header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Swot-analyse van de flexibele verpakkingsmarkt, nieuwste innovaties, opkomende trends, branchegrootte, groeivooruitzichten en voorspelling 2030

Mar 8, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De markttrends voor de markt voor flexibele verpakkingen zullen naar verwachting groeien van USD 157,40 miljard in 2022 tot USD 230,78 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,9% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).  De aanzienlijke verschuiving in de voorkeur van de consument voor verwerkte maaltijden is een van de belangrijkste drijfveren. De onderdelen zijn stijlvol en draagbaar. De consument van vandaag is zich bewust van de negatieve effecten van niet-afbreekbare producten. De flexibele verpakking zorgt ervoor dat de artikelen effectief en verantwoord worden verpakt. Plastic, papier, metaal en folie vereisen allemaal minder opslag dan andere soorten verpakkingen. Bovendien is de prijs van verpakkingen voor bakkerij- snoep- en andere goederen veel lager.

Een van de belangrijkste obstakels voor de uitbreiding van de industrie is de strenge wet- en regelgeving van de overheid. De ontwikkeling van verschillende technologisch geavanceerde producten en de stijgende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen zouden de marktuitbreiding gedeeltelijk beperken, beweert de marktprognose voor flexibele verpakkingen. Bovendien zal de groei van de industrie in de komende jaren worden belemmerd door de noodzaak om hoge normen te handhaven.

De vooruitgang van nanotechnologie heeft geleid tot betere verpakkingen in de farmaceutische, cosmetische, voedsel- en industriële sectoren. Door flexibele materialen die recyclebaar, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijker zijn, zal het marktaandeel voor flexibele verpakkingen toenemen. Het is eenvoudig te hanteren, effectief voor transport en zeer goed bestand tegen de impact van de buitenomgeving. Het zal de verzendkosten verlagen. Eenvoudige verpakking zal hierdoor met succes de internationale handel in gevarieerde goederen stimuleren.

Ontvang een GRATIS PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1151 

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld zijn de segmenten van deze markt, volgens de marktanalyse. De markt wordt grotendeels gedomineerd door de Noord-Amerikaanse regio. Overheidsbeleid, wetten en voorschriften die ondersteunend zijn, hebben het gemakkelijker gemaakt om nieuwe industriële faciliteiten in Noord-Amerika te ontwikkelen.

Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de markt zal worden geleid door de regio Azië-Pacific. Twee groeiende landen, India en China, hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt. Tot de belangrijkste drijfveren behoren bevolkingsgroei, stijgende economische waarde en de snelheid van industrialisatie-expansie. Omdat consumenten zich meer bewust zijn van voedselveiligheid, waarderen ze verpakkingen die licht en efficiënt zijn.

De regio Azië-Pacific staat op de eerste plaats, gevolgd door de Europese regio. Verschillende farmaceutische bedrijven helpen het marktaandeel voor flexibele verpakkingen te vergroten. De make-up- en cosmetica-industrie in Italië, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk dragen ook bij aan de groei van de markt.

Tijdens de projectieperiode wordt ook een aanzienlijke groei verwacht in de landen van de rest van de wereld. Overheden in landen als Saoedi-Arabië hebben geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. vanwege deze machtigingswetten. De omvang van de farmaceutische industrie is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. De TC Transcontinental recycle-ready PCR flexibele verpakkingsmateriaalviewer is verkrijgbaar in twee verschillende versies, een met 38% PCR en de andere met 50% PCR.

Spreek met de analist @  https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1151 

Marktsegmentatie:

Flexibele verpakkingen zijn onderverdeeld in vele marktsectoren op basis van toepassing, type, technologie en materiaal. Op basis van technologie wordt de markt verder onderverdeeld in flexografie en digitaal printen. Op basis van type is de markt gesegmenteerd in zakjes, tassen, sachets, wraps en andere items.

Afhankelijk van het type materiaal wordt de markt verder gesegmenteerd in folie, papier, aluminium, plastic en andere categorieën.

Meubels, dranken, cosmetica, voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere producten behoren tot de toepassingsgerichte segmenten waarin de markt verder is onderverdeeld. Om zijn sorteer- en recyclingactiviteiten te verbeteren door traceerbaarheid te bieden, werkt Dow Packaging and Speciality Plastics samen met Reifenhäuser, HP Indigo, Cadel Deinking en Karlville om het R-Cycle digitale productpaspoort te integreren met zijn mechanische recycling van pouch-to-pouch.

Omdat flexibele verpakkingen niet kunnen worden onderscheiden op basis van de componenten, het type kunststoffen waarvan het is gemaakt of het soort object waaraan het is bevestigd, beweert Dow dat downcycling en thermische recycling in opkomst zijn. Cyclusvoor ogen dat wanneer flexibele verpakkingen R-technologie gebruiken om door het afval te gaan, het op deze manier kan worden gescheiden.

Belangrijkste spelers:

De bedrijven die bijdragen aan de markttrends voor flexibele verpakkingen zijn:

  • CLONDALKIN Group (Nederland)
  • Reynolds (Nieuw-Zeeland)
  • Berry Global Inc. (VS)
  • Sealed Air Corporation (VS)
  • Sonoco Products Company (VS)
  • Mondi Group (Oostenrijk)
  • CONSTANTIA (Oostenrijk)
  • Amcor Limited (Australië)
  • HUHTAMAKI Groep (Finland)
  • Coveris Holdings NV

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-packaging-market-1151 

Blader door meer rapporten:

Markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen

Intelligente verpakkingsmarkt

Plastic Tube Packaging Markt

Smeermiddel verpakkingsmarkt

Markt voor contractverpakkingen

Over Market Research Future – 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

 Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Flexible Packaging Market,Flexible Packaging,Flexible Packaging Market Size