header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verpakkingsoplossingen voor afdrukken: uw producten naar een hoger niveau tillen

Mar 9, 2023 6:00 PM ET

De omvang van de markt voor verpakkingsdrukwerk werd geschat op USD 355 miljard in 2022 tot USD 600 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Verpakkingsdruk is het proces van het afdrukken van ontwerpen, afbeeldingen en tekst op verpakkingsmaterialen zoals dozen, zakken, flessen en etiketten. Het doel van verpakkingsdruk is om de verpakking aantrekkelijker en informatiever te maken voor consumenten en om het product te onderscheiden van concurrenten. Het afdrukken van verpakkingen kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken, waaronder offsetdruk, flexografisch afdrukken, digitaal afdrukken en zeefdruk. Verpakkingsdruk wordt gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken, verpakte consumentengoederen, farmaceutische producten en cosmetica. Verpakkingsdrukwerk speelt een cruciale rol in de marketing en branding van producten, omdat het helpt om de waardepropositie van het product te communiceren en consumenten aan te spreken. De markt voor verpakkingsdrukwerk is op verschillende manieren beïnvloed door de COVID-19-pandemie. Een van de belangrijkste gevolgen is een verschuiving in de vraag naar bepaalde soorten verpakkingen. Er is bijvoorbeeld een toename van de vraag naar verpakkingen voor voedsel- en drankproducten, omdat meer mensen thuis eten vanwege lockdowns en sociale afstandsmaatregelen. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar verpakkingen voor artikelen zoals bereide maaltijden, snacks en dranken. Naast de verschuiving in de vraag heeft de COVID-19-pandemie ook een impact gehad op de toeleveringsketen voor verpakkingsmaterialen en drukapparatuur. Veel fabrikanten hebben de productie moeten stilleggen of verminderen vanwege lockdowns en bewegingsbeperkingen, waardoor de aanvoer van grondstoffen en eindproducten is verstoord. Ondanks deze uitdagingen wordt verwacht dat de markt voor verpakkingsdrukwerk zich in de loop van de tijd zal herstellen naarmate de COVID-19-pandemie afneemt en bedrijven en consumenten terugkeren naar meer normale niveaus van activiteit. Op de lange termijn zal de markt naar verwachting blijven groeien, omdat de vraag naar verpakkingsmaterialen en drukdiensten blijft toenemen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2119

Regionale analyse

De vraag naar zakjes, krimpkousen en andere hoogwaardige verpakkingsmaterialen heeft de markt de afgelopen jaren gedreven, waarbij Noord-Amerika het grootste aandeel heeft. Diepdruk wordt veel gebruikt in Azië-Pacific, maar de langzame opkomst van flexdrukmachines wordt ook gezien in landen als China en India. India heeft meer dan 500 diepdrukverpakkingsfabrieken, wat hoger is dan Europa.

Marktsegmentatie

De global packaging printing markt is gesegmenteerd in printtechnologie en applicatie.

Op basis van de printtechnologie is de markt gesegmenteerd in Flexography, Gravure en Digital.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in Food &Beverage, Personal Care, Pharmaceutical en anderen.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2119

Belangrijkste spelers

AR Packaging Group AB, Amcor Limited, Belmont Packaging, Avery Dennison Graphics Solutions, DS Smith Packaging Limited, Duncan Printing Group, Dunmore, E.I. Du Pont Nemours and Company, Eastman Kodak Co., Edelmann Packaging México S.A. De C.V., Xeikon N.V. en Xerox Corporation

Gerelateerd rapport

Aluminiumfolie Verpakkingsmarkt

Biologisch afbreekbare mulchfilms markt

Markt voor golfkartonnen dozen

Markt voor golfkartonnen verpakkingen

Markt voor cosmetische verpakkingen

Markt voor digitale drukverpakkingen

Flexibele verpakkingsmarkt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaging Printing,Packaging Printing Market,Packaging Printing Market Report