header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Acupunctuurmarkt verhoogt omzetgroei, nieuwste ontwikkeling, zakelijke uitdagingen, inzicht en trends 2028

Apr 12, 2023 3:00 PM ET

Acupunctuur marktonderzoeksrapport: per product en diensten (diensten, product), toepassing (pijnsyndroomziekten, gynaecologische aandoeningen, anderen), per eindgebruiker (wellnesscentrum, ziekenhuizen en gespecialiseerde klinieken, anderen) – wereldwijde prognose tot 2028

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde acupunctuurmarkt werd in 2020 gewaardeerd op USD 24,9 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,1% van 2021 tot 2028. Factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn onder meer de toenemende acceptatie en acceptatie van alternatieve therapieën, de groeiende prevalentie van chronische ziekten en de stijgende vraag naar niet-invasieve en medicijnvrije behandelingsopties.

De acupunctuurmarkt verwijst naar het bedrijf en de industrie met betrekking tot de praktijk van acupunctuur, een vorm van alternatieve geneeskunde waarbij dunne naalden op specifieke punten op het lichaam in de huid worden ingebracht. Acupunctuur wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en wordt steeds populairder in westerse landen als een aanvullende of alternatieve therapie.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6139

Marktsegmentatie

De acupunctuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, servicetype, toepassing, eindgebruiker en geografie. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie van de acupunctuurmarkt:

Producttype: Het producttypesegment van de acupunctuurmarkt kan verder worden ingedeeld in acupunctuurnaalden, accessoires en andere. Acupunctuurnaalden zijn het meest gebruikte producttype op de markt.

Servicetype: Het servicetypesegment van de acupunctuurmarkt omvat geïndividualiseerde acupunctuurdiensten, acupunctuurdiensten voor de gemeenschap en andere.

Toepassing: Het toepassingssegment van de acupunctuurmarkt kan verder worden ingedeeld in pijnbestrijding, psychologische stoornissen, ademhalingsstoornissen, spijsverteringsstoornissen en andere.

Eindgebruiker: Het eindgebruikerssegment van de acupunctuurmarkt omvat ziekenhuizen, klinieken en anderen.

Geografie: Het geografische segment van de acupunctuurmarkt kan verder worden ingedeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de acupunctuurmarkt een gedetailleerd inzicht in de markt en helpt het marktspelers om de potentiële kansen in verschillende segmenten van de markt te identificeren. Het stelt bedrijven ook in staat om hun producten en diensten aan te passen aan de specifieke behoeften van verschillende klantsegmenten. Top van FormBottom van

Belangrijkste spelers

Er zijn wereldwijd verschillende belangrijke spelers actief op de acupunctuurmarkt. Enkele van de prominente spelers zijn: Wuxi Jiajian Medical Instruments Co. Ltd., Suzhou Medical Appliance Factory Co. Ltd., SEIRIN Corporation, Dongbang Acupuncture Inc., Empecs Medical Device Co. Ltd., AcuMedic Ltd., Schwa-Medico GmbH, Lhasa OMS Inc., Asia Med GmbH, AcuPrime Ltd.

Regionale analyse

De acupunctuurmarkt kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s over de hele wereld. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de acupunctuurmarkt:

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor acupunctuur, waarbij China de grootste bijdrage levert aan de marktgroei vanwege de jarenlange traditie en acceptatie van acupunctuur in het land. Andere belangrijke markten in deze regio zijn Japan, Zuid-Korea en India. De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de groeiende acceptatie van alternatieve therapieën en de aanwezigheid van een grote pool van traditionele geneeskundebeoefenaars.

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een belangrijke markt voor acupunctuur, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de marktgroei in de regio. De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van alternatieve therapieën, het groeiende bewustzijn van de voordelen van acupunctuur bij patiënten en zorgverleners en de aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor acupunctuur, met het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei in de regio. De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van alternatieve therapieën, de groeiende prevalentie van chronische ziekten en de stijgende vraag naar niet-invasieve en medicijnvrije behandelingsopties.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (157 pagina’s) opAcupunctuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/acupuncture-market-6139

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor acupunctuur groeit in een gematigd tempo, waarbij Brazilië de grootste bijdrage levert aan de marktgroei in de regio. De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van alternatieve therapieën, de groeiende prevalentie van chronische ziekten en de stijgende vraag naar niet-invasieve en medicijnvrije behandelingsopties.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor acupunctuur in het Midden-Oosten en Afrika groeit in een langzaam tempo, met een beperkte acceptatie van alternatieve therapieën en traditionele geneeskunde in de regio. De markt zal naar verwachting de komende jaren echter groeien, gedreven door het toenemende bewustzijn van de voordelen van acupunctuur en de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten en diensten op dit gebied.

Over het algemeen wordt verwacht dat de acupunctuurmarkt in alle regio’s van de wereld zal blijven groeien, gedreven door de toenemende vraag naar alternatieve en complementaire therapieën en de toenemende prevalentie van chronische ziekten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Botpijn behandeling Marktinformatie , door geneesmiddelen (Ibuprofen (Advil) of Paracetamol (Tylenol), Paracetamol, Morfine) door antibiotica (Ciprofloxacine, Clindamycine, Vancomycine) – Voorspelling tot 2030

Pijnbestrijdingsapparaten Marktonderzoeksrapport , Type (stimulatoren, transcutane elektrische zenuwstimulatieapparaten, pompen, ablatieapparaten), Toepassing (kankerpijn, musculoskeletale pijn, migraine en andere) – Voorspelling tot 2030

Pijnmanagement Marktonderzoeksrapport : Informatie per type (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), anticonvulsiva, sedativa, narcotica, antimigraine specialisten, antidepressiva, anderen), per indicatie (gedelegeerde neuropathische kwelling, ziektepijn, gezichtspijn en hoofdpijn, musculoskeletale kwelling, fibromyalgie, aanhoudende rugpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, post-bruikbare kwelling), per aankoopwijze (over de toonbank, oplossingsgericht), per eindgebruiker (noodgeval klinieken en faciliteiten, Geneesmiddelenorganisaties, Klinisch gadgetorgaan

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Acupuncture Market,Acupuncture Industry,Acupuncture Market Size,Acupuncture Market Share,Acupuncture Market Trend,Acupuncture Market Growth,Acupuncture Market Analysis,Acupuncture Market Future,Acupuncture Market Research,Acupuncture Market Report,Acupuncture Market Research Report,Acupuncture Market 2023,Acupuncture Market 2030,Acupuncture Market MRFR