header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende acceptatie van verpakt voedsel zal de groei van de markt voor plastic films stimuleren

Mar 10, 2023 5:00 PM ET

Tussen de huidige prognoseperiode van 2022-2030 wordt geschat dat de plastic filmmarkt een CAGR van 5,0% zal vertonen en een wereldwijde marktwaarde van USD 118,3 miljard zal bereiken.

Tijdens de huidige prognoseperiode van 2021-2028 zal de waarde van de markt voor plastic folies naar verwachting in een respectabel tempo toenemen. Toegenomen toepassingen in industrieën zoals voedsel en farmaceutische verpakkingen zijn een van de redenen om de markt te stimuleren.

Het is bekend dat polyethyleen en polypropyleen worden gebruikt om plastic films en platen voor de markt te vervaardigen. De consumptie van verpakte voedingsmiddelen stijgt als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen onder consumenten als geheel. Dit is een belangrijke aanjager van de plastic folie- en platenindustrie.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3002

De groei en afhankelijkheid van de gemiddelde persoon van e-commerce veroorzaakt een toename van de behoefte aan beschermende verpakkingen, waaronder onder andere plastic folies en wikkels, en zal de vraag naar de markt gedurende de verwachte periode stimuleren.

Regionale evaluatie

Momenteel is de markt voor plastic folies actief in vier van ‘s werelds belangrijkste geografische gebieden. De APAC-regio, de Europese landen, de Noord-Amerikaanse markt en de rest van de wereld zijn deze regio’s. Als gevolg van de agressieve inspanningen van de marktdeelnemers om de markt te verbreden en de markt in staat te stellen innovaties te stimuleren, is er een toename van rivaliteit op deze gebieden. De groeiende behoefte aan verpakt voedsel in de opkomende economieën van het gebied, samen met een toename van de vraag naar georiënteerde films, zijn wat de marktvraag in de APAC-regio stimuleert. De wereldwijde markt wordt gedreven door het groeiende gebruik van plastic folies voor de landbouw in de regio.

Een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt wordt gecontroleerd door de regio Azië-Pacific. Als het gaat om de behoefte aan items zoals plastic folies en vellen die in verpakkingen worden gebruikt, zal China de APAC-markt leiden. Vanwege het consistente groeitempo in China en India wordt daarom verwacht dat de Regio Azië-Pacific de wereldmarkt en andere geografische gebieden zal blijven domineren.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3002

Marktsegmentatie:
Om aan de groeiende wensen van de doelgroep te voldoen en daarom de groeivooruitzichten te onderzoeken die openstaan voor de wereldmarkt, groeit het marktaandeel van plastic films en is het verdeeld om wereldwijd te opereren. De volgende criteria zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor plastic folies te segmenteren:

afhankelijk van het markttype

LLDPE, LDPE, HDPE, BOPP, CPP, PVC, PES en aanvullende materialen zoals PA zijn ook opgenomen in deze marktcategorie.

op basis van markttoepassingen

Voedselverpakkingen, farmaceutische en medische verpakkingen, industriële verpakkingen, consumentengoederenverpakkingen en medische en gezondheidszorgverpakkingen zijn slechts enkele van de markttoepassingen. Andere markttoepassingen zijn landbouw, bouw en medische gezondheidszorg.

Rekening houdend met de regio

Vier belangrijke wereldwijde marktplaatsen over de hele wereld hebben operationele wereldwijde marktactiviteiten. De markt is operationeel in het Noord-Amerikaanse gebied, de landen van de regio Azië-Pacific, de Europese regio en de rest van de wereld, afhankelijk van de regio (RoW).

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3002

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke leveranciers zijn Saudi Basic Industries Corporation (Saoedi-Arabië), Toray Industries, Inc. (VS), DuPont (VS), Amcor plc (Zwitserland), Vibac Group Spa (Italië), Chrystal Plastic S.A.S. (VS), Carmel Olefins Ltd (Israël), Honeywell International Inc. (VS), Inteplast Group (VS), Novolex (VS), Polyone Corporation (VS) en Sealed Air (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over verpakkingen, door Market Research Future:

Markt voor thermisch papier

Markt voor golfkartonnen verpakkingen

Wereldwijde markt voor plastic verpakkingen

Zelfklevende Tapes Markt

Cosmetische verpakkingsmarkt

Linerless Labels Markt

Plastic recycling markt

Markt voor gegoten vezelverpakkingen

Flexibele plastic verpakkingsmarkt

Aluminiumfolie Verpakkingsmarkt

Temperatuurgecontroleerde verpakkingen voor de farmaceutische markt

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plastic Films,Plastic Films Market,Plastic Films Market Size