header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische verpakkingen zal naar verwachting in 2030 een geschatte waarde van USD 53,38 miljard bereiken

Mar 8, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

Volgens de MRFR-analyse werd de wereldwijde markt voor cosmetische verpakkingen in 2021 gewaardeerd op USD 35,50 miljard. De markt voor cosmetische verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 37,00 miljard in 2022 tot USD 53,38 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,69% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Cosmetische verpakkingen zijn een unieke en gespecialiseerde verpakkingsvorm die gebaseerd is op de eisen van de markt. Het gaat verder dan traditionele schoonheidsproducten zoals lippenstift en oogschaduws om geavanceerde schoonheidsproducten te bevatten die een hoge mate van veiligheid en huidvriendelijke ingrediënten vereisen om besmetting te voorkomen. Veel bedrijven die cosmetische verpakkingen leveren, werden gedwongen om de productie terug te schroeven of tijdelijk stil te leggen om de vraag bij te houden. Dit betekende dat er minder eenheden werden geproduceerd, wat op zijn beurt de markt onder druk zette.

Ontvang een GRATIS PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1778 

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor cosmetische verpakkingen. Een snelle stijging van het besteedbaar inkomen en het stijgende aantal jongeren zullen naar verwachting de consumptie van cosmetische producten in de regio stimuleren. Noord-Amerika staat op de tweede plaats in de markt, met de Verenigde Staten als de grootste producent van cosmetica en hun verpakkingen. Het land exporteert grote hoeveelheden cosmetische producten naar vele delen van de wereld. Producenten in Noord-Amerika kiezen ook voor groene verpakkingsoplossingen en natuurlijke producten.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor cosmetische verpakkingen is gesegmenteerd in materiaal, product en toepassing.

Op basis van materiaal is de markt gesegmenteerd in plastic, papier, glas en metaal. Glazen verpakkingen hebben een aanzienlijk marktaandeel vanwege de relatief hoge kosten in vergelijking met andere materialen en de wijdverspreide toepassing ervan in luxe verpakkingen.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in flessen, potten, buizen, containers, zakjes, stokken, rolballen en dispensers. Het bottelsegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode. De vraag naar dit segment wordt gedreven door een toename van de vraag naar flessen van fabrikanten van persoonlijke verzorging en haarverzorging.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in haarverzorging, huidverzorging en nagelverzorging. Huidverzorgingsproducten vormen het grootste deel van de wereldmarkt vanwege hun hoge adoptiepercentages in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.

Spreek met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1778 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Amcor Ltd (Australië) en Rexam Plc. (VK), Silgan Holding Inc. (VS), World Wide Packaging Llc (VS), Quadpack Group (Spanje), Albea Group (Frankrijk), Aptargroup Inc. (VS), Cosmopak U.S.A. Llc. (VS), HCP Packaging. (VS), LIBO Cosmetics Company Ltd. (Taiwan), Gerresheimer (Duitsland), ABC Packaging (India), Bemis Company Inc. (VS)

Nieuws uit de industrie

The Hut Group (THG) heeft voor haar consumenten een recyclingregime voor cosmetische verpakkingen gelanceerd. Het wereldwijde netwerk in Manchester heeft zijn recyclinginitiatief gelanceerd dat bekend staat als recycle: me by THG (eco). Hierdoor kunnen consumenten alle schoonheidsartikelen terugsturen naar het bedrijf voor recycling, ongeacht hun merk. Consumenten op THG-schoonheidspagina’s in het Verenigd Koninkrijk zullen hun schoonheidsartikelen gratis moeten uitwassen en retourneren. Ze kunnen ook artikelen van elk merk retourneren, hoewel ze niet bij THG zijn gekocht.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-packaging-market-1778 

Blader door meer rapporten:

Markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen

Intelligente verpakkingsmarkt

Plastic Tube Packaging Markt

Smeermiddel verpakkingsmarkt

Contract verpakkingMarkt

Wereldwijde markt voor steriele medische verpakkingen

Over Market Research Future – 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

 Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:
 Marktonderzoek Toekomst®
 99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
 E-mail: [email protected]
 Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cosmetic Packaging Market,Cosmetic Packaging Market Size,Cosmetic Packaging