header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor identiteitsverificatie ter waarde van USD 35,25 miljard, groeit met een CAGR van 14,30% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde markt voor identiteitsverificatie zal naar verwachting usd 35,25 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,30% tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt voor identiteitsverificatie wordt voornamelijk gedreven door factoren zoals het toenemende gebruik van digitale identiteiten, de groeiende acceptatie van oplossingen voor identiteitsverificatie door verschillende industrieën en de toenemende behoefte aan naleving van wettelijke normen.

De markt voor identiteitsverificatie is een snelgroeiende industrie die veilige en efficiënte oplossingen voor digitale identiteitsverificatie biedt. Oplossingen voor identiteitsverificatie worden door bedrijven gebruikt om de identiteit van hun klanten, werknemers of gebruikers te verifiëren om fraude, witwassen, identiteitsdiefstal en andere criminele activiteiten te voorkomen.

Belangrijkste spelers

De markt voor identiteitsverificatie is zeer concurrerend en bestaat uit verschillende belangrijke spelers. Enkele van de toonaangevende spelers op de markt zijn:

Experian Information Solutions, Inc., Equifax Inc., Mitek Systems, Inc., LexisNexis Risk Solutions Group, Jumio Corp., Onfido Ltd., Acuant, Inc., Trulioo Information Services, Inc., Thales Group, GBG Plc.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10381

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 35,25 miljard

Groei:

CAGR van 14,30% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie

De markt voor identiteitsverificatie kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende criteria, waaronder type, component, organisatiegrootte, implementatietype, branche en regio. Hier is een overzicht van elk segment:

Op basis van type: De markt voor identiteitsverificatie kan worden gesegmenteerd in niet-biometrische en biometrische authenticatie. Niet-biometrische authenticatie omvat methoden zoals op kennis gebaseerde authenticatie en tweefactorauthenticatie, terwijl biometrische authenticatie methoden omvat zoals gezichtsherkenning, irisherkenning en vingerafdrukherkenning.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market-10381

Gebaseerd op component: De markt kan worden gesegmenteerd in software en diensten. Het softwaresegment omvat verschillende soorten identiteitsverificatiesoftware, zoals gezichtsherkenningssoftware, biometrische verificatiesoftware en software voor digitale identiteitsverificatie. Het dienstensegment omvat professionele diensten en managed services.

Op basis van organisatiegrootte: De markt kan worden gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. De acceptatie van oplossingen voor identiteitsverificatie in kmo’s neemt toe als gevolg van de toenemende behoefte aan veilige en efficiënte oplossingen voor identiteitsverificatie in kleine bedrijven.

Op basis van implementatietype: de markt kan worden gesegmenteerd in cloudgebaseerd en on-premises. Cloudgebaseerde oplossingen voor identiteitsverificatie worden steeds populairder vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit die ze bieden.

Gebaseerd op branche verticaal: De markt kan worden gesegmenteerd in BFSI, gezondheidszorg, overheid, detailhandel en e-commerce, energie en nutsbedrijven, en anderen. Het BFSI-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege de toenemende acceptatie van oplossingen voor identiteitsverificatie door financiële instellingen en de behoefte aan naleving van wettelijke normen.

Op basis van regio: De markt kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW). Noord-Amerika is de grootste markt voor oplossingen voor identiteitsverificatie, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachtingeen aanzienlijke groei laten zien tijdens de prognoseperiode.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10381

Regionale analyse

De markt voor identiteitsverificatie kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

Noord-Amerika is de grootste markt voor oplossingen voor identiteitsverificatie, vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers en de hoge acceptatie van digitale technologieën in de regio. De VS levert de grootste bijdrage aan de groei van de markt voor identiteitsverificatie in Noord-Amerika. De toenemende acceptatie van digitale identiteitsoplossingen door verschillende industrieën, zoals de gezondheidszorg en financiële dienstverlening, stimuleert de groei van de markt in de regio.

Europa is een andere belangrijke markt voor oplossingen voor identiteitsverificatie, vanwege het toenemende gebruik van digitale identiteitsoplossingen door verschillende bedrijven in de regio. De groeiende behoefte aan naleving van wettelijke normen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), stimuleert de groei van de markt in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor identiteitsverificatie, gedreven door de toenemende acceptatie van digitale technologieën in verschillende industrieën en de groeiende trend van digitale transformatie in de regio. Landen als China, Japan en India leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt in de regio.

De rest van de wereld (RoW) regio, die Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika omvat, zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de markt voor identiteitsverificatie, aangedreven door de toenemende acceptatie van digitale technologieën en de groeiende trend van digitale transformatie in de regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor identiteitsverificatie in alle regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende behoefte aan veilige en efficiënte oplossingen voor identiteitsverificatie in verschillende industrieën.

Top Trending Rapporten:

Markt voor belasting- en boekhoudsoftware

E-Visum markt

Markt voor mobiele satellietdiensten

Web Scraper Software Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Identity Verification Market,Global Identity Verification Market,Identity Verification Market 2030,Identity Verification Market Size,Identity Verification Market overview,Identity Verification Market Share,Identity Verification Market Scope