header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Online geclassificeerde marktomvang bereikt USD 381,4 miljard, met een CAGR van 24,80% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten
De wereldwijde online geclassificeerde markt zal naar verwachting in 2030 USD 381,4 miljard waard zijn, met een CAGR van 24,80% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

E-commercesite die verkopers en klanten verbindt, staat bekend als een online marktplaats. Het is ook bekend als een elektronische marktplaats en de eigenaar van de website is verantwoordelijk voor alle transacties. Bedrijven gebruiken internetmarktplaatsen om in contact te komen met klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van hun goederen en diensten.

Online geclassificeerde advertenties zijn een soort online advertenties die populair zijn op sociale netwerksites en gratis kunnen worden verkocht of aangeboden. Online advertenties zijn een populaire techniek geworden om uw product of dienst bijna volledig gratis te promoten. Het toegenomen gebruik van internet, smartphones en elektronische gadgets en media heeft classificatie omgezet in digitaal. Naarmate de digitalisering zich verspreidt, zullen de omzet- en winstgroei voor online advertenties, met name voor dienstverlenende bedrijven, vertragen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7555

Reikwijdte van het online geclassificeerde marktrapport: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 381,4 miljard
Groei: CAGR van 24,80% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Mensen krijgen tegenwoordig hun informatie snel en gemakkelijk via internet. Kleine bedrijven en particulieren kunnen online advertenties gebruiken om tegen lage kosten met potentiële klanten te communiceren. Er is niets beter of kosteneffectiever dan een online geclassificeerd platform voor het adverteren van een toekomstgericht bedrijf of groeipotentieel.

Het wereldwijde online geclassificeerde veld wordt voortdurend uitgebreid en omvat al een breed scala aan advertenties voor zowel het kopen als verkopen van producten en diensten. Tal van e-commercebedrijven die zijn gebaseerd op klant-tot-klantrelaties groeien winstgevend door gesponsorde advertenties op hun websites te plaatsen. Het tonen van geclassificeerde advertenties heeft bewezen een waardevolle bron van inkomsten te zijn voor de wereldwijde groei van de online geclassificeerde markt. Het omarmen van augmented reality in advertenties, verhoogde e-commerce penetratie, toegenomen investeringen in kunstmatige intelligentie en de integratie van big data in advertentiestrategieën zijn slechts enkele van de prominente trends.

Het wereldwijde Online Classified Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.

Regionale analyse

De wereldwijde online geclassificeerde markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika heeft naar schatting het grootste aandeel in de markt gedurende de prognoseperiode. Een toenemend aantal internetgebruikers, snelle adoptie van innovatieve technologieën voor het verbeteren van de efficiëntie en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, de ontluikende industrie van online analisten, social media managers en videografen, aanwezigheid van een groot aantal e-commerce bedrijven.

Vraag om aanpassing:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7555

In Europa zal de wereldwijde online geclassificeerde markt naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben gedurende de prognoseperiode.

In de regio Azië-Pacific zal de wereldwijde online geclassificeerde markt naar schatting het snelst groeien gedurende de prognoseperiode. Enorme investeringen in digitale advertenties, in combinatie met het stijgende aantal bedrijven, dragen bij aan de wereldwijde groei van de online geclassificeerde markt in de regio.

Marktsegmentatie

De online geclassificeerde markt is gesegmenteerd in de volgende typen

Per inkomstenbron

  • Banner geclassificeerd
  • Zoekmachine Marketing (SEM)
  • Social Media Geclassificeerd
  • Mobiel

Ingedeeld

  • Website geclassificeerd
  •  

    Per bedrijfsmodel

    • Verticaal model
    • Horizontaal model

     

    Op type

    • Gezondheid Geclassificeerd
    • Service geclassificeerd
    • Product geclassificeerd

     

    Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) op de online geclassificeerde markt:
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-classified-market-7555

     Belangrijkste spelers

    De belangrijkste spelers van de wereldwijde online geclassificeerde markt zijn :

    • Masig (Singapore)
    • Singapore Press Holdings Ltd Co (Singapore)
    • Syoknya (Maleisië)
    • Jualo (Maleisië)
    • Craigslist (VS)
    • mijn (US)
    • Mitula Group (Spanje)
    • Claseek Pte. Ltd . (Singapore)
    • Facebook (VS)
    • Microsoft Corporation (VS) 

    ** Controleer ook trending rapport van MRFR **

    Master Data Management Markt –
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/master-data-management-market-6723

    Gaming Markt –
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-market-10768

    Markt voor cloudopslag –
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-storage-market-2996

    Blockchain IoT-markt –
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-iot-market-8713

    Talent Management Software Markt –
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/talent-management-software-market-3943

    Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

    Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:
    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York City, NY 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
    E-mail: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:
    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5Th Floor
    New York, NY 10013
    United States of America
    +1 628 258 0071 (US)
    +44 2035 002 764 (UK)
    Email: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Online Classified Market,Online Classified Market size,Online Classified Market share,Online Classified Market Growth