header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polymelkzuurmarkt zal naar verwachting tot het einde van 2030 een industriële groei van 16% hebben

Apr 11, 2023 7:00 PM ET

Polymelkzuur (PLA) Markt De omvang werd gewaardeerd op USD 01 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 06 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 16,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Enkele van de belangrijke marktfactoren en trends die in de wereldwijde polymelkzuurmarkt zijn geïdentificeerd, zijn de voortdurende groei van de auto-industrie, de snelle verstedelijking en de toenemende vraag naar biologisch afbreekbaar plastic. Bovendien wordt polymelkzuur toegepast in de verpakkingsindustrie, wat de groei van de markt gedurende de prognoseperiode stimuleert. De introductie van biobased kunststoffen en hun toegenomen gebruik in de elektrische en elektronische industrie, de toenemende productie van personenauto’s en het stijgende besteedbare inkomen van consumenten in opkomende economieën stimuleren de groei van de polymelkzuurmarkt.

Toenemende bezorgdheid over het milieu met betrekking tot kunststoffen en de negatieve effecten ervan op het milieu voedt de marktgroei. Strenge regelgeving van verschillende overheidsinstanties met betrekking tot het gebruik van niet-biologisch afbreekbaar plastic blijkt ook positief te zijn voor de marktgroei.

De hoge kosten in verband met de productie van PLA in vergelijking met conventionele kunststoffen ondermijnen echter de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode. Niettemin zal de uitputting van de oliereserves in combinatie met een toenemend bewustzijn over de voordelen van polymelkzuur samen met verschillende andere factoren de markt voldoende naar een hoger niveau duwen.

Voorbeeld –https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4557

Segmentatie

De wereldwijde polymelkzuurmarkt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in PLLA (poly-L-melkzuur), PDLA (poly-D-melkzuur) en PDLLA (poly-DL-melkzuur). Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in automotive, textiel, verpakkingen, consumentengoederen, elektrische en elektronische apparatuur en andere. Vanwege een betere afvoer, drape en uitstekende kreukweerstand kan polylactisch worden gebruikt in verschillende toepassingen zoals doekjes en geotextiel, enz. Het heeft een goede UV-bestendigheid en superieure veerkracht die zijn toepassing brengt in meubels zoals tapijttegels, industriële wandpanelen, auto-inrichting.

Regionale analyse

De wereldwijde Polylactic Acid Market Recession Impact bestaat uit vijf regio’s: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Van deze regio’s zal de regio Azië-Pacific naar schatting stijgen met de hoogste CAGR in de geschatte periode 2017-2023, toegeschreven aan een stabiele economie en de voortdurende groei van de auto- en verpakkingsindustrie. De populaire vraag naar polymelkzuur zal naar verwachting de marktgroei in de vele landen van Azië-Pacific stimuleren, zoals Maleisië, China, India, Vietnam, Thailand, Singapore, Zuid-Korea en Japan. Een hoge acceptatiegraad door de autofabrikanten en de toenemende vraag naar verpakte voedingsmiddelen, waaronder diepvriesmaaltijden en kant-en-klare maaltijden die de vereisten voor flexibele verpakkingen verhogen, zullen naar verwachting de vraag naar PLA aanwakkeren. Ook de vooruitgang in de productie en verkoop van auto’s, samen met de groeiende vraag naar huishoudelijke apparaten in opkomende economieën, en het toenemende besteedbare inkomen van de consument, heeft een positieve impact op de markt. Bovendien heeft de economische ontwikkeling in Azië-Pacific, met name China, India en Vietnam, de markt geholpen om momentum te krijgen in de transportsector.

Aan de andere kant is Europa de grootste PLA-markt gebleken, gevolgd door Noord-Amerika en Azië-Pacific, terwijl Noord-Amerika naar schatting een bescheiden groei in de PLA-markt zal ervaren als gevolg van het herstel van de industriële sector, samen met stijgende investeringen om de elektronica- en consumentengoederenindustrie tijdens de prognoseperiode nieuw leven in te blazen. De VS en Canada behoren tot de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei en van deze landen kan een aanzienlijke marktgroei gedurende de prognoseperiode worden verwacht vanwege de sterke consumentenbasis voor zowel verpakkingen als de consumentengoederensector.

Bovendien wordt mexico volgens de analyse geschat op een opmerkelijke groei als gevolg van de stijgende autoproductie en -verkoop. Latijns-Amerikaanse landen zoals Colombia, Brazilië en Venezuela zullen ook een gezonde groei doormaken, met als redenen de stijgende consumentenbestedingen aan elektronische producten en de groeiende automobielsector. Europese landen zoals Rusland, Polen, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland hebben zich ontpopt als de prominente speler op de consumentenmarkt als gevolg van de implementatie van strenge regelgeving door overheidsinstanties zoals REACH in combinatie met een snelle groei in de transportsector.  Ten slotte wordt verwacht dat het Midden-Oosten en Afrika zullen ervareneen opmerkelijke groei gedurende de prognoseperiode als gevolg van een enorme groei in de textielindustrie.

Check Discount-https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4557

Competitief landschap

De opmerkelijke spelers die actief zijn op de wereldwijde polymelkzuurmarkt zijn Corbion (Nederland), BASF SE (Duitsland), de DOW Chemical Company (VS), TEIJIN LIMITED. (Japan), NatureWorks LLC (VS), Musashino Chemical Laboratory Ltd. (Japan) en nog veel meer.

Corbion heeft bunge’s belang in Brazilië algenvoeronderneming gekocht, het is nu volledig eigenaar van een joint venture met Bunge. Als onderdeel van deze stap zal Corbion bunge’s $ 15 miljoen aan externe schuld in het project kopen en een werkkapitaallening van $ 8 miljoen terugbetalen.

De Dow Chemical Co. breidt uit naar het oosten van Canada met zijn eerste nieuwe verkoopcentrum met het nieuwe kantoor in Toronto, waardoor het bedrijf dichter bij zijn klanten kan komen en beter kan samenwerken terwijl het zich voorbereidt op groei na de geplande spin-off van het in Midland gevestigde DowDuPont Inc. begin volgend jaar (2019).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4557

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit te voeren voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

 Gerelateerd rapport-

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com          

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polylactic Acid,Polylactic Acid Market,Polylactic Acid Market Size