header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde havermelkmarkt wordt gedreven door een snel evoluerend voedsel- en voedingssegment met een gezonde CAGR van 7,20% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

Mar 21, 2023 9:00 AM ET

Havermelk Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde havermelkmarkt naar verwachting een CAGR van 7,20% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7,8 miljard in 2030.

De Global Oat Milk Market verwijst naar de wereldwijde vraag en het aanbod van havermelk, een niet-zuivelmelkalternatief gemaakt van haver. De markt omvat alle producenten, fabrikanten, distributeurs en detailhandelaren die betrokken zijn bij de productie en verkoop van havermelkproducten, inclusief verpakte en kant-en-klare dranken, evenals verschillende andere producten op basis van havermelk. De markt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag van consumenten naar plantaardige en niet-zuivelalternatieven, zorgen over dierenwelzijn en ecologische duurzaamheid, en de gezondheidsvoordelen van havermelkconsumptie.


Oat Milk Market

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10216

De COVID-19-pandemie heeft de interesse van consumenten in plantaardige en niet-zuivelalternatieven vergroot, omdat meer mensen hun gezondheid en welzijn willen verbeteren. De pandemie heeft het belang van ecologische duurzaamheid en dierenwelzijn benadrukt, wat heeft geleid tot een toename van de vraag naar havermelk en andere plantaardige producten.

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde havermelkmarkt is Noord-Amerika. De regio heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei van de vraag naar havermelk doorgemaakt, gedreven door factoren zoals de toenemende populariteit van plantaardige diëten, het toenemende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van havermelk en zorgen over dierenwelzijn en ecologische duurzaamheid.

Europa is ook een belangrijke regio op de wereldwijde havermelkmarkt, met landen als Zweden, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland als grootverbruikers van havermelk. De regio heeft een gevestigde markt voor plantaardige en niet-zuivelalternatieven en er is een groeiende trend naar duurzame en milieuvriendelijke producten, wat de vraag naar havermelk stimuleert.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/oat-milk-market-10216

Marktsegmentatie                                                                   

De wereldwijde havermelkmarkt is gesegmenteerd in type, verpakking en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in gewoon en gearomatiseerd.

Op basis van de verpakking is de markt gesegmenteerd in dozen en flessen.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in winkel- en niet-winkelgebaseerd.

 Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Rise Brouwen
  • Happy Planet Voedingsmiddelen
  • Thrive Markt.
  • Califia Boerderijen
  • Pepsico
  • Elmhurst
  • Pacific Foods
  • Danone
  • Chobani

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Amandelmelk Markt Per type (gewoon en gearomatiseerd), per categorie (biologisch en conventioneel), per verpakkingstype (karton, glas en andere), per toepassing (dranken, bevroren desserts, persoonlijke verzorging en andere), per distributiekanaal (hypermarkten, supermarkten, gemakswinkels, online winkels en andere) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Kokosmelk Markt Onderzoeksrapport: Informatie per categorie (conventioneel en biologisch), per vorm (poeder, vloeistof), per verpakkingstype (flessen, blikjes, zakjes, enz.), Per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) – wereldwijde prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Oat Milk Market,Oat Milk,Oat Milk Market Share,Oat Milk Industry,Global Oat Milk Market,Oat Milk Market Research,Oat Milk Market Analysis,Oat Milk Market Size,Oat Milk Market Research Report,Oat Milk Market Forecast,Oat Milk Market Trends,Oat Milk Market Growth