header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor transportbeheersystemen – Trends in de sector en voorspellingen tot 2030

Apr 12, 2023 6:00 PM ET

Transport Management Systemen Marktoverzicht

De markt voor transportmanagementsystemen (TMS) is een snelgroeiende industrie die naar verwachting in 2030 een marktomvang van USD 7.981,5 miljoen zal bereiken. Een TMS is een softwareoplossing die bedrijven helpt bij het beheren en optimaliseren van hun transportactiviteiten, inclusief transportplanning en -uitvoering, vrachtfacturering en -betaling, vervoerdersbeheer en logistieke analyses.

De Markt voor transportbeheersystemen (TMS) verwijst naar de industrie die softwareoplossingen en -diensten levert voor het beheren en optimaliseren van transportactiviteiten voor bedrijven. TMS-software stelt bedrijven in staat om hun transportactiviteiten efficiënt te plannen en uit te voeren, inclusief verzendplanning en -planning, vrachtfacturering en -betaling, vervoerdersbeheer, logistieke analyses en zichtbaarheid van de supply chain.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1397

Transport Management System Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 7.981,5 miljoen
Groei: CAGR van 8,6% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De markt voor transportmanagementsystemen (TMS) is een wereldwijde markt, met Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW) als de belangrijkste regio’s. Hier is een regionale analyse van de TMS-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de TMS-markt domineren, vanwege de aanwezigheid van verschillende toonaangevende TMS-leveranciers en een gevestigde transportindustrie. De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste landen die de groei van de TMS-markt in deze regio stimuleren. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde TMS-oplossingen, toenemende e-commerce-activiteiten en de groeiende focus op supply chain-optimalisatie zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de TMS-markt in Noord-Amerika stimuleren.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor TMS, vanwege de gevestigde transport- en logistieke infrastructuur in de regio. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk stimuleren de groei van de TMS-markt in Europa. De toepassing van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT) en Kunstmatige Intelligentie (AI) in de transportsector zal naar verwachting de groei van de TMS-markt in deze regio stimuleren.

Azië-Pacific: De Asia Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei in de TMS-markt doormaken, als gevolg van de snelle uitbreiding van de transportsector in de regio. Landen als China, India en Japan stimuleren de groei van de TMS-markt in deze regio. De toenemende vraag naar realtime inzicht in transportactiviteiten, de toenemende e-commerce-activiteiten en de acceptatie van cloudgebaseerde technologieën zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de TMS-markt in Azië-Pacific stimuleren.

Rest van de wereld (RoW): De RoW-regio, die regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika omvat, zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei in de TMS-markt zien. De toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de stijgende vraag naar kostenefficiënte transportoplossingen zullen naar verwachting de groei van de TMS-markt in deze regio stimuleren.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor transportmanagementsystemen in alle regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken, als gevolg van de toenemende vraag naar efficiënte en kosteneffectieve transportoplossingen.

Marktsegmentatie 

De markt voor transportbeheersystemen (TMS) kan worden gesegmenteerd op basis van component, implementatiemodus, transportmodus, toepassing en branchevertikaal. Hier is een gedetailleerde segmentatie van de TMS-markt:

Component: Oplossing: omvat transportplanning en -uitvoering, vrachtbetaling en -audit, routeoptimalisatie en andere.

Services: omvat professionele services en managed services.

Implementatiemodus: Cloudgebaseerd, on-premises

Transportmodus: Wegen, Spoorwegen, Luchtwegen, Zeewegen

Toepassing: Voorraadbeheer, Tracking en zichtbaarheid van zendingen, Vrachtconsolidatie, Vrachtbeveiliging en compliance, Route- en capaciteitsoptimalisatie, Overige

Verticale sector: detailhandel en consumentengoederen, gezondheidszorg enFarmaceutica, Automotive, Productie, Voedingsmiddelen en dranken, Chemicaliën en materialen, Overige

De TMS-markt is getuige van een aanzienlijke groei in al deze segmenten, als gevolg van de toenemende vraag naar kosteneffectieve transportoplossingen en de adoptie van geavanceerde technologieën zoals cloud computing, IoT en AI. De detailhandel en consumentengoederenindustrie zullen naar verwachting de TMS-markt domineren, vanwege de groeiende e-commerce-activiteiten en de behoefte aan efficiënt supply chain management.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/transportation-management-systems-market-1397

Belangrijkste spelers 

Enkele van de belangrijkste spelers op de TMS-markt zijn SAP SE, Oracle Corporation, Manhattan Associates, JDA Software Group, Inc. en Descartes Systems Group.

Realted Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Transportation Management System,Transportation Management System Market,Transportation Management System Market Report,Transportation Management System Market Growth,Transportation Management System Market Size,Transportation Management System Market Share,Transportation Management System Market Forecast,Transportation Management System Market Analysis,Transportation Management System Market Trends,Transportation Management System Market Industry,Transportation Management System Market Insights