header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Regelgevingslandschap voor passagiersbeveiligingsmarkt en toekomstperspectieven tegen 2030

Mar 22, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Passenger Security Market zal naar verwachting USD 7.770 miljoen bereiken in 2030 en een CAGR van 6,91% registreren.

Passenger Security Market verwijst naar de industrie die beveiligingsoplossingen en -diensten biedt voor passagiers in verschillende vervoerswijzen, zoals luchthavens, zeehavens en treinstations. Het doel van deze markt is om de veiligheid en beveiliging van passagiers en hun bezittingen tijdens hun reis te waarborgen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9637

De markt omvat een breed scala aan producten en diensten, zoals passagiersscreeningsystemen, bagagecontrolesystemen, bewakings- en monitoringsystemen, toegangscontrolesystemen en andere. Deze oplossingen zijn ontworpen om potentiële bedreigingen zoals terrorisme, diefstal en andere criminele activiteiten te detecteren en te voorkomen.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor passagiersbeveiliging. Door het uitbreken van de pandemie is de vraag naar oplossingen en diensten voor passagiersbeveiliging zwaar getroffen, vooral in de luchtvaartsector.

Met de aanzienlijke vermindering van het aantal vliegreizen en de sluiting van de grenzen is de behoefte aan systemen voor het screenen van passagiers en andere beveiligingsoplossingen drastisch afgenomen. Bovendien hebben de social distancing-maatregelen en reisbeperkingen geleid tot de sluiting van verschillende transportfaciliteiten, waardoor de vraag naar veiligheidsdiensten verder is afgenomen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Adani Systems Inc., Advanced Perimeter Systems Ltd., Autoclear   LLC, Axis Communications AB, Bosch Sicherheits system GmbH, E.I.A. SPA, FLIR Systems Inc., Honeywell International Inc., Leidos, SITA (Zwitserland)

Marktsegmentatie

De markt voor passagiersbeveiliging is gesegmenteerd in oplossing en eindgebruiker.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in bagage-inspectiesystemen, videobeheersystemen, toegangscontrole, cyberbeveiligingsoplossingen, handscanners, full-body scanners, explosieve sporendetectoren en walk-through metaaldetectors.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in commerciële luchthavens, zeehavens en treinstations.

Regionale analyse

De grootste regio in de passagiersbeveiligingsmarkt is momenteel Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Deze regio domineert de markt vanwege de grote vraag naar beveiligingsoplossingen in verschillende transportfaciliteiten zoals luchthavens, zeehavens en treinstations.

De regio heeft een sterk ontwikkelde transportinfrastructuur, met verschillende grote luchthavens en zeehavens die geavanceerde beveiligingsoplossingen vereisen.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/passenger-security-market-9637

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren ook een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor passagiersbeveiliging. De regio ervaart een toename van het vliegverkeer als gevolg van de toenemende middenklasse bevolking en het groeiende aantal low-cost carriers.

Gerelateerde rapporten:

Automotive Cyber Security Markt Onderzoeksrapport Informatie per beveiligingstype (netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, applicatiebeveiliging, draadloze beveiliging, cloudbeveiliging), per voertuigtype (personenauto’s, bedrijfsvoertuigen), per toepassing (telematica, boorddiagnose (OBD), infotainment, communicatiekanalen, aandrijflijn, veiligheidssystemen, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Markt voor voertuigbeveiliging Onderzoeksrapport: Informatie per technologie (radiofrequentie-identificatie, ultrasoon en anderen), per component (centraal vergrendelingssysteem, door remote keyless entry-systeem, ultrasone inbraakbeveiliging (UIP), automatisch botsingsdetectiesysteem, automatisch bestuurdersherkenningssysteem (ADRS), back-upbatterijsirene (BBS) en anderen), per voertuigtype (personenauto, bedrijfsvoertuig), per verkoopkanaal (OEM en after market) en per regio- voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. MarktonderzoekFuture heeft als doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Passenger Security,Passenger Security Market,Passenger Security Industry,Passenger Security Market Size,Passenger Security Market Trends,Passenger Security Market Analysis,Passenger Security Market Demand,Passenger Security Market Uses,Global Passenger Security