header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met 21,86% CAGR, datacenter service marktomvang ter waarde van USD 280,6 miljard in 2030 | Fujitsu Ltd, HCL Technologies Limited

Apr 12, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde markt voor datacenterdiensten werd in 2023 gewaardeerd op $ 70,3 miljard en zal naar verwachting in 2030 $ 280,6 miljard bereiken, met een CAGR van 21,86% tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt voornamelijk toegeschreven aan de toenemende vraag naar oplossingen voor gegevensopslag en -beheer, evenals de toenemende acceptatie van cloud computing en digitale transformatie-initiatieven door bedrijven.

De markt voor datacenterdiensten verwijst naar het leveren van een reeks diensten met betrekking tot datacenterinfrastructuur en -activiteiten. Dit omvat het leasen, beheren en onderhouden van datacenterfaciliteiten, evenals het leveren van gerelateerde diensten zoals connectiviteit, cloud computing en opslag.

Belangrijkste spelers

De markt voor datacenterdiensten is zeer concurrerend, met een reeks bedrijven die een verscheidenheid aan diensten aanbieden. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor datacenterdiensten zijn:

  • Amazon Web Services Inc
  • Microsoft Corporation
  • Google LLC
  • IBM Corporation
  • Equinix Inc
  • Digital Realty Trust Inc
  • Cisco Systems, Inc
  • Dell Technologies Inc
  • Hewlett Packard Enterprise Bedrijf
  • NTT Communicatie Corporation
  • Oracle Corporation, Rackspace Technology Inc
  • Tata Communications Ltd
  • Verizon Communications Inc
  • CenturyLink Inc

 

Regionale analyse

De markt voor datacenterdiensten kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor datacenterdiensten domineren vanwege de aanwezigheid van grote spelers en de adoptie van geavanceerde technologieën, zoals cloud computing en big data-analyse. De regio is ook getuige van een toegenomen vraag naar hybride cloudoplossingen en colocatiediensten.

Europa is ook een belangrijke markt voor datacenterdiensten, gedreven door de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en initiatieven voor digitale transformatie. De regio heeft de afgelopen jaren aanzienlijke investeringen in datacenterinfrastructuur gezien, met name in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de hoogste groei in de datacenterservicemarkt, gedreven door de snelle acceptatie van digitale technologieën en de groei van e-commerce en online diensten. De regio heeft aanzienlijke investeringen gezien in datacenterinfrastructuur, met name in landen als China, India, Japan en Australië.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de datacenterservicemarkt, gedreven door de toenemende acceptatie van cloud computing en de groei van digitale transformatie-initiatieven in de regio.

Over het algemeen wordt de groei van de datacenterservicemarkt aangedreven door factoren zoals de toenemende acceptatie van cloud computing, big data-analyse en het Internet of Things, evenals de trend naar het uitbesteden van IT-infrastructuur en -diensten. Deze trends zullen naar verwachting de groei in de markt in de komende jaren blijven stimuleren, met name in snelgroeiende regio’s zoals Azië-Pacific.

Volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-service-market-2497 

Marktsegmentatie

De markt voor datacenterservices kan worden gesegmenteerd op basis van type service, type infrastructuur, implementatietype en branchevertikaal.

Op basis van het type service kan de markt worden gesegmenteerd in: Managed services, Colocation services, Professional services, Cloud services

Op basis van het type infrastructuur kan de markt worden onderverdeeld in: Elektrische infrastructuur, Mechanische infrastructuur, Algemene constructie, Beveiligingsinfrastructuur

Op basis van het implementatietype kan de markt worden gesegmenteerd in: On-premises, Cloud

Op basis van de branche kan de markt worden gesegmenteerd in:

BFSI (banken, financiële diensten en verzekeringen), IT en telecom, gezondheidszorg, overheid en publieke sector, energie en nutsbedrijven, productie, detailhandel, anderen (transport en logistiek, media en entertainment, onderwijs en horeca)

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2497 

Het managed services-segment zal naar verwachting de datacenterservicemarkt domineren, omdat organisatieshun IT-infrastructuur en -diensten steeds vaker uitbesteden aan externe leveranciers. Binnen het managed services-segment kan de markt verder worden gesegmenteerd in serverbeheer, databasebeheer, opslagbeheer, netwerkbeheer en andere.

**Top trending rapporten**

6G Market Research Global Forecast tot 2040

Augmented Reality (AR) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Big Data Security Marktonderzoeksrapport -Prognose 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Data Center Service Market,Data Center Service,Data Center Service Market Size,Data Center Service Market Growth,Data Center Service Market Share,USA Data Center Service Market,Data Center Service Industry