header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Packaging Market 2022: ontdek de belangrijkste factoren die de markt tegen 2030 zullen stimuleren

Apr 12, 2023 5:00 PM ET

Tussen 2023 en 2030 kan de omvang van de Smart Packaging Market zich met 6,00 % ontwikkelen. In 2022 was de markt voor slimme verpakkingen 41 miljard dollar waard. In 2030 zal het naar verwachting USD 62 miljard waard zijn.

In essentie verwijst “slimme verpakking” naar verpakkingen die een verscheidenheid aan technologie bevatten, zoals biosensoren en radiofrequentie-identificatie. Bij het verpakken van gevoelige goederen die een grotere traceerbaarheid vereisen, is het een verzameling geavanceerde verpakkingstechnieken en een integratie van tal van geavanceerde technologietechnieken die kunnen worden toegepast.

Slimme verpakkingskeuzes verhogen het gemaks- en veiligheidsniveau, bieden klanten meer informatie over de kwaliteit en versheid van de inhoud en verlengen zelfs de algehele houdbaarheid van de inhoud. Het gebruik van slimme verpakkingen om de traceerbaarheid en houdbaarheid van voedingsmiddelen te vergroten, zal naar verwachting de groei van de industrie in de komende jaren in het algemeen ten goede komen.

Door de snelle verstedelijking en het toegenomen gebruik van geïndividualiseerde persoonlijke items met geavanceerde geïntegreerde innovatie, verandert de levensstijl van consumenten, wat de groei van de markt voor slimme verpakkingen stimuleert. Bovendien is de wereldwijde verpakkingsmarkt afhankelijk van onaangeboorde geografische regio’s die enorme open deuren bieden voor marktconcurrenten.

De markt breidt zich uit als gevolg van onderzoek naar verschillende F&B-toepassingen voor nanotechnologie, de wens naar houdbare en duurzame verpakkingsoplossingen bij voedsel- en drankenproducenten en retailers en de stijgende consumptie van verpakt voedsel.

Voorbeeldexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1981

Marktsegmentatie

Op basis van de technologie wordt de markt geclassificeerd als Rapid en diepgaande technische vooruitgang stuwt de slimme verpakkingsindustrie vooruit. Klanten zullen eerder geneigd zijn om dingen te kopen die zijn verpakt met een slimme verpakking die de luchtvochtigheid in de toekomst kan aanpassen. Ze verwachten ook dat deze verpakking voorkomt dat voedselaroma’s ontsnappen en verpakt voedsel bewaart in omstandigheden die het langer vers houden.

Op basis van de toepassing wordt verwacht dat het subsegment voedingsmiddelen en dranken op dit gebied het grootste marktaandeel voor slimme verpakkingen zal hebben. De eerste is dat meer mensen over de hele wereld voedsel willen eten waarvan ze weten dat het goed voor hen is. De tweede reden is dat ze liever voedsel eten waarvan bekend is dat het vers is.

Op basis van de regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Azië-Pacific, de Europese Unie en de rest van de wereld.

Regionale classificatie

Voor de periode die door deze studie wordt bestreken, wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific de snelst groeiende omzet in slimme verpakkingen zal hebben. De eerste is dat de huidige Aziatische generatie gemiddeld aanzienlijk hoger opgeleid is dan eerdere generaties. De tweede reden is dat de eerste ervoor zorgt dat mensen veel gezondheidsbewuster worden. Ze zijn nieuwsgierig naar de verpakking van de maaltijden die ze nuttigen. Ze willen ook weten hoe deze maaltijden worden verpakt. Sanitaire verpakkingen, zo wordt algemeen aangenomen, leiden ook tot veiliger voedsel. De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting het grootste marktaandeel voor slimme verpakkingen hebben. Mensen maken zich zorgen over het verspillen van voedsel, wat een van de redenen hiervoor is. Gezien het feit dat veel Amerikanen honger lijden en dat honger een toenemende zorg is in de Verenigde Staten, willen veel Amerikanen ervoor zorgen dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild. Dit is denkbaar als overtollig voedsel in een intelligente verpakking wordt verpakt om het zo lang mogelijk vers te houden.

Informeer voor korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1981

Inhoudsopgave

1 Inleiding

1.1 Definitie 11

1.2 Reikwijdte van het onderzoek 11

1.3 Aannames 11

1.4 Marktstructuur 11

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Onderzoeksproces 13

2.2 Primair onderzoek 14

2.3 Secundair onderzoek 14

2.4 Schatting van de marktomvang 14

2.5 Prognosemodel 16

3 Marktdynamiek

3.1 Drijfveren, beperkingen en trends van de wereldwijde markt voor slimme verpakkingen 17

3.2 Stuurprogramma’s 17

3.2.1 Toegenomen vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie 17

3.2.2 Groeiende vraag vanuit de farmaceutische industrie 18

3.2.3 Meer overheidsbeleid met betrekking tot voedselveiligheid 19

3.3 Beperkingen 20

3.3.1 Hoge extra kosten van producten 20

3.3.2 Gebrek aan bereidheid van consumenten en detailhandelaren 20

3.3.3 Gebrek aan marketing 20

3.4 Kansen 21

3.4.1 Vorderingen inGedrukte elektronica 21

Voortzetten…

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-packaging-market-1981

Recente ontwikkelingen

augustus 2022

De near-field communication (NFC) mogelijk gemaakte slimme verpakking voor alcoholische drankenmerk OTACA Tequila heeft zijn testlancering met succes voltooid, volgens het in de VS gevestigde digitale beveiligings- en identiteitsbedrijf Identiv.

De samenwerking is bedoeld om de merkbekendheid, klantloyaliteit, NFC-aangedreven authenticatie en transparantie voor de slimme verpakkingsoplossingen van Identiv te vergroten.

Blader door meer rapporten:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-counterfeit-packaging-market-1227

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/produce-packaging-market-8333

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-mulch-films-market-2489

https://www.marketresearchfuture.com/reports/direct-thermal-labels-market-4093

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Packaging,Smart Packaging Market,Smart Packaging Market 2023