header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Propyleenoxidemarkt groeit snel met de nieuwste trends en toekomstige reikwijdte tegen 2023-2030

Apr 11, 2023 6:00 PM ET

De propyleenoxidemarkt zal naar verwachting groeien van USD 26,11 miljard in 2023 tot USD 38,74 miljard in 2030, met een groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Propyleenoxide fungeert als een essentieel primair chemisch tussenproduct en heeft rollen in verschillende bedrijfstakken. Groei in eindgebruikersindustrieën is de belangrijkste drijfveer van de markt. De aanzienlijke groei van de wereldwijde auto-industrie biedt voldoende uitbreidingsmogelijkheden voor de propyleenoxidemarkt. Infrastructurele en bouwkundige projecten zoals stadsuitbreidingsprojecten over de hele wereld, vooral in de regio Azië-Pacific, zijn een belangrijke aanjager van de markt, omdat propyleenglycol meestal wordt gebruikt als bouwstof voor gebruik in lijmen, verven, waterdichtingsmaterialen en coatings. De groei in de auto-industrie vertaalt zich direct in een sterke toename van de vraag naar propyleenoxide. Het wordt gebruikt als flexibele schuimen, afdichtingsmiddelen, hydraulische vloeistof in remsystemen in voertuigen en ook gebruikt als ijsvrij middel in vliegtuigen. Propyleenoxide is een gecertificeerde verbinding in de voedingsindustrie die wordt gebruikt om bacteriën en microben in voedingsmiddelen te verminderen, dus de groei in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie vergroot ook de groei van de wereldwijde propyleenoxidemarkt. De toename van toepassingen van polyurethaan stimuleert ook de groei van de markt, omdat de productie van polyurethaan propyleenoxide als grondstof vereist. Polyurethaan wordt gebruikt bij de productie van isolatoren, matrassen, tapijten en autostoelen die naar verwachting een aanhoudende vraag naar propyleenoxide zullen genereren. Langdurige en nadelige gezondheidseffecten in verband met blootstelling aan propyleenoxide en richtlijnen met betrekking tot blootstellingsniveaus en volatiliteit in de prijs van grondstoffen zullen naar verwachting de marktgroei gedurende de prognoseperiode belemmeren. Ruwe olie is een van de grondstoffen van propyleenoxide en is onderhevig aan prijsschommelingen die de groei van de markt kunnen beperken. 

Segmentatie

De wereldwijde propyleenoxidemarkt is gesegmenteerd op basis van toepassingen en eindgebruiksindustrie. Door toepassingen is de markt gesegmenteerd in polyetherpolyolen, propyleenglycol, fumigatie, lijmen en afdichtingsmiddelen, olie-demulgator. Door eindgebruiksindustrieën is de markt gesegmenteerd in bouw, verven en coatings, olie , gas, voedsel en transport.

Voorbeeld –https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4770

Regionale analyse

De belangrijkste markten van de wereldwijde propyleenoxidemarkt zijn Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Azië-Pacific is de leidende markt voor propyleenoxide als gevolg van toegenomen bouw- en woningbouwactiviteiten in de regio, die wordt veroorzaakt door voortdurende infrastructurele en industriële ontwikkelingen. Overheden van opkomende landen in Azië-Pacific proberen buitenlandse investeringen aan te trekken om de groei in de landen te versnellen, wat de groei van de markt verder bevordert. Bovendien ondersteunen de ontluikende bevolking en de toegenomen overheidsinvesteringen in de woningbouw de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse markt voor propyleenoxide is sterk vanwege de grote vraag naar propyleenglycol uit de transportsector. Propyleenglycol wordt gebruikt in de automobiel- en lucht- en ruimtevaartindustrie, die goed ingeburgerd is in de regio en resulteert in uitbreiding van de markt. De Europese markt voor propyleenoxide werd geconsolideerd, maar de regio zal naar verwachting marktaandeel verliezen als gevolg van de economische crisis en strikte regelgeving met betrekking tot milieu en veiligheid. De markt in het Midden-Oosten en Afrika groeit aanzienlijk als gevolg van de groeiende bouw- en olie- en gasindustrie. De beschikbaarheid van grondstoffen in Saoedi-Arabië en de VAE in combinatie met mega-infrastructuurprojecten in de regio zal naar verwachting de markt in de regio stimuleren. De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting een lage groei laten zien gedurende de prognoseperiode als gevolg van aanzienlijke problemen met falend openbaar bestuur en lage economische groei.

Competitief landschap

Royal Dutch Shell, Manali Petrochemical Limited, LyondellBasell Industries, Balchem, Huntsman Corporation, Ineos Group Limited, The Dow Chemical Company, BASF, Saudi Arabia Basic Industries Corporation, Sumitomo Chemicals Co

Branche-updates

November 2022: LyondellBasell kondigt een uitbreiding aan van zijn propyleenproductiecapaciteit in zijn Channelview Complex in de buurt van Houston, TX. Een nieuwe propyleenfabriek zou worden gebouwd met behulp van de huidige technologie van LyondellBasell om ethyleen om te zetten in propyleen voor gebruik bij de productie van polypropyleen en propyleenoxide.

Check Discount-https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4770

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit te voeren voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Gerelateerd rapport-

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com          

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Propylene Oxide,Propylene Oxide Market,Propylene Oxide Market Size