header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polytetrafluorethyleenmarkt zal tegen 2030 een revolutionaire groei van $ 3,73 miljard doormaken | CAGR 4,30%

Apr 12, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de polytetrafluorethyleenmarkt naar verwachting een CAGR van 4,30% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,73 miljard in 2030.

Polytetrafluorethyleen is een synthetisch polymeer dat bestaat uit koolstof- en fluoratomen. Het wordt veel gebruikt als een antiaanbaklaag voor kookgerei, evenals in een verscheidenheid aan industriële toepassingen vanwege de hoge weerstand tegen hitte, chemicaliën en corrosie. De PTFE-markt verwijst naar de wereldwijde markt voor de productie, verkoop en distributie van PTFE-materialen en -producten De PTFE-markt zal naar verwachting de komende jaren groeien, gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige materialen met uitstekende eigenschappen zoals lage wrijving, hoge temperatuurbestendigheid en chemische inertheid.

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de polytetrafluorethyleenmarkt (PTFE). de pandemie heeft toeleveringsketens en productieactiviteiten verstoord, wat heeft geleid tot een verminderde productie van PTFE-materialen en -producten. Veel fabrieken over de hele wereld werden stilgelegd of op verminderde capaciteit geëxploiteerd, wat leidde tot tekorten aan grondstoffen en vertragingen in verzending en levering. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een daling van de vraag naar bepaalde PTFE-toepassingen zoals kookgerei met antiaanbaklaag, omdat meer mensen thuis kookten en de verkoop van restaurants daalde.

Download een voorbeeldexemplaar van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1740 

Regionale analyse

De grootste regio voor de polytetrafluorethyleen (PTFE) markt is Azië-Pacific, die landen zoals China, India, Japan en Zuid-Korea omvat. De regio is goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde PTFE-markt, aangedreven door een grote en groeiende productiesector, met name in de automobiel- en elektronica-industrie.

China is de grootste markt voor PTFE in de regio Azië-Pacific, vanwege de grote bevolking en de groeiende economie. Het land heeft een sterke vraag naar PTFE in verschillende toepassingen, zoals antiaanbaklagen, draden en kabels en auto-onderdelen. India is ook een groeiende markt voor PTFE, gedreven door de toenemende vraag vanuit de chemische, farmaceutische en elektrische industrie.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1740

Marktsegmentatie

De polytetrafluorethyleen (PTFE) markt is gesegmenteerd in vorm en toepassing.

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in korrelig, fijn poeder en dispersie.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in chemische en industriële verwerking, lucht- en ruimtevaart en automotive.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Het bedrijf Chemours
  • Daikin Industrieën
  • Asahi Glas Company
  • Solvay
  • Halopolymeer
  • Dow
  • Dupont
  • Solexis NV
  • China Haohua Chemische Groep

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/polytetrafluoroethylene-market-1740 

Blader door gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research ConsultingDiensten. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com 

 

 

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Polytetrafluoroethylene,Polytetrafluoroethylene (PTFE),Polytetrafluoroethylene (PTFE) Market