header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Subsea System Market Technologies, Wereldwijde trends, Aandeel, Grootte, Overzicht van topspelers, Regionale diensten, Omzet en Industrieprognose 2030

Apr 12, 2023 1:00 PM ET

Subsea System Marktinzichten:

De subsea systems-markt zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,8%, met een waardering van USD 19.151 miljoen in 2030. Door ontdekkingen en exploratie maakten conventionele energiebronnen in 2020 ongeveer 9% uit van alle stroomopwaartse uitgaven in de wereld. Het coronavirus piekte in dat jaar en als gevolg daarvan is de prevalentie ervan de afgelopen jaren afgenomen. Vanwege technologische vooruitgang en omwentelingen in de werkgelegenheid, wordt echter verwacht dat de uitgaven voor exploratie de komende jaren dramatisch zullen toenemen naarmate er meer offshore-vondsten worden ontdekt.

De markt voor onderzeese systemen verwijst naar de apparatuur en diensten die worden gebruikt bij de exploratie, productie en transport van olie en gas uit onderzeese velden. Onderzeese systemen worden gebruikt in offshore olie- en gasactiviteiten waarbij de putten en bijbehorende apparatuur zich op de zeebodem bevinden. De markt omvat onderzeese apparatuur zoals onderzeese bomen, manifolds, umbilicals en controlesystemen.

Topspelers:

Bedrijven zoals,

  • Subsea 7 SA van het Verenigd Koninkrijk
  • FMC Technologies van de Verenigde Staten
  • GE Oil &Gas van de Verenigde Staten
  • Aker Solutions van Noorwegen
  • Een onderzeese van de Verenigde Staten
  • Technip van Frankrijk
  • Dril-Quip Inc. van de Verenigde Staten
  • Oceaneering International Inc. van de Verenigde Staten
  • Proserv Group Inc. uit het Verenigd Koninkrijk
  • Kongsberg Oil &Gas Technologies van Noorwegen

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4448

De markt voor onderzeese systemen heeft in de loop der jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door toenemende offshore exploratie- en productieactiviteiten, technologische vooruitgang in onderzeese apparatuur en een stijgende vraag naar energie wereldwijd. De markt wordt ook beïnvloed door factoren zoals fluctuerende olieprijzen, milieuvoorschriften en de beschikbaarheid van geschoold personeel.

Landen met belangrijke bedrijven en investeerders verplaatsen hun aandacht naar diep water nu de energievraag van de wereld snel stijgt. Dit komt door het feit dat ze een zekere levering van olie en gas voor een paar decennia kunnen bieden. Dit heeft echter de vraag naar herstelverbeteringen en kostenreductie verhoogd, omdat het dure technologie vereist om tegemoet te komen aan de winning van olie- en gasafzettingen die duizenden meters diep onder de oceaanbodem zijn begraven.

Marktsegmentatie:

De markt is verdeeld in twee soorten op basis van type: onderzeese productie en onderzeese verwerking.

Het typesegment van de markt wordt gedomineerd door onderzeese productie. Boost-, scheidings-, injectie- en compressiesystemen zijn gebaseerd op technologie. Er wordt verwacht dat er veel vraag zal zijn naar technologie in de wereldwijde markt voor onderzeese systemen vanwege de vereiste om de productie te verhogen en te herstellen van verouderde onderzeese velden.

De markt is verdeeld in Umbilicals, Manifolds, Trees, Flowlines en anderen op basis van componenten. Om de stroom van productie- of injectievloeistoffen te beheren en om de buizen en andere apparatuur van de put te koppelen aan de zeebodem en faciliteiten boven het water, worden onderzeese bomen gebruikt in combinatie met de putkop. Umbilicals verbinden olie- en gasapparatuur voor bedieningselementen, stroom of warmte tussen het oppervlak en de bodem. Ze voorzien de onderzeese eenheid van elektrische stroom, hydraulische en chemische injectievloeistoffen en elektrische en glasvezelgegevens.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4448

Regionale analyse:

Europa domineert de markt voor onderzeese systemen op regionaal niveau. De markt voor diepwaterboringen in de regio zal zich naar verwachting ontwikkelen als gevolg van stijgende diepwaterboringen en stijgende veiligheids- en beveiligingsuitgaven in Noorwegen en het VK. Het Midden-Oosten en Afrika (MEA) kwam na Europa.

Tijdens de tijd van voorspellingen wordt verwacht dat de markt de snelste groei zal hebben. De grootste olie- en gasexporteurs in deze regio zijn Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, en zij hebben plannen om hun infrastructuur voor olie- en gasproductie aanzienlijk te ontwikkelen. Bovendien hebben groeiende offshore olievondsten de investeringen in belangrijke olieproducerende Afrikaanse landen, waaronder Angola, Ghana, Nigeria en Equatoriaal-Guinea, verhoogd.

Tijdens de verwachte periode zullen naar verwachting ook de regio’s Latijns-Amerika en Azië-Pacific een belangrijke bijdrage leveren. De stijgende vraag naar energie in de regio Azië-Pacific, met name uit China en India, zal naar verwachting de marktuitbreiding in de prognoseperiode stimuleren.

DeRapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Rapportdetails openen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/subsea-system-market-4448

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Subsea System Market,Subsea System Market Analysis,Subsea System Market Forecast,Subsea System Market Trends