header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wasabi-marktsegmentatieanalyse, zakelijke kansen en prognose tot 2030

Mar 22, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens MRFR De wereldwijde Wasabi-marktindustrie zal naar verwachting een CAGR van 8,21% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 met een waarde van meer dan USD 757,27 miljoen in 2030.

De term “wasabi-markt” heeft geen algemeen erkende of gevestigde definitie in het bedrijfsleven of de economie. “Wasabi” verwijst echter meestal naar een Japanse kruiderij gemaakt van de geraspte stengel van de Wasabi japonica-plant, die bekend staat om zijn sterke en scherpe smaak. In de context van de voedingsindustrie zou de term “wasabi-markt” kunnen verwijzen naar de wereldwijde markt voor wasabi-producten, waaronder verse of verwerkte wasabi, evenals andere producten die wasabi als ingrediënt of smaakstof gebruiken. Deze markt kan worden beïnvloed door factoren zoals vraag en aanbod, productie- en distributiekosten en consumentenvoorkeuren en -trends. Aan de positieve kant heeft de toegenomen vraag naar gezond en natuurlijk voedsel tijdens de pandemie geleid tot een groeiende interesse in wasabi en andere plantaardige ingrediënten. Bovendien heeft de sluiting van restaurants en de verschuiving naar thuis dineren geleid tot een toegenomen vraag naar wasabi-producten voor thuis koken en sushi-maakkits, wat heeft bijgedragen aan het stimuleren van de verkoop. Aan de negatieve kant hebben verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, waaronder transport en logistiek, invloed gehad op de beschikbaarheid van verse wasabi, die vaak uit Japan wordt geïmporteerd. Als gevolg hiervan zijn de prijzen voor verse wasabi gestegen en sommige bedrijven moesten vertrouwen op alternatieve ingrediënten om aan de vraag te voldoen. Enkele van de factoren die de Wasabi-markt aandrijven, zijn de toenemende populariteit van de Japanse keuken, de stijgende vraag naar plantaardige ingrediënten, de groeiende interesse in etnische en exotische voedingsmiddelen, het toenemende gebruik in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging en technologische vooruitgang in verwerking en verpakking.

wasabi

MARKTSEGMENTATIE

De wasabi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type product, zoals wasabipasta, wasabipoeder en wasabi-sauzen. Wasabi-producten kunnen worden verpakt in flessen en potten, tubes en zakjes en sachets. Distributiekanaal: De wasabi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het distributiekanaal, zoals Store-Based en Non-Store-Based.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7841

REGIONALE ANALYSE

Azië-Pacific is de grootste producent en consument van wasabi, goed voor het grootste deel van de wereldmarkt. Japan is de grootste producent en consument van wasabi in de regio, waar het wordt gebruikt als een belangrijk ingrediënt in verschillende traditionele gerechten. De toenemende populariteit van de Japanse keuken in andere landen stimuleert ook de groei van de wasabi-markt in de regio. Noord-Amerika is een groeiende markt voor wasabi, gedreven door de toenemende vraag naar de Japanse keuken en de groeiende populariteit van sushi.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wasabi-market-7841

SLEUTELSPELERS

Enkele van de belangrijkste factoren zijn: World Wasabi Inc., Real Wasabi LLC, Eden Foods, KINJIRUSHI Co. Ltd., Silver Spring Foods Inc., Oregon Coast Wasabi, Wasabi Essentials Ltd., Clearspring Ltd., S&B Foods Inc. en Wingreens Farms.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Zoete Sauzen Markt Onderzoeksrapport: per type (op basis van fruit, zuivel, chocolade en andere), verpakkingstype (flessen , potten, tubes, zakjes en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerde [supermarkten, hypermarkten, gemakswinkels en andere] en niet-winkelgebaseerde) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Sauzen Markt Onderzoeksrapport: per type (mosterdsaus, hete sauzen, sojasaus, barbecuesaus, ketchup en anderen), verpakking (flessen , potten, zakjes en sachets en anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerd (supermarkt , hypermarkt, supermarkt en anderen) en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa,Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Wasabi Market,Wasabi Market Size,Wasabi Market Share,Wasabi Market Demand,Wasabi Market Trends,Wasabi Industry,Global Wasabi Market,Wasabi Market Forecast,Wasabi Market Growth,Wasabi Market CAGR