header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water- en afvalwaterbehandelingsmarktapparatuur, technologie, grootte, groeifactoren, huidige trends, topspelersanalyse, regio’s, vraag en voorspelling 2030

Mar 10, 2023 11:00 PM ET

Water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur Marktoverzicht

Markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 66,5 miljard. De water- en afvalwaterzuiveringsindustrie zal naar verwachting groeien van USD 70,41 miljard in 2022 tot USD 104,97 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,87% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De behoefte aan schoon en gedestilleerd water in de hele land heeft de markt gedreven. Het gebruik en hergebruik en het reinigen van het water zijn de belangrijkste stappen in de procedure, en dit brengt een grote marktgroei in de vorm van het genereren van inkomsten.

Het gebrek aan schoon water heeft direct of indirect invloed gehad op de economische steun voor zoet water. Het ontwikkelen van technologische vooruitgang op hetzelfde gebied kan een stap zijn in de richting van het lessen van de dorst van miljoenen. Zo zijn stappen zoals ontzilting en installatie van uitgeruste maatregelen iets dat de productiesnelheid van de wereldmarkt verwerft.

De fabrikanten van water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur omvatten

  • E. Water &Process Technologies (VS)
  • Aquatech International Corporation (VS)
  • Veolia Water Technologies (Frankrijk)
  • WPL Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • Fluence Corporation Limited (VS)
  • Napier Reid Ltd ( Canada)
  • Calgon Carbon Corporation (VS)
  • Xylem Inc. (VS)
  • Kemira Oyj (Finland) en Corix Water System (Canada).

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3960   

Er zijn echter bepaalde beperkingen geweest bij het op de markt brengen van hetzelfde. De hoge installatieprijzen hebben de markt belemmerdDe kosten voor waterbehandeling, samen met de installatie van de gehele apparatuur, zijn zo hoog gestegen dat in geval van ongemakken van de installatie, de markt zware verliezen kan lijden. 

De markt voor afval- en waterzuiveringsapparatuur is een opstelling waarmee de waterbronnen eenvoudig kunnen worden gereinigd, rechtstreeks vanuit de gemeente. Dit wordt gedaan door de afvalwaterzuiveringsmodus en de waterhergebruikprocedure uit de gemeentelijke waterbronnen in te schakelen. Het grootste deel van de watervoorraden wordt verslechterd als gevolg van verschillende kunstmatige oorzaken en klimaatverandering. Om deze problemen aan te pakken, wordt de afval- en afvalwaterzuiveringsapparatuur over de hele wereld ontwikkeld. De installatie van de technologie heeft het proces gemakkelijk gemaakt door het gebruik van mechanismen zoals vaste komcentrifuge, ultrafiltratiesystemen, tramp olieafscheiders en papieren bedfilters. Dit is een van de handigste en gemakkelijkste methoden om het probleem van watervervuiling aan te pakken. 

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 66,5 miljard

Marktgrootte 2022

USD 70,41 miljard

Marktgrootte 2030

USD 104. miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

5.87% (2022-2030)

Belangrijkste marktkansen

Vanwege zaken als de uitbreiding van operaties en onderhoud,

Belangrijkste marktdynamiek

De voorkeur geven aan water met veel voedingsstoffen

Industrieel Nieuws

Enkele van de belangrijkste industriële spelers op de markt zijn Fluence Corporation Limited, Xylem Inc, de WPL limited en Veolia Water Technologies. De markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur bedroeg in 2021 een geschat wereldwijd aandeel van $ 66,51 miljard en er werd verder voorspeld dat het in 2030 een wereldwijd percentage van $ 102,32 miljard zou delen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3960   

Marktsegmentatie van water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur

De markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur is onderverdeeld in het type, het derivaat en de apparatuur op basis van de verschillende segmentatie van de markt.

Afhankelijk van het type is de markt gesegmenteerd indesinfectie, adsorptie, ontzilting en testen. Afgezien daarvan is de markt opnieuw verdeeld in de gemeentelijke en de industriële segmenten, afhankelijk van het afgeleide type. De op apparatuur gebaseerde markt is verder onderverdeeld in biologische, desinfectie en scheiding op basis van het type apparatuur.

Regionale analyse

De markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur is over de hele wereld verdeeld in 4 delen. De belangrijkste regio’s van Noord-Amerika zoals de VS en Canada. Delen van Europa, Azië-Pacifische landen en de LAMEA worden ook gedomineerd door hetzelfde.  

De factor die verantwoordelijk zal zijn voor de marktgroei is de snel stijgende productiesector, gecombineerd met verhoogde investeringen in de afvalwaterbeheeractiviteiten. Bovendien wordt de toename van producttoepassing in gemeentelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties verwacht door de groeiende residentiële sector in de regio.

Verwacht wordt dat het de marktgroei zal bevorderen door middel van strikte staats-federale afvalwaterbeperkingen en verhoogde voorschotten die verschuldigd zijn aan de volwassen wordende infrastructuur in de VS Bovendien. Het zal waarschijnlijk de vraag naar producten stimuleren, waardoor de marktgroei in Noord-Amerika wordt gestimuleerd als gevolg van het stijgende olie- en gasonderzoeksproject in de VS en Canada.

Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat het marktaandeel van water- en afvalwaterzuiveringsapparatuur in Europa aanzienlijk zal stijgen. Vanwege de strikte regelgeving en instructies zoals de drinkwaterrichtlijn, de richtlijn inzake de behandeling van stedelijk afvalwater (UWWTD) en de kaderrichtlijn water (KRW), wordt verwacht dat water en investeringen in afvalwaterzuiveringsapparatuur zullen toenemen.

Praat met de analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3960

TABEL 1 MARKT SYNOPSIS 14

TABEL 2 BELANGRIJKE VERLEENDE OCTROOIEN OP WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR (12 SEPTEMBER 2020 – 12 SEPTEMBER 2020) 29

TABEL 3 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERBEHANDELINGSAPPARATUUR, PER TECHNOLOGIETYPE, 2022-2030 (USD MILJARD) 34

TABEL 4 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERBEHANDELINGSAPPARATUUR, PER TOEPASSING, 2022-2030 (USD MILJARD) 37

TABEL 5 WERELDWIJDE MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERBEHANDELINGSAPPARATUUR, PER REGIO, 2022-2030 (USD MILJARD) 40

TABEL 6 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER LAND, 2022-2030 (USD MILJARD) 42

TABEL 7 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TECHNOLOGIETYPE, 2022-2030 (USD MILJARD) 43

TABEL 8 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TOEPASSING, 2022-2030 (USD MILJARD) 43

TABEL 9 VS: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TECHNOLOGIETYPE, 2022-2030 (USD MILJARD) 44

TABEL 10 VS: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TOEPASSING, 2022-2030 (USD MILJARD) 45

TABEL 11 CANADA: MARKT VOOR WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TECHNOLOGIETYPE, 2022-2030 (USD MILJARD) 46

TABEL 12 CANADA: MARKTOMVANG VAN WATER- EN AFVALWATERZUIVERINGSAPPARATUUR, PER TOEPASSING, 2022-2030 (USD MILJARD) 46…Vervolg

Ook meer gerelateerde rapporten –

Markt voor aandrijfassen

Residentiële ketelmarkt

Europa Heavy Construction Equipment Markt

Azië-Pacific Heavy Construction Equipment Markt

Markt voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC)

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie op basis hiervan moet worden ondernomen.Aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US)

+44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Water and Wastewater Treatment Equipment Market Overview,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Products,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Share,Water and Wastewater Treatment Equipment Market Size