header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IOT Gateways-markt zal naar verwachting USD 2480,6 miljoen bereiken bij een CAGR van 16,57% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 8, 2023 3:00 PM ET

IOT Gateways Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

  De Internet of Things (IoT) gateway markt is een snel groeiend segment van de technologie-industrie. IoT-gateways zijn apparaten die IoT-apparaten verbinden met de cloud of andere netwerken en hen in staat stellen met elkaar te communiceren. Deze gateways bieden de nodige connectiviteit, verwerkingskracht en beveiliging om IoT-apparaten effectief te laten werken.

IoT Gateways-markt zal naar verwachting US $ 2480,6 miljoen bereiken in 2030 Met een CAGR van 16,57%

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2956

IOT Gateways Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 2480,6 miljoen
Groei: CAGR van 16,75% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De wereldwijde IoT-gatewaymarkt kan worden gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel van de IoT-gatewaymarkt hebben vanwege de aanwezigheid van grote IoT-gatewayleveranciers en de vroege acceptatie van IoT-technologie in verschillende industrieën. De Verenigde Staten en Canada zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de IoT-gatewaymarkt in deze regio.

Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt voor IoT-gateways zijn vanwege de toenemende acceptatie van IoT-technologie in verschillende industrieën zoals gezondheidszorg, transport en logistiek. De Europese Unie heeft ook verschillende initiatieven en investeringen geïnitieerd voor de ontwikkeling van IoT-infrastructuur, die naar verwachting de marktgroei in deze regio zal stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-technologie in opkomende economieën zoals China, India en Japan. De toenemende investeringen door overheden en particuliere organisaties in IoT-technologie en -infrastructuur zullen naar verwachting de groei van de IoT-gatewaymarkt in deze regio stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de IoT-gatewaymarkt als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-technologie in verschillende industrieën en de groeiende behoefte aan realtime analyse en veilige connectiviteitsoplossingen.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2956

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde IoT-gatewaymarkt de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende acceptatie van IoT-apparaten in verschillende industrieën en de groeiende vraag naar veilige en betrouwbare connectiviteitsoplossingen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde IoT-gatewaymarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, connectiviteit, component, toepassing en regio.

Op basis van het type kan de IoT-gatewaymarkt worden onderverdeeld in drie typen: hardware, software en services. Het hardwaresegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende vraag naar fysieke apparaten die IoT-apparaten kunnen verbinden met de cloud of andere netwerken.

Op basis van connectiviteit kan de IoT-gatewaymarkt worden onderverdeeld in drie categorieën: bedraad, draadloos en hybride. Het draadloze segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende acceptatie van draadloze communicatietechnologieën zoals Wi-Fi, Bluetooth en Zigbee.

Op basis van component kan de IoT-gatewaymarkt worden onderverdeeld in drie categorieën: sensoren, processors en geheugenapparaten. Het processorsegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende vraag naar verwerkingskracht om IoT-apparaten effectief te laten werken.

Op basis van de toepassing kan de IoT-gatewaymarkt worden onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder slimme huizen, slimme steden, gezondheidszorg, productie, transport, energie en energie.hulpprogramma’s en andere. Het productiesegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende acceptatie van IoT-technologie in productieprocessen om de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over de IOT Gateways-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-gateways-market-2956

Op basis van de regio kan de IoT-gatewaymarkt worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zoals eerder besproken.

Over het algemeen stelt de marktsegmentatie van de IoT-gatewaymarkt leveranciers in staat om hun doelklanten beter te begrijpen en hun producten en diensten aan te passen aan hun specifieke behoeften en vereisten.

Belangrijkste spelers

  • Intel Corporation
  • Cisco Systems, Inc
  • Huawei Technologies Co, Ltd
  • Dell Technologies, Inc
  • Hewlett Packard Enterprise CompanyTop van formulier

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Cyber Insurance Market Research Report: Per component, dekkingstype, dekkingsprognose van derden tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-insurance-market-8635

Software Engineering Marktonderzoeksrapport: Informatie per toepassing, softwaretype, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-engineering-market-2180

Gaming Console Marktonderzoek Rapport Informatie per type, toepassing, eindgebruiker voorspelling tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-console-market-10770

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  IOT Gateways Market,IOT Gateways Market size,IOT Gateways Market share,IOT Gateways Market Trends