header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bluetooth IC-marktgrootte, groei zal tegen 2030 met 14,30% groeien | Toenemende acceptatie van slimme wearables tegen 2030

Mar 8, 2023 4:58 PM ET

Bluetooth IC Marktinzichten:

De Bluetooth IC-markt werd gewaardeerd op USD 3.718,5 miljoen in 2022 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,30% van 2022 tot 2030 tot USD 28,2 miljard.

Een gestandaardiseerd protocol genaamd Bluetooth IC wordt gebruikt in communicatiesystemen om draadloos gegevens uit te wisselen tussen een netwerk van communicatieapparaten. Simpel gezegd, het is een beveiligingsstrategie die goed werkt voor draadloze communicatie tussen elektrische apparaten over kleine afstanden, minimale stroom gebruikt en goedkoop is. Slimme wearables zijn het resultaat van technologische vooruitgang in digitale innovatie in een tijdperk van smartwatches, smartphones en slimme televisies. Vooral tijdens een crisis als de wereldwijde epidemie gebruiken patiënten steeds vaker draagbare slimme apparaten om hun gezondheid te volgen. De meest voor de hand liggende toepassing van IoT-technologie is in draagbare apparaten zoals smartwatches en fitnesstrackers. De populariteit van wearables heeft die van smartphones in de sector van de consumentenelektronica overtroffen. Deze gadgets bieden nieuwe methoden om veelvoorkomende taken uit te voeren, zoals het controleren van berichten en het volgen van fysieke activiteit. Vanwege de huidige pandemie registreren en analyseren meer mensen gezondheidsgegevens met behulp van slimme wearables. Vanwege de constante vraag naar gezondheidsbeoordelingen heeft de draagbare industrie een snelle groei doorgemaakt.

Download een volledige PDF @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8643

Bluetooth IC Markt Belangrijkste Spelers:

  • NXP Semiconductors NV (Nederland)
  • STMicroelectronics (Nederland)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Qualcomm Incorporated (Verenigde Staten)
  • Texas Instruments Incorporated (Verenigde Staten)
  • Nordic Semiconductor (Noorwegen)
  • Dialog Semiconductor (Verenigd Koninkrijk)
  • Cypress Semiconductor (Verenigde Staten)
  • Silicon Laboratories, Inc. (Verenigde Staten)
  • Microchip Technology Inc. (Verenigde Staten)
  • STMicroelectronics (Nederland)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bluetooth-ic-market-8643

Bluetooth IC Markt Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de vijf verschillende regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde Bluetooth IC-markt. Met een marktwaarde van USD 1.507,9 miljoen in 2021 had Noord-Amerika het hoogste marktaandeel; verwacht wordt een CAGR van 14,30% in de loop van de prognoseperiode. Met een marktwaarde van USD 1.075,4 miljoen in 2021 was Azië-Pacific de op een na grootste regio en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 15,0%.

De VS, Canada en Mexico zijn de drie segmenten op landniveau van de Noord-Amerikaanse markt. Vanwege de adoptie van slimme gebouwen en het toenemende gebruik van draadloze apparaten, wat op zijn beurt het gebruik van Bluetooth IC verhoogt, controleert de VS een aanzienlijk deel van de Noord-Amerikaanse Bluetooth IC-markt. De VS heeft de hoogste acceptatie van Bluetooth IC vanwege de groeiende behoefte aan gespecialiseerde Bluetooth-audioapparaten die voldoen aan verschillende eisen voor zaken, entertainment en fitness. Vanwege de stijgende vraag naar Bluetooth IC in verschillende verticals voor eindgebruik, wordt verwacht dat het land de hoogste CAGR zal hebben tijdens de onderzoeksperiode en het op een na grootste marktaandeel in de regio zal hebben. De belangrijkste concurrenten in de industrie bieden altijd meer betaalbare en effectieve Bluetooth IC aan het grote publiek. Gedurende de verwachte tijd zal de markt echter groeien als gevolg van het toenemende beveiligingsbewustzijn en productpromoties door bedrijven zoals Dialog Semiconductor, Nordic Semiconductor en Texas Instruments Incorporated.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8643

Bluetooth IC Marktsegmentatie:

De Bluetooth IC-markt is onderverdeeld in verschillende segmenten, afhankelijk van het type, de toepassing en de geografie van de markt.

De wereldwijde markt voor Bluetooth IC is verdeeld in drie categorieën op basis van het soort Bluetooth-technologie dat wordt gebruikt: Bluetooth, Bluetooth Low Energy en Bluetooth Classic.

Smartphones, bakens, Audi-apparaten, Human Interface Devices (HID), Gezondheid &Fitness, afstandsbedieningen, Automotive, Industriële en andere toepassingen zijn de op applicaties gebaseerde segmenten die deel uitmaken van de Bluetooth IC-markt.

Lees meer artikelen-

Digitale tv-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast till2030

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Markt voor elektronische tolheffing Onderzoeksrapport -Prognose tot 2030        

Markt voor elektronische artikelbewakingssystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor betaalkaartlezers Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Bluetooth IC Market,Bluetooth IC Market Size,Bluetooth IC Market Share,Bluetooth IC Market Analysis,Bluetooth IC Market Trends,Bluetooth IC Market Growth,Bluetooth IC Market Demand,Bluetooth IC Industry