header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgroei elektrische scooters Registreren 7% CAGR om marktwaardering USD 40,37 miljard te bereiken in 2023 tot 2030

Mar 20, 2023 3:00 PM ET

Elektrische Scooters Marktoverzicht

De wereldwijde markt  voor elektrische scooters zal naar verwachting toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 7%.  Voertuigen die op elektriciteit rijden, staan bekend als e-scooters en kunnen worden opgeladen met energie van een externe krachtbron. De energie die aan boord in een oplaadbare wordt verzameld, kan worden gebruikt om 1 of zelfs meer elektrische motoren aan te drijven, die het voertuig vooruit kunnen stuwen.

Als gevolg hiervan bieden elektrische scooters lagere bedrijfskosten dan reguliere ICE-auto’s met behoud van hetzelfde functionaliteitsniveau. Vanwege hun eenvoudige ontwerp besparen deze auto’s ook geld op het vervangen van de bougie, benzine en oliefilter; dit resulteert in goedkope onderhoudskosten. COVID-19 heeft een aanzienlijk effect gehad op de scootersector sinds de sluiting van productievestigingen heeft geleid tot een vermindering van de voertuigproductie. Als gevolg van de vertragingen in productintroducties en marketing- en assemblageprocessen wordt ook de ontwikkeling van de markt belemmerd. Productiefabrieken en andere bedrijven zijn tijdelijk stilgelegd; dit heeft invloed gehad op de verkoop van elektrische scooters in veel landen.

Belangrijkste leveranciers

  • Gogoro Inc. (Taiwan)
  • Vmoto Limited (Australië)
  • Terra Motors Corporation (Japan)
  • Jiangsu Xinri Elektrisch Voertuig Co Ltd Ltd (China)
  • Amego Electric Vehicles Inc (Canada)
  • NYCeWheels (VS)
  • GOVECS GmbH (Duitsland)
  • Ampere Voertuigen Pvt. Ltd. (India)
  • Hero Elektrische Voertuigen Pvt. Ltd. (India)
  • Mahindra GenZe (VS)
  • Kumpan Electric (Duitsland)
  • Torrot Group (Spanje)
  • Ather Energy (India) en anderen

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5209

Marktsegmentatie van elektrische scooters

E-Scooters Markt Batterij Type Outlook

  • Verzegeld loodzuur
  • Li-Ion
  • Ni-MH

E-Scooters Markt Technologie Outlook

  • Plug-in
  • Werkt op batterijen

E-Scooters Markt Voltage Outlook

  • 36V
  • 24V
  • 48V
  • Meer dan 48V

Wat betreft de motortypen van elektrische scooters, wordt voorspeld dat naafmotoren in 2021 een aanzienlijk marktaandeel zullen hebben. Er wordt verwacht dat de sector van naafmotoren met de grootste CAGR zal groeien tijdens het verwachte tijdsbestek. De snelle uitbreiding van deze categorie is grotendeels te danken aan superieure duurzaamheid en variabele snelheid van tandwielnaafmotoren, compacte structuur en licht; lagere drukverliezen omdat zware versnellingsbak, aandrijfas, verschil en assen niet nodig zijn; biedt meer flexibiliteit, produceert een sterk koppel bij lage toerentallen en wordt misschien verder gebruikt als remmen.

De verwachting is dat bedrijfsorganisaties in 2021 het grootste deel van de elektrische scooterindustrie zullen hebben. Het enorme aandeel van deze markt is grotendeels te danken aan de groeiende overheidssteun en hulp om de acceptatie van ev wereldwijd aan te moedigen, het toenemende gebruik van elektrische scooters en motorfietsen door koeriers en e-commerce servicemedewerkers, en de toenemende inzet van transport. Als gevolg hiervan wordt voorspeld dat deze categorie gedurende de projectieperiode het snelst zal toenemen.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2021

USD 23,5 miljard

Marktgrootte 2022

USD 25,14 miljard

Marktgrootte 2030

USD 40,37 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

7.00% (2022-2030)

Elektrische scooters markt regionale classificatie

De markt voor elektrische scooters in de Regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste zijn. Er wordt voorspeld dat de aziatisch-pacifische elektrische scooterindustrie zich tijdens het voorspelde tijdsbestek zal ontwikkelen als gevolg van de toenemende vraag naar goedkope elektrische scooters voor korteafstandsreizen en het grote verkoopvolume van China. Bovendien wordt het uitbreiden van het gebruik van moderne technologie in het Chinese elektriciteitsnet gevoed door de enorme economische groei van het land. Hoewel Noord-Amerika naar verwachting het hoogste aandeel zal hebben tijdens de projectieperiode, zullen de Verenigde Staten waarschijnlijk een vroege gebruiker van deze auto’s zijn vanwege veel belangrijke fabrikanten.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5209

 Nieuws uit de industrie

CUX tweewieler elektrische auto’s werden in mei 2019 onthuld door Vmoto, een divisie van Vmoto International Limited, vanwege een licentieovereenkomst met Ducati Motor.

Een van Sunra’s nieuwe elektrische scooters, Miku Max, heeft de vorm van een zeeschelp en werd in mei van dit jaar gelanceerd. Bij een topsnelheid van 45 km/u is deze 800 W scooter meer dan capabel. Het kan oplopen tot 60 kilometer op een enkele lading. Het heeft ook USB-poorten om op te laden.

Blader door meer rapport

Automotive Turbocharger Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-turbocharger-market-4352

Automotive Velgen Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-wheel-rims-market-10101

Automotive Wiper System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-wiper-system-market-7497

Batterijen Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/batteries-market-1895

Over market Future:

Bij market Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en market &consulting services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit markt en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Scooters Market Trends,Electric Scooters Market Size,Electric Scooters Market Share,Electric Scooters Market Companies,Electric Scooters Market Technology,Electric Scooters Market Forecast