header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Forensische boekhoudmarkt zal naar verwachting USD 9,8 miljard bereiken bij een CAGR van 8,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

Forensische boekhouding is een gespecialiseerd gebied van boekhouding dat betrekking heeft op het onderzoeken van financiële transacties om frauduleuze activiteiten te identificeren en te voorkomen. De forensische boekhoudmarkt is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door een toename van financiële fraude en witteboordencriminaliteit.

De wereldwijde forensische boekhoudmarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 9,8 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,3% van 2022 tot 2030. De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar forensische boekhouddiensten in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, het bankwezen, verzekeringen en overheidsinstanties.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8383

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de forensische boekhoudmarkt zijn Ernst &Young, Deloitte, KPMG, PwC, BDO International, Crowe Global, FTI Consulting, Inc., RSM International, Grant Thornton International Ltd. en Baker Tilly International. Deze bedrijven investeren voortdurend in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om nieuwe en innovatieve forensische boekhoudoplossingen te ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 9,8 miljard

Groei:

CAGR van 8,3% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Blader door volledige rapportdetails:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/forensic-accounting-market-8383

Marktsegmentatie

De forensische boekhoudmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder servicetype, eindgebruiker en regio. Hier zijn de belangrijkste marktsegmenten van de forensische boekhoudmarkt:

Op servicetype: procesondersteuning, onderzoek, fraudedetectie en -preventie, risicobeheer, forensische audit, overige

Per eindgebruiker:  overheidsinstanties, banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, bouw en engineering, energie en nutsbedrijven, productie, overige

Per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Latijns-Amerika

Het segment procesondersteuning zal naar verwachting het grootste deel van de forensische boekhoudmarkt in handen hebben, omdat het diensten omvat zoals getuigenverklaringen van deskundigen en schadekwantificering, die cruciaal zijn in juridische procedures. De segmenten onderzoek en fraudedetectie en -preventie zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken, als gevolg van de toenemende incidentie van financiële fraude.

De BFSI-sector zal naar verwachting de grootste eindgebruiker van forensische boekhouddiensten zijn, aangezien financiële fraude het meest voorkomt in deze sector. Andere belangrijke eindgebruikers zijn overheidsinstanties, gezondheidszorg en bouw en engineering.

Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting een aanzienlijk deel van de forensische boekhoudmarkt in handen hebben, vanwege de aanwezigheid van grote accountantskantoren en de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei in de markt doormaken, als gevolg van het stijgende aantal financiële fraudes en het toenemende bewustzijn over de voordelen van forensische boekhouddiensten.

Koop dit Premium-rapport nu:

 https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8383

Regionale analyse

De forensische boekhoudmarkt groeit snel in verschillende regio’s van de wereld. Hier is een korte regionale analyse van de markt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt isde grootste markt voor forensische boekhouding, vanwege de aanwezigheid van grote accountantskantoren en de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën. De Verenigde Staten leveren een belangrijke bijdrage aan de marktgroei in deze regio.

Europa: Europa is ook een belangrijke markt voor forensische boekhouding, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die de marktgroei leiden. Het toenemende bewustzijn over de voordelen van forensische boekhouddiensten en het toenemende aantal gevallen van financiële fraude stimuleren de marktgroei in deze regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken in de forensische boekhoudmarkt, als gevolg van het stijgende aantal financiële fraudes en het toenemende bewustzijn over de voordelen van forensische boekhouddiensten. Landen als China, India en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de marktgroei in deze regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zijn ook getuige van een aanzienlijke groei in de forensische boekhoudmarkt, gedreven door de toenemende vraag naar forensische boekhouddiensten in verschillende industrieën zoals olie en gas, bouw en gezondheidszorg.

Latijns-Amerika: De regio Latijns-Amerika laat ook een veelbelovende groei zien in de forensische boekhoudmarkt, met landen als Brazilië, Mexico en Argentinië die de marktgroei leiden. De toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en het toenemende bewustzijn over de voordelen van forensische boekhouddiensten zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei in deze regio stimuleren.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde forensische boekhoudmarkt de komende jaren zal blijven groeien, gedreven door de toenemende incidentie van financiële fraude en de stijgende vraag naar forensische boekhouddiensten in verschillende sectoren.

Top Trending Rapporten:

Accounting Software Markt 

Markt voor identiteitsverificatie

Markt voor kennisbeheersoftware 

Direct Carrier Billing (DCB) Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Forensic Accounting Market 2030,Forensic Accounting Market Size,Forensic Accounting Market Share,Forensic Accounting Market Growth