header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor logistieke software zal naar verwachting USD 17,76 miljard bereiken bij een CAGR van 8,31% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 12, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde logistieke softwaremarkt naar verwachting een CAGR van 8,31% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 17,76 miljard in 2030.

De logistieke softwaremarkt is een snel groeiende markt die naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken. Deze software is ontworpen om logistieke en supply chain managementprocessen te automatiseren en te optimaliseren, waardoor bedrijven de efficiëntie kunnen verbeteren, de kosten kunnen verlagen en de klanttevredenheid kunnen verbeteren.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de logistieke sector en daarmee op de logistieke softwaremarkt. Door verstoringen in de supply chain als gevolg van lockdowns en bewegingsbeperkingen, zijn logistieke bedrijven zwaarder afhankelijk geworden van technologie om hun activiteiten te beheren. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar logistieke softwareoplossingen die bedrijven kunnen helpen hun activiteiten op afstand en efficiënt te beheren. De pandemie heeft ook de adoptie van technologieën zoals cloud computing, kunstmatige intelligentie en blockchain in de logistieke sector versneld.

Hoofdrolspelers

  • Tech Mahindra
  • Advantech Bedrijf
  • SAP AG
  • Digilogistiek
  • Samsung Elektronica Co
  • UTI Worldwide Inc
  • Orakel
  • Hexaware Technologieën
  • JDA-software
  • IBM Corporation

 

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4420

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

17,76 miljard

Groei:

CAGR van 8,31% van 2020 tot 2030

Prognoseperiode:

2020 -2030

Rapportdekking

Het zijn de voordelen van logistieke software zoals kosten, tijdsbesparing, goed beheer van arbeid zijn de drijvende factoren voor de groei van de wereldwijde logistieke softwaremarkt.

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/logistic-software-market-4420

Marktsegmentatie

De wereldwijde logistieke softwaremarkt is gesegmenteerd op basis van softwaretype en eindgebruiker.

Gebaseerd op softwaretype: Magazijnadministratie, Arbeidsadministratie, Gegevensbeheer en transportbeheer

Gebaseerd op eindgebruiker: overheid en verdediging van auto’s, telecommunicatie in de gezondheidszorg en informatietechnologie, productie en industriële engineering, olie en gas

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4420

Regionale analyse

De logistieke softwaremarkt is een wereldwijde markt die is gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor logistieke software zijn, voornamelijk vanwege de aanwezigheid van verschillende grote logistieke bedrijven in de regio, zoals DHL, UPS en FedEx. De regio is ook de thuisbasis van verschillende toonaangevende logistieke softwareleveranciers, zoals Oracle, SAP en IBM.

Europa is een andere belangrijke markt voor logistieke software, gedreven door de groei van e-commerce en de behoefte aan efficiënte logistiek en supply chain management. Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, voornamelijk als gevolg van de snel groeiende e-commercesector in de regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van groei in de logistieke softwaremarkt, gedreven door de toenemende acceptatie van technologie in de logistieke sector en de behoefte aan efficiënt logistiek beheer.

AanverwantArtikelen:

Self-Service Analytics Markt
https://makuv.com/self-service-analytics-market-2030-size-share-industry-trends-business-revenue-forecast-statistics-and-growth-prospective/

Wereldwijde markt voor sensordata-analyse
https://makuv.com/sensor-data-analytics-market-top-players-demands-overview-component-industry-revenue-and-forecast/

Multi-Factor Authentication Markt
https://connect.rhabits.io/blogs/227057/Multi-Factor-Authentication-Market-Business-Strategy-and-Industry-Segments-Poised

Grid Computing Markt
https://makuv.com/grid-computing-market-future-growth-study-industry-key-growth-factor-analysis-and-competitive-landscape-2030/

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Logistic Software Market,Global Logistic Software Market,Logistic Software Market 2030,Logistic Software Market Size,Logistic Software Market Share,Logistic Software Market Analysis,Logistic Software Market Demand