header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Web Application Firewall-markt zal naar verwachting USD 26,3 miljard groeien bij een CAGR van 18,9% in 2030

Mar 27, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De waf-markt (web application firewall) is een groeiende industrie die beveiligingsoplossingen voor webapplicaties biedt. Een WAF is een type firewall dat speciaal is ontworpen om webtoepassingen te beschermen tegen veelvoorkomende aanvallen, zoals SQL-injectie, cross-site scripting (XSS) en andere kwetsbaarheden.

De wereldwijde WAF-marktomvang zal naar verwachting groeien van USD 2,5 miljard in 2022 tot USD 26,3 miljard in 2030, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,9% tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de toenemende behoefte aan beveiliging tegen geavanceerde cyberaanvallen en de groeiende acceptatie van cloudgebaseerde WAF-oplossingen.

Belangrijkste spelers

De WAF-markt is zeer concurrerend, met grote leveranciers zoals F5 Networks, Akamai Technologies, Imperva, Barracuda Networks en Fortinet. Deze leveranciers bieden een reeks WAF-oplossingen, waaronder cloudgebaseerde en on-premises oplossingen, met verschillende niveaus van mogelijkheden en functies. Naarmate de vraag naar WAF-oplossingen blijft groeien, zullen naar verwachting ook nieuwe spelers de markt betreden, waardoor een concurrerender landschap ontstaat. 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: 
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4508

Marktbereik:

Kenmerk Rapport

Bijzonderheden

  Marktomvang

  USD 26,3 miljard

  Cagr

  18,9%

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

Marktsegmentatie

De web application firewall (WAF) markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren. Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren om de markt te segmenteren:

Implementatietype: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het implementatietype, zoals on-premises of cloudgebaseerd. Cloudgebaseerde WAF-oplossingen winnen aan populariteit vanwege hun schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en eenvoudige implementatie.

Organisatiegrootte: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van organisatiegrootte, zoals kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) of grote ondernemingen. Kmo’s gebruiken WAF-oplossingen om hun webapplicaties te beschermen tegen cyberaanvallen, terwijl grote ondernemingen investeren in WAF-oplossingen om hun complexe webapplicaties te beveiligen.

Branche verticaal: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van verticale sectoren, zoals bankieren, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, overheid, detailhandel en andere. Verschillende industrieën hebben verschillende beveiligingsbehoeften en nalevingsvereisten, en WAF-oplossingen kunnen worden aangepast om aan deze specifieke behoeften te voldoen.

Blader door volledige rapportdetails: 
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-application-firewall-market-4508

Component: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van component, zoals hardware, software en services. WAF-hardware omvat apparaten en servers, WAF-software omvat oplossingen die door leveranciers worden geleverd en WAF-services omvatten beheerde services, consulting en training.

Regio: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de regio, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Segmentatie van de WAF-markt helpt leveranciers zich te richten op specifieke klantsegmenten met oplossingen die voldoen aan hun unieke behoeften. Bovendien helpt het klanten bij het kiezen van de meest geschikte WAF-oplossingen op basis van hun specifieke vereisten.

Regionale analyse

De markt voor web application firewall (WAF) groeit wereldwijd, met verschillende regio’s die verschillende niveaus van acceptatie en groei laten zien. Hier is een regionale analyse van de WAF-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de WAF-markt vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio en de hogeadoptiegraad van cloudgebaseerde oplossingen. De toenemende frequentie van cyberaanvallen en de behoefte aan verbeterde beveiliging voor webapplicaties stimuleren de groei van de WAF-markt in Noord-Amerika.

Europa: Europa zal naar verwachting een aanzienlijke groei in de WAF-markt doormaken als gevolg van het toenemende aantal cyberaanvallen en de adoptie van cloudgebaseerde oplossingen. Bovendien stimuleert de implementatie van strenge regelgeving voor gegevensbescherming, zoals GDPR, de vraag naar WAF-oplossingen in Europa.

Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de WAF-markt hebben vanwege de snelle acceptatie van web- en mobiele applicaties in de regio. Het toenemende aantal cyberaanvallen en het groeiende bewustzijn van de behoefte aan verbeterde beveiliging voor webapplicaties stimuleren ook de groei van de WAF-markt in Azië-Pacific.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika laten ook een aanzienlijke groei zien in de WAF-markt als gevolg van het toenemende aantal cyberaanvallen en de adoptie van cloudgebaseerde oplossingen. Bovendien stimuleert de implementatie van naleving van regelgeving, zoals de Dubai Cyber Security Law, de vraag naar WAF-oplossingen in de regio.

Koop dit rapport nu:
 https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4508

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei in de WAF-markt hebben als gevolg van de toenemende acceptatie van webapplicaties en de behoefte aan verbeterde beveiliging. Het gebrek aan bewustzijn over WAF-oplossingen en de hoge implementatiekosten kunnen echter de groei van de markt in de regio belemmeren.

Over het algemeen wordt verwacht dat de WAF-markt wereldwijd een aanzienlijke groei zal doormaken, met verschillende regio’s die verschillende niveaus van acceptatie en groei vertonen, afhankelijk van factoren zoals de acceptatie van webapplicaties, de frequentie van cyberaanvallen en de implementatie van naleving van regelgeving.

Gerelateerde artikelen:

Human Augmentation Markt

Markt voor remote sensing-technologie 

Opslag in big data-markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

Contact:                                                                                     
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Web Application Firewall Market,Global Web Application Firewall Market,Web Application Firewall Market 2030,Web Application Firewall Market Growth,Web Application Firewall Market Analysis,Web Application Firewall Market Share