header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markteisen voor autoglas, grootte, aandelenanalyse, groeifactoren, omzetstatus, topfabrikanten, regio’s, trends en voorspelling 2030

Mar 10, 2023 1:00 PM ET

Automotive Glass Marktvooruitzichten:

De markt voor autoglas krijgt tussen 2023 en 2030 een waarde van USD 36,54 miljard en een CAGR van 9,58%. Car Glassed zijn decoratieve autoruiten die passagiers beschermen tegen de elementen zoals regen, wind en zonlicht. De toegenomen vraag naar auto’s en de stijgende welvaart in verschillende landen zullen de wereldwijde autoglasindustrie vooruit helpen. Verhoogde bezorgdheid over de veiligheid van passagiers en de ontwikkeling van slimme glastechnologieën om de bescherming tegen zonlicht, comfort en zichtbaarheid te verbeteren, zullen naar verwachting de groei van de autoglasmarkt gedurende de prognoseperiode stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar lichtgewicht auto’s en de toenemende technologische vooruitgang en innovatie in voertuigontwerp de groei van de autoglasmarkt zullen stimuleren.

Het toegenomen gebruik van zonwerende brillen voor voertuigen om de brandstofefficiëntie te verbeteren, is een huidige trend in de autoglasmarkt, die naar verwachting de groei van de doelmarkt gedurende de prognoseperiode zal ondersteunen. De toegenomen vraag naar auto’s wordt opgedreven door de toegenomen industrialisatie, verstedelijking en economische processen over de hele wereld, wat op zijn beurt de vraag naar autoglas opdrijft. Naarmate hun rijkdom groeit, worden beleggers gedwongen om grotere belangen in de auto-industrie te nemen.

Belangrijke bedrijven in de autoglasmarkt omvatten

  • Onbreekbaar
  • Olimpia Auto Glass Inc
  • Sint S.A.
  • Centraal Glas Co Ltd
  • Asahi Glass Co, Ltd
  • Fuyao Glas Industry Group Co Ltd
  • Guardian Industries Corp
  • Xinyi Glass Holdings Beperkt
  • Cadillac Celestiq
  • B. de C.V.
  • Nippon Sheet Glass Co Ltd onder andere

Ga naar (Zakelijke e-mail-ID gebruiken om een hogere prioriteit te krijgen) op: om een voorbeeldrapport te bekijken @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2045

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 15,2 miljard

Marktgrootte 2022

USD 17,5 miljard

Marktgrootte 2030

USD 36,5 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

9.58% (2022-2030)

Belangrijkste marktkansen

Vraag naar luxe auto’s om robuuste kansen te bieden

Belangrijkste marktdynamiek

Toepassing van Smart Glass om de marktgroei te ondersteunen

Marktsegmentatie van autoglas:

De car glass markt is onderverdeeld in verschillende segmenten zoals:

Per type: Een huidige trend in de autoglasmarkt is het toegenomen gebruik van zonwerende brillen voor voertuigen om de brandstofefficiëntie te verbeteren, wat naar verwachting de groei van de doelmarkt gedurende de prognoseperiode zal stimuleren. De toegenomen vraag naar auto’s wordt opgedreven door de toegenomen industrialisatie, verstedelijking en economische processen over de hele wereld, wat op zijn beurt de vraag naar autoglas opdrijft. Beleggers moeten hun belangen in de auto-industrie vergroten naarmate hun vermogen zich ontwikkelt.

Per toepassing: De markt is verdeeld in twee segmenten op basis van toepassing: Automobile Manufacturer Industry en Automobile Aftermarket Industry.

Per geografie: De wereldwijde autoglasmarkt is verdeeld in vier regio’s op basis van regionale analyse: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse autoglasmarkt was goed voor het grootste deel van de omzet wereldwijd, gevolgd door de Europese markt, vanwege het groeiende bewustzijn van de veiligheid van passagiers en het toegenomen gebruik van technologisch geavanceerd glas in de autosector in landen in de regio. De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR op de wereldmarkt als gevolg van groeiende transportactiviteiten in landen in de regio.

Koop Premium Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2045

Car Glass Market Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor autoglas is fel concurrerend. Spelers in de industrie zijn altijd aan het innoveren en op zoek naar marktuitbreidingdoor innovaties, nieuwe releases, fusies en overnames, kosteneffectieve portfolio’s en verhoogde R&D-investeringen om hun positie te behouden en de marktgroei te stimuleren. Ze kopen ook andere bedrijven en investeren in intern onderzoek en ontwikkeling. Deze methoden stellen bedrijven in de industrie in staat om hun marktbereik te verbreden, hun posities te verbeteren, aan de groeiende wensen van consumenten te voldoen en de concurrentie voor te blijven.

Industrieel nieuws:

 Januari 2021- General Motors heeft de Cadillac Celestiq onthuld, een elektrisch voertuig met een slim glazen dak.

Webasto leverde het schuifdak voor de volgende Mercedes-Benz S-Klasse in juni 2021. Het interieur van de sedan heeft een mooie heldere sfeer dankzij het enorme glazen oppervlak. Twee onafhankelijk verstelbare rolgordijnen kunnen naar behoefte schaduw geven. Het modulaire daksysteem en de jaloezieën kunnen eenvoudig en onafhankelijk worden bediend met behulp van gebaren en spraakopdrachten.

Lijst van tabellen

TABEL 1 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOGLAS, NAAR TYPE, 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 31

TABEL 2 WERELDWIJDE MARKT VOOR AUTOGLAS, PER VOERTUIGTYPE, 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 34

TABEL 3 WERELDWIJDE AUTOGLASMARKT, PER TOEPASSING, 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 38

TABEL 4 WERELDWIJDE AUTOGLASMARKT, PER REGIO, 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 42

TABEL 5 NOORD-AMERIKAANSE AUTOGLASMARKT, PER LAND 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 44

TABEL 6 NOORD-AMERIKAANSE AUTOGLASMARKT, PER TYPE 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 44

TABEL 7 NOORD-AMERIKAANSE MARKT VOOR AUTOGLAS, PER VOERTUIGTYPE 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 45

TABEL 8 NOORD-AMERIKAANSE AUTOGLASMARKT, PER TOEPASSING 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 45

TABEL 9 AMERIKAANSE AUTOGLASMARKT, PER TYPE 2022-2030 (USD MILJOEN) 46

TABEL 10 AMERIKAANSE MARKT VOOR AUTOGLAS, PER VOERTUIGTYPE 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 46

TABEL 11 AMERIKAANSE AUTOGLASMARKT, PER TOEPASSING 2022-2030 (USD MILJOEN)…Vervolg

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Advanced Suspension Control System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-suspension-control-system-market-6049

Advanced Tires Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-tires-market-6668

Air Brake System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-brake-system-market-7204

All Weather Tire Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/all-weather-tire-market-10632

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Car Glass Market Analysis,Car Glass Market Share,Car Glass Market Size,Car Glass Market Forecast,Automotive Glass Market