header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GaAs Wafer Marktomvang bereikt USD 1224,3 miljoen bij een CAGR van 12% in 2030 | Stijgende acceptatie van 4G- en 5G-netwerken

Apr 11, 2023 6:52 PM ET

De GaAs Wafer-markt zal naar verwachting wereldwijd groeien, met een CAGR van 12% gedurende de prognoseperiode, van USD 625 miljoen in 2022 tot USD 1224,3 miljoen in 2030. De markt voor GaAs-wafers wordt gedreven door het toenemende gebruik van 4G- en 5G-netwerken. De expansie van de markt wordt beperkt door de hoge productiekosten.

De omvang van de wereldwijde GaAs wafermarkt zal naar verwachting aanzienlijk stijgen tijdens de geprojecteerde periode, volgens de laatste recente onderzoeksanalyse. Galliumarsenide (GaAs), een samengestelde halfgeleider gemaakt van gallium en arseen, wordt gemaakt door metalen zoals aluminium en zink en arseen te smelten. Van arseen wordt gezegd dat het gevaarlijk is, ondanks het feit dat het zowel zeldzaam als kostbaar is, terwijl gallium zeldzamer zou zijn dan goud. GaAs werden voorheen voornamelijk gebruikt in hoogfrequente toepassingen zoals mobiele telefoons en militaire apparatuur die een hoge efficiëntie en weinig ruis vereisten. Verwacht wordt dat de uitbreiding van de GaAs wafermarkt in de nabije toekomst zal worden gevoed door de ontwikkeling van nieuwe communicatietechnologieën zoals 4G en 5G, evenals de voortdurende verkoop van mobiel internet. Zelfs nadat de prognoseperiode waarop deze studie betrekking heeft, is verstreken, is een factor die een aanzienlijke impact zal hebben op de GaAs-waferindustrie het stijgende aantal mobiele apparaten en opslag. GaAs heeft het voordeel dat ze minder ruis creëren in vergelijking met andere halfgeleidercomponenten, waardoor ze bijzonder ideaal zijn voor signaalversterkingstoepassingen. Tegenwoordig wordt galliumarsenide onder andere gebruikt in geïntegreerde schakelingen, lichtgevende diodes, veldeffecttransistors en diodes. De prestaties van GaAs zijn voordelig voor hoogfrequente radiofrequentietoepassingen en toepassingen die snel elektronisch schakelen vereisen. In vergelijking met andere celtypen zijn GaAs-cellen meer warmte-ongevoelig. De groei van de grootte van de GaAs-wafer, die op zijn beurt helpt om de productiekosten van de wafers te verlagen, is een ander element dat de vooruitgang van deze industrie voedt. Universiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijfslaboratoria over de hele wereld voeren veel onderzoek en ontwikkeling uit en de resultaten worden gepubliceerd. Op de markt wordt verwacht dat dit ook voordelig zal zijn.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6473

GaAs Wafer Markt Belangrijkste Spelers:

  • WIN Semiconductor – gevestigde Corporation (China)
  • Advanced Wireless Semiconductor Company (Taiwan)
  • Eeuw Epitech Co Ltd (China)
  • Powerway Advanced Material Co, Ltd (Azië)
  • Intelligent Epitaxy Technology, Inc. (Verenigde Staten)
  • Sumitomo Electric Semiconductor Materials Inc. (Verenigde Staten)
  • Wereldwijde communicatie halfgeleiders
  • LLC (Verenigde Staten van Amerika)
  • Ommic S.A. (Europa)
  • Advanced Wireless Semiconductor Company (Shanghai)
  • AXT Inc. (Duitsland)

Volledige rapportgegevens ontvangen@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaas-wafer-market-6473

GaAs Wafer Markt Regionale Analyse

De wereldwijde GaAs wafer markt is naar verluidt gesegmenteerd door geografie in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de enorme bevolking van de regio en de toenemende acceptatie van smartphones, is Azië-Pacific ‘s werelds grootste markt voor GaAs-wafers. De stijgende vraag naar geavanceerde technologische apparaten, waaronder slimme apparaten, smartphones, computers en laptops, is een van de belangrijkste drijvende krachten in deze regio. De vraag naar GaAs-wafers in de regio neemt in een veelbelovend tempo toe als gevolg van de toegenomen acceptatie van technologisch geavanceerde innovatieve gadgets zoals slimme apparaten, mobiele telefoons, computersystemen en laptopcomputers. De internationale markt voor de elektronicasector wordt gecontroleerd door China. Overheidssteun is belangrijk op dit gebied en helpt bij de ontwikkeling van de sector. Door financiële steun te bieden aan ondernemers, stimuleert de Chinese overheid bijvoorbeeld de binnenlandse technologiesector van het land. De behoefte aan stabiele, veilige en milieuvriendelijke energiebronnen zal naar verwachting de vraag naar zonnecellen over de hele wereld doen toenemen. Als gevolg hiervan zou het marktaandeel van GaAs-wafers toenemen.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6472

GaAs Wafer Marktsegmentatie Overzicht

GaAs waferverkoop is onderverdeeld in segmenten op basis van type, technologie, toepassing en geografie. De voorspelde termijn zal naar verwachting een respectabele toename van de wereldwijde GaAs wafer zienmarkt.

De GaAs Wafer Markt is per productiemethode onderverdeeld in Metal-Organic Vapor Phase Epitaxy (MOVPE), Liquid Encapsulated Czochralski (LEC), Vertical Gradient Freeze (VGF) en Molecular Beam Epitaxy (MBE) (MOVPE).

Mobiele apparaten, fotovoltaïsche apparaten, draadloze communicatie, opto-elektronische apparaten, lucht- en ruimtevaart en defensie en andere apparaten vormen de toepassingsgerichte segmenten van de markt.

GaAs waferverkoop is verdeeld in vier geografische segmenten: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Gerelateerde rapporten:

Digitale Mobiele Radio (DMR) Markt Onderzoeksrapport: Per niveau, per branche en regio – Prognose tot 2030

Markt voor USB-apparaten: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Draadloze oortelefoonmarkt, door, per technologie, per verkooppunt, per toepassing – voorspelling 2030

Markt voor hybride batterij-energieopslagsystemen, per technologie – Prognose 2030

Fotovoltaïsche (PV) markt Onderzoeksrapport Informatie per type, component, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  GaAs Wafer Market,GaAs Wafer Market Size,GaAs Wafer Market Share,GaAs Wafer Market Trends,GaAs Wafer Industry,GaAs Wafer Market Analysis,GaAs Wafer Market Growth