header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Optocoupler IC-markt zal naar verwachting USD 3,36 miljard groeien bij een CAGR van 6,10% tegen 20222030 | Toenemende vraag naar smart home-apparaten

Mar 8, 2023 4:31 PM ET

Optocoupler IC Market Insights:

 

De Optocoupler IC-markt werd in 2018 gewaardeerd op USD 1,86 miljard; tegen het einde van de prognoseperiode in 2022-2030 zal het naar verwachting zijn gegroeid tot USD 3,36 miljard bij een CAGR van 6,10%. Een optocoupler is ook bekend als een fotocoupler, optoisolator of optische isolator. Het is een elektronische component die elektrische signalen tussen twee afzonderlijke circuits verzendt via een lichtgevoelige optische interface. De twee primaire onderdelen van een optocoupler zijn een LED en een lichtgevoelige transistor. Optocoupler IC’s worden op vele manieren gebruikt door subsystemen, MEMS-microfoons, audioversterkers en audioprocessors.

 

De OPTOCOUPLER IC-markt wordt gedreven door de stijgende vraag naar smart home-apparaten en de behoefte aan kleine, energiezuinige OPTOCOUPLER IC’s. Wereldwijd wordt de elektronica-industrie momenteel beïnvloed door strikte milieu- en energie-efficiëntienormen, wat heeft geresulteerd in verschillende verbeteringen, waaronder de convergentie en inkrimping van bijna alle items die in het dagelijks leven worden gebruikt. Volgens de Optocoupler IC-marktanalyse zullen er waarschijnlijk mogelijkheden zijn voor providers in de wereldwijde Optocoupler IC-industrie als gevolg van de toenemende behoefte aan apparaatminiaturisatie. Als gevolg van overheidsmaatregelen die de groei van de lokale halfgeleidersector bevorderen, wordt verwacht dat nieuwe bedrijven de markt zullen betreden. De Chinese overheid heeft bijvoorbeeld tussen de US $ 23 en US $ 30 miljard opgehaald om de tweede fase van het National IC Investment Fund te financieren. Het National IC Investment Fund, vaak bekend als het Big Fund, werd in 2014 opgericht om de halfgeleidersector van het land te ondersteunen.

 

Download een volledige PDF @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8668

 

Optocoupler IC Markt Belangrijkste Spelers:

  • Renesas Electronics Corporation van Japan,
  • Toshiba Corporation van Japan,
  • Semiconductor Components Industries LLC van de Verenigde Staten,
  • Broadcom Inc. van de Verenigde Staten,
  • Vishay Inter technology, Inc. uit de Verenigde Staten,
  • Lite-On Technology Inc. uit Taiwan,
  • Taiwan Semiconductor Mfg. Co. Ltd. uit Taiwan,
  • Everlight Electronics Co. Ltd. van Taiwan,
  • Infineon Technologies AG uit Duitsland,
  • IXYS Corporation van de Verenigde Staten,
  • Panasonic Corporation of Japan, en
  • Sharp Corporation of (Verenigd Koninkrijk)

 

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/optocoupler-ic-market-8668 ophalen

 

Optocoupler IC Market Regionale inzichten:

 

Noord-Amerika leidde de optocoupler IC-industrie als gevolg van technologische ontwikkeling en de groeiende vraag naar consumentenelektronica, waaronder smartphones, laptops en andere apparaten. De Verenigde Staten hebben het grootste aandeel in de ic-markt voor optocouplers in Noord-Amerika als gevolg van het toenemende gebruik van optocoupler-IC’s in de automobiel- en consumentenelektronicasector. De uitbreiding van de markt wordt ook sterk geholpen door het bestaan van verschillende ic-producenten van optocouplers, waaronder Vishay Inter technology, Inc., Semiconductor Components Industries LLC en Broadcom Inc. Bovendien wordt gedurende de projectieperiode verwacht dat stijgende investeringen in de automobielsector door verschillende in de VS gevestigde ondernemingen de vraag naar optocoupler-IC’s zullen ondersteunen.

 

Optocoupler IC Marktsegmentatie:

 

De markt voor optocoupler IC kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van type, pin en verticaal. U kunt unieke groeigebieden analyseren en manieren om de markt te benaderen met behulp van de groei tussen segmenten. U kunt ook uw belangrijkste toepassingsgebieden en de verschillen in uw doelmarkten ontdekken met behulp van deze informatie.

 

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8668

 

Op basis van het type is de ic-markt voor optocouplers onderverdeeld in optocouplers met hoge lineariteit, snelle optocouplers, logische output optocouplers, MOSFET output optocouplers, transistor output optocouplers, TRIAC &SCR output optocouplers en andere optocouplers.

 

De markt voor optocoupler IC is verdeeld in vier verschillende categorieën, gebaseerd op het aantal pinnen: 4-Pin, 5-Pin, 6-Pin en 7-Pin.

 

Bovendien is de markt voor optocoupler IC verdeeld insubmarkten op basis van verticale toepassingen, zoals automotive, aerospace en defensie, zonne-energie, consumentenelektronica en andere.

Lees meer artikelen-

Quantum Sensoren Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030        

Markt voor lineaire bewegingssystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030          

Vector Network Analyzer Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030      

Vochtanalyser Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Seriële NOR Flash Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Optocoupler IC Market,Optocoupler IC Market Size,Optocoupler IC Market Share,Optocoupler IC Market Analysis,Optocoupler IC Market Trends,Optocoupler IC Market Growth,Optocoupler IC Industry,Optocoupler IC Market Insights