header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de ijsmarkt groeit met een CAGR van 5,51% in de prognoseperiode 2021-2028

Mar 21, 2023 10:00 AM ET

Marktoverzicht

IJs wordt gemaakt van verschillende ingrediënten, waaronder zuivelproducten, gedroogd fruit en meer. Cranking en verkoelende suikers zoals glucose, melk en extra smaakstoffen zoals chocolade of vanille, evenals glucosestroop worden gebruikt om ijs te maken. Professioneel ijs maken omvat ook stabilisatoren en emulgatoren. Stabilisatoren worden gebruikt om te voorkomen dat het ijs nat wordt en gigantische kristallen vormt. Bovendien helpt de stabilisator bij de productie van fluweelachtig ijs.

De wereldwijde ijsmarkt is booming vanwege de toenemende acceptatie van ijs, de toenemende voorkeur voor bevroren desserts en de steeds mondialer wordende markt en samenleving. Volgens de Global Ice Cream Market gebruiken ijsproducenten verschillende procedures en strategieën om de smaak te verbeteren. Bovendien proberen bedrijven de markt voor ijswaren te vergroten.


ice cream

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2691

In het COVID-19-tijdperk daalde de ijsmarkt aanzienlijk. De toeleveringsketen voor ijs in de wereld is in een lus gegooid vanwege sociale segregatiewetten en landelijke shutdowns of lockdowns. Als gevolg hiervan is er een impact gevoeld op de verkoop van ijsproducten.

Marktsegmentatie   

De wereldwijde ijsmarkt is onderverdeeld in producttypen, distributiekanalen, geografische regio’s en bedrijven. Take-home, impulsief en ambachtelijk ijs zijn allemaal subcategorieën van de Global Ice Cream Market. Voor de take-home ijssector was er in 2020 een aandeel van 43 procent. Er is een toename van het aantal mensen dat gezinspakketten ijs koopt, omdat het handiger is om te vervoeren. Een van de meest kritische factoren die de verwachte CAGR-groei van 5,26 procent in de komende vijf jaar stimuleren, is de beschikbaarheid van meer toegankelijke verpakkingen en lagere prijzen. Daarnaast is het geen geheim dat mensen steeds vaker op zoek zijn naar artikelen die zijn vervaardigd met natuurlijke componenten.

Soorten ijs die wereldwijd worden verkocht, zijn die in een baksteen of beker of een andere container. Als gevolg hiervan behielden bakstenen het grootste aandeel van ongeveer 27 procent in 2020, in familiepakketten zijn de meest populaire vorm van verpakking.

Regionale classificatie

Regionale classificaties hebben de wereldwijde ijsmarkt verdeeld in vier secties: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. De marktgroei van groeiende landen zoals India, Indonesië, China en anderen betekent dat de regio Azië-Pacific waarschijnlijk in het snelste tempo zal groeien. Bovendien dragen stijgende inkomens en verbeterde kwaliteit van leven bij aan de ontwikkeling van de markt. Als gevolg hiervan zal de ijsindustrie in India en China naar verwachting de komende jaren aanzienlijk toenemen.

In termen van ijsfabrikanten is Australië veruit de meest lucratieve markt wereldwijd. De Australische ijssector vertegenwoordigt ongeveer 10 procent van de hele voedingsindustrie van het land. Retailers in Australië zijn sterk afhankelijk van hypermarkten en supermarkten als hun op een na grootste distributieplatform.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ice-cream-market-2691

Nieuws uit de industrie

Dairy Day, een beroemd ijsbedrijf, introduceert in 2020 zijn Dairy Day Plus-lijn van immuunversterkende ijsjes.

Creameries debuteerde nieuwe smaken in 2019, waaronder King Cake Mardi Gras Ice Cream en een uitbreiding van hun ijslijn in de Verenigde Staten, die nu een Raspberry Fudge Brownie-smaak bevat.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Chocolade-ijsmarkt Informatie per producttype (sticks / bars, kegels en bekers, kuipen en stenen), distributiekanaal (supermarkten, hypermarkten, gemakswinkels en speciaalzaken) en regio – voorspelling tot 2030

Functionele ijsmarkt Informatie per smaaktype(Vanille, chocolade, hybride en anderen), per claim (lactosevrij, suikervrij, veganistisch, multiclaim en andere) per distributiekanaal (winkelgebaseerde {supermarkten / hypermarkten, speciaalzaken en andere} en niet-opgeslagen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Ice Cream,Ice Cream Market,Ice Cream Industry,Global Ice Cream Market,Ice Cream Market Research,Ice Cream Market Analysis,Ice Cream Market Size,Ice Cream Market Research Report,Ice Cream Market Forecast,Ice Cream Market Trend,Ice Cream Market Share