header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Roboticamarkt zal naar verwachting USD 214,60 miljard bereiken, bij een CAGR van 22,80% in 2030 | Groeiende prevalentie van servicerobots om marktgroei te stimuleren

Mar 13, 2023 12:53 PM ET

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde roboticamarkt naar verwachting een CAGR van 22,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 214,60 miljard in 2030.

De focus van de studie is beperkt tot robotica die wordt gebruikt in commerciële operaties voor reiniging, schapscanning, RFID-scanning, levering, beveiliging en inspectie en reclame. Robots die oppervlaktedesinfectie uitvoeren, worden gebruikt om de oppervlakken van items die in de buurt worden onderhouden te reinigen. Robots die RFID-tags en -planken scannen, worden ook gebruikt om inventarissen te controleren. Daarnaast worden bezorgrobots ingezet om artikelen en pakketten van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Daarnaast worden beveiligings- en inspectierobots gebruikt om de interne en externe omgevingen van een faciliteit te bewaken. De COVID-19-pandemie creëerde een uitdagend scenario omdat het het supply chain-systeem beïnvloedde. Toen de productiehubs voor een langere periode werden stilgelegd, werd ook de roboticamarkt negatief beïnvloed. Dit element heeft een duidelijk effect op de value chain hub. Door de lockdown liep de aanvoer van grondstoffen vertraging op, wat de productie en levering aan de industriële verticals verder belemmerde. Maar naarmate het gebruik van robotoplossingen groeide in verschillende industriële sectoren, waaronder de auto-industrie, zag de markt al snel een grote toename van de vraag. Tijdens de post-pandemische fase zal de markt een gezonde expansie doormaken en het verlies goedmaken met een sterkere vraag.

Download pdf-voorbeeld van roboticamarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4732

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn dat wel.

  • Universele Robots A/S
  • Kawasaki Heavy Industries Ltd
  • BOSTON DYNAMIEK
  • iROBOT Bedrijf
  • Nachi-Fujikoshi Corp
  • Honda Motor Co Ltd |
  • Mitsubishi Electric Corporation
  • ABB Beperkt
  • Sony Corporation
  • Northrop Grumman Corporatie
  • Kuka AG
  • Omron Corporation.

Krijg volledige rapportdetails van roboticamarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/robotics-market-4732

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 214,60 miljard

  Groei:

  CAGR van 22,80% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Robotica Markt Regionale Analyse

Het grootste marktaandeel van de afgelopen jaren is waargenomen in Azië-Pacific. De Noord-Amerikaanse regio was de eerste die industriële robots gebruikte. Vanwege de hogere mate van robotadoptie is de VS de topnatie. De vraag naar servicerobots, industriële robots, interactieve entertainmentrobots en instructierobots was ook te zien in de Europese regio. De top vier van industriële robot-gebruikende landen in Europa zijn Duitsland, Zweden, Italië en Denemarken. De regionale markt van Europa breidt zich uit als gevolg van de snelle adoptie van robotica op het continent in zowel de thuis- als de industriële sector.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4732

Robotica Marktsegmentatie

De wereldwijde roboticamarkt is gesegmenteerd in typen, mobiliteit en eindgebruikers.

Op basis van de typen is de markt gesegmenteerd in SCARA, Cartesian, Articulated, Cylindrical, Parallel en Others.

Op basis van Mobility is de markt gesegmenteerd in Fixed Robots, Mobile Robots.

Op basis van de eindgebruikers is de markt gesegmenteerd in medisch, entertainment, logistiek, veld, defensie, openbare veiligheid, productie en anderen.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor autonome voertuigen Onderzoeksrapport – Prognose 2030

RFID Tags Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2027

Vertical Farming Market Research Report – Prognose tot 2030   

Ethernet Switch Markt  Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030 

Robotica Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Markt voor procesautomatisering en instrumentatie Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030           

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Robotics Market,Robotics Market Size,Robotics Market Share,Robotics Industry,Robotics Market Trends,Robotics Market Growth,Robotics Market Analysis,Robotics Market Revenue,Robotics Market Research,Robotics Market Reports