header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Antimicrobiële verpakkingsmarkt wordt aangedreven door de stijgende vraag vanuit de verpakkingssector in de prognoseperiode 2023-2030

Apr 11, 2023 7:00 PM ET

Antimicrobiële verpakkingen Marktoverzicht

De omvang van de antimicrobiële verpakkingsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 10,5 miljard in 2023 tot USD 16 miljard in 2030, bij een CAGR van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Verschillende factoren voeden de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt Volgens de huidige marktonderzoek Toekomstige marktschattingen omvatten dergelijke factoren het groeiende bewustzijn over de gezondheid van de consument en de langere houdbaarheid van producten, groei van de bevolking, toenemend besteedbaar inkomen, grote consumptie van verpakte voedselproducten als gevolg van onmiddellijke voorbereidende methoden, stijgende consumentenvraag naar producten die minimaal worden verwerkt, conserveermiddelvrij en bederfelijk, de noodzaak om de houdbaarheid van de producten te verlengen, groeiende bezorgdheid over voedselverspilling en een toenemend bewustzijn van de consument over gezondheidsgerelateerde problemen. De extra factoren die de marktgroei toevoegen, zijn onder meer de stijgende consumptie van producten met een kortere houdbaarheid, zoals vleesproducten, de groeiende behoefte van verschillende eindgebruikersindustrieën zoals landbouwproducten, consumptiegoederen, persoonlijke verzorging, gezondheidszorg en voedsel en drank, snelle verstedelijking, vraag naar producten van betere kwaliteit, toename van door voedsel overgedragen en infectieziekten, toenemend gebruik tijdens de COVID-19-pandemie, en toename van kennis over gezondheidsgerelateerde problemen als gevolg van voedselbederf. 

De wereldwijde markt voor antimicrobiële verpakkingen is een groeiende industrie, gedreven door de toenemende vraag naar veilige en hoogwaardige producten, de behoefte aan efficiënte en kosteneffectieve verpakkingsoplossingen en de toenemende bezorgdheid over voedselveiligheid en hygiëne. De markt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, omdat meer bedrijven antimicrobiële verpakkingsoplossingen gebruiken om deze uitdagingen aan te pakken.

Een van de belangrijkste voordelen van antimicrobiële verpakkingen is het vermogen om de houdbaarheid van bederfelijke producten te verlengen. Door de groei van micro-organismen te remmen, kunnen antimicrobiële verpakkingen helpen om de kwaliteit en versheid van voedsel- en drankproducten voor langere perioden te behouden, afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Bovendien kunnen antimicrobiële verpakkingen helpen om het risico op door voedsel overgedragen ziekten te verminderen door de groei van schadelijke bacteriën, zoals E. coli en Salmonella, te voorkomen. Dit is met name belangrijk in de gezondheidszorg, waar medische benodigdheden en apparaten onder hygiënische omstandigheden moeten worden opgeslagen en vervoerd.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2167

Kortom, de antimicrobiële verpakkingsmarkt is een dynamische en groeiende industrie, gedreven door de toenemende vraag naar veilige en hoogwaardige producten en de behoefte aan efficiënte en kosteneffectieve verpakkingsoplossingen. Met zijn vermogen om de houdbaarheid te verlengen en de groei van schadelijke micro-organismen te voorkomen, is antimicrobiële verpakking een waardevol hulpmiddel voor veel verschillende industrieën.

Marktsegmentatie 

Het Market Research Future-rapport werpt licht op een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt op basis van materiaal, type en toepassing. 

Per materiaal is de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt gesegmenteerd in papier en karton, plastic en andere. Hiervan zal het plasticsegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Per type is de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt gesegmenteerd in kartonnen verpakkingen, zakjes, zakken en andere. Hiervan zullen zakjes de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Door toepassing is de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt gesegmenteerd in persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, voedsel en drank en andere. Onder deze, voedsel en dranken segment zal leiden de markt over de prognoseperiode. 

Voorbeeldrapport ophalen- https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2167

Regionale analyse 

Per regio omvat de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt de recente trends en groeimogelijkheden in Noord-Amerika, Europa, de Regio Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Onder deze zal de APAC-regio het leeuwendeel in de markt hebben gedurende de prognoseperiode. De groeiende behoefte aan gezonde producten om tegemoet te komen aan de toenemende bevolking, de steeds hectischere levensstijl van de arbeidersklasse, de vraag van consumenten naar verpakte en gemaksvoedsel en -dranken, de groeiende behoefte aan voedsel onder volwassenen en jongeren, de toenemende prevalentie van ziekten en de aanwezigheid van opkomende landen zoals China en India dragen bij aan de wereldwijde groei van de antimicrobiële verpakkingsmarkt in de regio.

In Europa, de wereldwijde antimicrobiële verpakkingenDe markt zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben gedurende de prognoseperiode. Het gebruik van gerecycled materiaal en de opkomst van milieuvriendelijke verpakkingstechnologieën dragen bij aan de wereldwijde groei van de antimicrobiële verpakkingsmarkt in de regio. 

In Noord-Amerika wordt voorspeld dat de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt gedurende de prognoseperiode een gunstige groei zal hebben voor de toenemende consumptie van antimicrobiële verpakkingen. 

In RoW wordt voorspeld dat de wereldwijde antimicrobiële verpakkingsmarkt gedurende de prognoseperiode een stabiele groei zal hebben. 

Belangrijkste spelers 

De opmerkelijke spelers die in het wereldwijde Antimicrobial Packaging Market-rapport worden geprofileerd, zijn BASF SE., The Dow Chemical Company, Mondi Plc, PolyOne Corporation, Biocote Limited, Dunmore Corporation, Linpac Senior Holdings, Avient Corporation, Oplon Pure Sciences Ltd. en Takex Labo Co. Ltd

Ontwikkeling van de antimicrobiële verpakkingsindustrie

Juni 2022: Confoil en BASF kondigden hun strategische samenwerking aan om een gecertificeerde composteerbare dubbele ovenbare papierlade te ontwikkelen voor het verpakken van kant-en-klare maaltijden.

BuyNow-https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2167

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit te voeren voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Lees meer gerelateerd rapport-

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Antimicrobial Packaging,Antimicrobial Packaging Market,Antimicrobial Packaging Market Size