 10% tijdens het beoordelingstijdsbestek.

Sales Force Automation Markt drivers 

Toenemende acceptatie van 5G-technologie om de marktgroei te stimuleren 

De toenemende acceptatie van 5G-technologie zal de marktgroei gedurende de prognoseperiode stimuleren. Het toegenomen gebruik van mobiele 5G-technologie zal een meer naadloze configuratie en voortdurende gegevensupgrades voor verkoopteamautomatiseringsapps mogelijk maken.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4091

Kansen 

De behoefte aan automatiseringssoftware verhogen om robuuste kansen te bieden

De vraag naar automatiseringssoftware met gespecialiseerde mogelijkheden neemt toe. Deze functies omvatten informatie-uitwisseling tussen verkoopvertegenwoordigers, orderverwerking, het beheren van klantcontactinformatie, voorraadbewaking, controle en nabestelling, verkoopprognoses en ordertracering. Dit biedt robuuste kansen voor de markt gedurende de prognoseperiode. 

Sales Force Automation Markt Belangrijkste Spelers 

Eminente spelers in de industrie die in het wereldwijde marktrapport voor verkoopautomatisering worden geprofileerd, zijn onder meer:

  • Aptean Software Company (VS)
  • Bullhorn Inc.(VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • NetSuite Inc. (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Pegasystems Inc. (VS)
  • Sage Group Plc. (Verenigd Koninkrijk)
  • com Inc. (VS)
  • SAP SE(Duitsland)
  • SugarCRM (VS)
  • Zoho Corp
  • oratie (India)

 

Beperkingen en uitdagingen 

Gebrek aan getrainde professionals blijft als marktbeperking 

Het gebrek aan opgeleide en bekwame professionals die nodig zijn voor installaties met betrekking tot deze software en minder bewustzijn met betrekking tot deze software kunnen fungeren als marktbeperkingen gedurende de prognoseperiode. 

Sales Force Automation Marktsegmentatie

De markt voor verkoopautomatisering is opgesplitst op basis van eindgebruikers, software en organisatietype. 

Per organisatietype zullen grootschalige ondernemingen de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door software wordt de markt voor verkoopautomatisering gesegmenteerd in cloudgebaseerd verkoopteamautomatiseringssysteem, SaaS salesforce-automatiseringssysteem en on-premise verkoopautomatiseringssysteem. 

Door eindgebruikers is de markt voor verkoopautomatisering gesegmenteerd in media en entertainment, gezondheidszorg, financiële sector, automotive en andere. 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor verkoopautomatisering: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sales-force-automation-market-4091

Regionale analyse van sales force automation-markten 

Noord-Amerika gaat sales force automation markt leiden

Vanwege het bestaan van belangrijke industriële deelnemers heeft Noord-Amerika momenteel het grootste marktaandeel voor automatisering van verkoopteams. Bovendien wordt de marktgroei op dit gebied gedreven door de toenemende creatie van verschillende op maat gemaakte oplossingen voor het verhogen van de klanttevredenheid. Vanwege het bestaan van toonaangevende spelers en hun investeringen in het aanbieden van verschillende op maat gemaakte oplossingen, waaronder verkoopprognoses, oproepautomatisering, het maken van voorstellen, productmodellering, orderbeheer en andere voor de tevredenheid van de klanten, is Noord-Amerika een van de toonaangevende regio’s ter wereld in termen van marktaandeel in verkoopautomatisering. In de daaropvolgende jaren zal de verkoopautomatiseringsindustrie in Europa naar verwachting snel stijgen. Het grootste omzetaandeel in 2019 was meer dan 50% voor Noord-Amerika. De regionale markt groeit voornamelijk als gevolg van de stijgende investeringen van grotere ondernemingen in verkoopautomatisering.

Controleer op een korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4091

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in de markt voor verkoopautomatisering 

Voor belangrijke bedrijven, de groeiende retail,de bank- en financiële dienstverlening, IT- en telecomsector in Azië-Pacific creëren nieuwe groeivooruitzichten. Grote bedrijven in de regio doen agressieve software-investeringen nu apps voor sales force automation aangedreven door kunstmatige intelligentie beschikbaar zijn. Aanzienlijke investeringen in IT, technologie en innovatie zullen naar verwachting het resultaat zijn van het “Made in India” -programma in India en china’s “Made in China 2025” -inspanning. Om het consumentencontact vanuit tal van kanalen te personaliseren en te verenigen tot één geïntegreerde oplossing, investeren kmo’s en startups ook geleidelijk in SFA. Vanwege het stijgende aantal start-ups dat investeert in verkoopautomatiseringssoftware en de vooruitgang van mobiele technologieën in deze regio, wordt verwacht dat Azië-Pacific de markt voor verkoopautomatiseringssoftware zal blijven domineren tijdens de verwachte periode van 2022-2029. Door de toegenomen vraag naar software uit de retail-, financiële en telecomindustrie zal Azië-Pacific tussen 2020 en 2027 met de snelste CAGR groeien.

Gerelateerde rapporten:

Online onderwijsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Datacenter Service Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Telecom Analytics Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Analyse van things market Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sales Force Automation Market,Sales Force Automation Market Share,Sales Force Automation Market Growth,Sales Force Automation