header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Beauty Tools Markt ter waarde van USD 97882,1 miljoen in 2030 bij 17,40% CAGR Rapport door Market Research Future (MRFR)

Mar 21, 2023 10:00 AM ET

Marktoverzicht

De Beauty Tools-markt zal naar verwachting USD 97882,1 miljoen registreren in 2025 met een CAGR-tarief van 17,40%. De schoonheidsproducten waren geweldig uit de oudheid. De producten zijn ontworpen om het uiterlijk van het individu te verbeteren. Voorbeelden van schoonheidshulpmiddelen die veel worden gebruikt, zijn borstels, kam, scheermessen, haarstylingtools, sponzen, soezen, enz. Deze tools zijn trending onder de jonge generatie. De toenemende vraag naar schoonheids- en make-upproducten verhoogt de marktgroei. De beschikbaarheid van verschillende make-upproducten en hun toepassing geschikt voor verschillende huidtypes creëren manieren voor marktgroei. Bovendien verbetert de groeiende goedkeuring van beroemdheden van de verschillende schoonheidsproducten de markt. De groeiende social media marketing en het stijgende aantal online influencers stuwen de marktgroei. Het implementeren van geavanceerde technologieën in de productie van schoonheidstools zal een positieve invloed hebben op de marktgroei. COVID 19 had invloed op alle industrieën, waardoor de marktwaarde daalde. Vanwege de pandemie bleef het grootste deel van de bevolking aan het begin ervan thuis en na verloop van tijd voerde de overheid een lockdown in en bleef iedereen vele dagen thuis. Alle speciale evenementen werden geannuleerd, waardoor de behoefte aan schoonheidsbehandelingen en styling afnam, wat leidde tot een daling van de vraag. De industrieën groeien steeds meer, waardoor het marktaandeel toeneemt. De opkomende schoonheids- en make-uptutorials, de trend van on-demand schoonheidsdiensten en de aanwezigheid van hoge influencers op sociale media dragen bij aan de groei van de Beauty Tools Market . Schoonheidshulpmiddelen van lage kwaliteit tegen goedkope kosten die de consumenten aantrekken, kunnen de marktgroei in de toekomst echter belemmeren. Sommige mensen die natuurlijke en biologische producten op hun huid gebruiken, zullen in de marktgroei afnemen. De technologische vooruitgang in de heeft schoonheidsproducten geschikter gemaakt. De beschikbaarheid van tijdbesparende en kosteneffectieve tools creëert ruime groeimogelijkheden voor de markt.


Beauty Tools Market

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8784

Marktsegmentatie

De Beauty Tools Market is gecategoriseerd in het distributiekanaal, de eindgebruiker en het producttype. Op basis van het type is de markt verdeeld in haarverzorgingstools, manicure- en pedicuretools, trimmers, scheermessen, sponzen en soezen, borstels en kammen en anderen. De haarverzorging is onderverdeeld in stijltangen en stijltangen, krultangen, haardrogers en andere. Vandaar dat de haarverzorgingsproducten een hoge groeisnelheid zullen hebben. De markt wordt door de eindgebruiker opgesplitst in de huishoudelijke en commerciële schoonheidstools. De subsegmenten van het distributiekanaal zijn winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde schoonheidstools. 

Regionale analyse

De Beauty Tools Market wordt geanalyseerd in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting een hoge groei laten zien in de prognoseperiode. Het had een aandeel van 34,60% in de wereldwijde waarde vanwege het hoge gebruik van schoonheidshulpmiddelen door vrouwen. Europa zal naar verwachting op de tweede plaats in de markt staan, omdat de regio meer geneigd is om schoonheidsproducten en -hulpmiddelen te gebruiken. Azië-Pacific is de snelst groeiende regio vanwege de stijgende uitgaven aan schoonheidsproducten. Resterende regio’s van de markt zullen naar verwachting een hoge marktwaarde hebben.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-tools-market-8784

Nieuws uit de branche

Elizabeth Olsen gebruikt deze door Jennifer Aniston goedgekeurde gezichtstool om haar huid op te tillen en te depuffen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Markt voor schoonheidsapparaten Onderzoeksrapport Informatie per product (haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging), per toepassing (huishoudelijk doel, commercieel doel en anderen), per eindgebruiker (professioneel en gepersonaliseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Organische schoonheid enPersonal Care Ingredients Market Research Report: Informatie per planttype (Aloë Vera, Avocado, Roos, Lavendel, Jojoba, Rozemarijn, Neem en anderen), Ingrediënttype (Groenten, Kruiden, Natuurlijke Oliën, Algen, Mineralen & Vitaminen en anderen), Toepassing (Reiniging, Exfoliatie, Hydratatie, UV-bescherming, Anti-aging, Multi-functioneel en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Beauty Tools Market,Beauty Tools,Beauty Tools Market Share,Beauty Tools Industry,Global Beauty Tools Market,Beauty Tools Market Research,Beauty Tools Market Analysis,Beauty Tools Market Size,Beauty Tools Market Research Report,Beauty Tools Market Forecast,Beauty Tools Market Trends,Beauty Tools Market Demand,Beauty Tools Market Report