header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor intelligente verpakkingen 2023 | Exclusief rapport over groeimogelijkheden in de industrie 2030

Apr 11, 2023 7:00 PM ET

Intelligente verpakkingsmarkt Synopsis:

Intelligente verpakkingsmarkt  De omvang werd in 2022 gewaardeerd op USD 19 miljard. De markt voor intelligente verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 25 miljard in 2023 tot USD 36 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Deze effectieve verpakkingsmethodologie heeft de snelste groei doorgemaakt dankzij zeer efficiënte eigenschappen en betrouwbare output die fungeren als een toekomstige trend van het verpakkingssysteem.

Slimme verpakkingen omvatten actieve verpakkingen en intelligente verpakkingen; waarbij actieve verpakking verwijst naar de verpakkingsfuncties die verder gaan dan de inerte, passieve insluiting en bescherming van het product. Intelligente verpakkingen omvatten meestal de mogelijkheid om attributen te kwalificeren of te meten, zoals de innerlijke atmosfeer van het pakket of de verzendomgeving. Deze informatie kan worden doorgegeven aan gebruikers of kan actieve verpakkingsfuncties activeren.

Deze verpakking bevat functies zoals detectie, tracking, detectie, registratie, communicatie en toepassing van wetenschappelijke logica in combinatie met een lange houdbaarheid, verbeterde kwaliteit van veiligheid en alle vereiste informatie. Er zijn verschillende intelligente verpakkingssystemen zoals indicatoren, radiofrequentie-identificatietypen en sensoren met als doel informatie over de toestand van het product te detecteren en te communiceren.

Zowel actieve verpakkingen als intelligente verpakkingen omvatten functies die verder gaan dan de insluiting en bescherming van een product en beloven de houdbaarheid te verlengen, de versheid te bewaken en de veiligheid en het gemak te verbeteren. Deze factoren spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van het koopgedrag van de klant en versterken de aankoopbeslissing op het verkooppunt, waardoor de merkwaarde rechtstreeks wordt beïnvloed. Terwijl de gestegen kosten van complexe verpakkingen de groei van de markt niet hebben belemmerd.

Voorbeeldrapport ophalen:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1999 

Toonaangevende spelers en nieuws uit de industrie

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor intelligente verpakkingen zijn 3M (VS), TempTime Corporation (VS), PakSense (VS), American Thermal Instruments (VS), Avery Dennison (VS), R.R. Donnelly Sons & Company (VS), BASF SE (Duitsland), International Paper (VS), Stora Enso (Finland), Thin Film Electronics ASA (Noorwegen), Huhtamaki Group (Finland), en Smartrac N.V. (Nederland), onder anderen.

Intelligente verpakkingen markt-per-segment

De wereldwijde markt voor intelligente verpakkingen is gesegmenteerd in product, toepassing en regio. Het product, het is gecategoriseerd in gasvangers, corrosiebestrijdingsverpakking, vochtbestrijdingsverpakking, susceptorverpakking, QR-code en andere. Het segment van de aaseters heeft naar schatting het grootste aandeel van de wereldmarkt vanwege veiligheids- en kwaliteitsindicatoren in de intelligente verpakking. Het toepassingssegment omvat verschillende industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, auto’s, elektronica en andere. De stijgende vraag naar verpakte en diepgevroren voedingsmiddelen drijft het segment food &beverage aan en zal in de toekomst waarschijnlijk blijven groeien. Op geografie is het gesegmenteerd door Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de markt voor zijn rekening nemen als gevolg van de toegenomen koopkracht en de veranderende levensstijl van mensen.

De wereldwijde markt voor intelligente verpakkingen is getuige geweest van de snelste groei in de voedingsmiddelen- en drankensector als gevolg van het strenge voedselveiligheidsbeleid over de hele wereld. De vraag naar oplossingen om kleur, smaak en houdbaarheid in verpakte voedingsmiddelen te behouden, heeft de markt in de hele toepassing gedreven. Intelligente verpakkingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie domineren de markt. Op basis van de toepassingen is de markt verdeeld in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten, auto’s, elektronica en andere industrieën.

Krijg een aantrekkelijke korting:  https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1999 

Eten & Drinken:

De toenemende vraag naar vers en kwalitatief verpakt voedsel, consumentengemak en de zorg van fabrikanten voor de langere houdbaarheid van de voedingsproducten drijft de markt. De groeiende vraag naar zelfverwarmende en koelende verpakte producten in de drankenindustrie voor verschillende warmtedranken zoals thee, koffie en chocolade zal naar verwachting de vraag naar dergelijke oplossingen in koudere regio’s zoals Noord-Amerika en Europa aanwakkeren

Regionale analyse

Deregionaal toezicht op de markt voor intelligente verpakkingen bestaat uit regio’s zoals Noord-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Europa en Afrika. De Noord-Amerikaanse regio bestuurt het grootste deel van de wereldwijde markt voor intelligente verpakkingen vanwege de toenemende vraag naar bevroren en verpakt voedsel. Bovendien motiveren het veranderende overheidsbeleid met betrekking tot voedsel en verpakkingen, de groeiende vraag naar uitmuntendheid in verpakkingen om een langere houdbaarheid te maken en de focus op relatief minder voedselverspilling de intelligente verpakkingsmarkt over de hele wereld. De bijdrage van landen als Zuid-Korea, China en India zal naar verwachting de groei van de markt voor intelligente verpakkingen in de regio Azië-Pacific voor de duur van de prognose verhogen.

Reikwijdte van het rapport

Het rapport voor Global Intelligent Packaging Market of Market Research Future bestaat uit uitgebreid primair onderzoek, samen met de gedetailleerde analyse van kwalitatieve en kwantitatieve aspecten door verschillende experts uit de industrie, belangrijke opinieleiders om een dieper inzicht te krijgen in de markt en de prestaties van de industrie. Het rapport geeft een duidelijk beeld van het huidige marktscenario, waaronder historische en verwachte marktomvang in termen van waarde en volume, technologische vooruitgang, macro-economische en heersende factoren in de markt. Het rapport biedt gedetailleerde informatie en strategieën van de belangrijkste spelers in de industrie. Het rapport geeft ook een brede studie van de verschillende marktsegmenten en regio’s.

Meer informatie over het rapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-packaging-market-1999 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Gerelateerde rapporten:

Golfkartonnen verpakkingen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205 

Markt voor diepvriesverpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-food-packaging-market-1249 

Steriele medische verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/sterile-medical-packaging-market-1317 

Markt voor beschermende verpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/protective-packaging-market-1320  

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Intelligent Packaging,Intelligent Packaging Market,Intelligent Packaging Market Size