header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Antipsychotica marktomvang om een CAGR van 5,70% te registreren en tegen 2030 een waarde van USD 33,5 miljard te bereiken | Marktonderzoek Toekomst

Apr 12, 2023 3:41 PM ET

Antipsychotica Marktonderzoeksrapport: Informatie per generatie (eerste generatie, tweede generatie), per type (atypisch antipsychoticum, diverse antipsychotica), per toepassing (schizofrenie, angst, bipolaire stoornis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

De markt voor antipsychotica verwijst naar de farmaceutische markt die medicijnen produceert en verkoopt die worden gebruikt om psychotische stoornissen zoals schizofrenie, bipolaire stoornis en andere psychische aandoeningen te behandelen. Antipsychotica zijn ook bekend als neuroleptica en ze werken door de balans van bepaalde chemicaliën in de hersenen te veranderen die de stemming, het gedrag en de perceptie beïnvloeden.

De marktomvang van antipsychotica werd in 2022 gewaardeerd op USD 21,5 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 22,7 miljard in 2023 tot USD 33,5 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,70% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Noord-Amerika had het grootste marktaandeel in 2020 vanwege de hoge prevalentie van psychische stoornissen in de regio, gevolgd door Europa en de Regio Azië-Pacific.

Belangrijkste spelers

Enkele van de toonaangevende bedrijven op de markt voor antipsychotica zijn AstraZeneca, Johnson &Johnson, Eli Lilly and Company, Bristol-Myers Squibb Company en Pfizer, Inc. Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde geneesmiddelen te ontwikkelen en om hun aanwezigheid op de markt wereldwijd uit te breiden.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2784

Marktsegmentatie

De markt voor antipsychotica kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals medicijnklasse, distributiekanaal en geografie. Hier zijn enkele van de meest voorkomende segmentatiecategorieën die worden gebruikt in de markt voor antipsychotica:

Geneesmiddelklasse: Antipsychotica kunnen worden ingedeeld in twee hoofdcategorieën, namelijk antipsychotica van de eerste generatie (FFA’s) en antipsychotica van de tweede generatie (VAA’s). GFA’s, ook bekend als typische antipsychotica, waren de eerste generatie antipsychotica die in de jaren 1950 werden ontwikkeld. VAA’s, ook bekend als atypische antipsychotica, werden ontwikkeld in de jaren 1990 en worden als effectiever beschouwd en hebben minder bijwerkingen dan FFA’s.

Distributiekanaal: Antipsychotica worden gedistribueerd via verschillende kanalen, zoals ziekenhuisapotheken, apotheken en online apotheken. Ziekenhuisapotheken zijn het grootste distributiekanaal voor antipsychotica, omdat ze meestal in ziekenhuisomgevingen worden toegediend.

Geografie: De markt voor antipsychotica kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Indicatie: Antipsychotica worden gebruikt om verschillende psychische stoornissen te behandelen, waaronder schizofrenie, bipolaire stoornis en depressie. Daarom kan de markt ook worden gesegmenteerd op basis van de indicatie waarvoor het medicijn wordt voorgeschreven.

Formulering: Antipsychotica kunnen verkrijgbaar zijn in verschillende formuleringen, zoals tabletten, capsules, injectables en vloeistoffen. Deze segmentatie wordt ook gebruikt om te identificeren welke formulering het populairst is bij patiënten.

Eindgebruiker: Antipsychotica kunnen worden voorgeschreven aan personen van verschillende leeftijdsgroepen, waaronder kinderen, adolescenten en volwassenen. Daarom kan de markt ook worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikersgroep.

Deze segmentatiecategorieën worden door bedrijven en analisten gebruikt om de markt voor antipsychotica te begrijpen en om kansen voor groei en uitbreiding te identificeren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over antipsychotica: https://www.marketresearchfuture.com/reports/antipsychotic-drugs-market-2784

Regionale analyse

De markt voor antipsychotica is een wereldwijde markt die zich uitstrekt over verschillende regio’s wereldwijd. Hier is een korte regionale analyse van de markt voor antipsychotica:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor antipsychotica, met de Verenigde Staten als het dominante land in de regio. De hoge prevalentie van psychische stoornissen, de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en gunstige overheidsinitiatieven zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt in Noord-Amerika stimuleren.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor antipsychotica, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als de belangrijkste bijdragers. De toenemende incidentie van psychische stoornissen en dede beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten zijn de belangrijkste aanjagers van de marktgroei in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor antipsychotica als gevolg van de toenemende prevalentie van psychische stoornissen, een toename van de vergrijzende bevolking en een groeiende vraag naar geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten. China, Japan en India leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van de markt in deze regio.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor antipsychotica zal naar verwachting een gematigde groei doormaken als gevolg van de toenemende prevalentie van psychische stoornissen, een groeiende geriatrische bevolking en de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten in landen als Brazilië en Mexico.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor antipsychotica in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting een langzame groei doormaken vanwege het gebrek aan bewustzijn over psychische stoornissen, beperkte gezondheidszorgfaciliteiten en een tekort aan opgeleide gezondheidswerkers.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor antipsychotica wereldwijd een gestage groei zal doormaken, waarbij de Noord-Amerikaanse en Europese regio’s de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Biofarmaceutische hulpstoffen Marktomvang , trends en groeivooruitzichten per product {Solubilizers & Oppervlakteactieve stoffen / emulgatoren (triglyceriden, esters), polyolen (mannitol, sorbitol), koolhydraten (sucrose, dextrose, zetmeel), speciale hulpstoffen}, formulering (oraal, actueel, injectables) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Marktinformatie over de tandheelkundige industrie per discipline (endodontie, restauratieve tandheelkunde, prosthodontie, parodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kaakchirurgie), per verbruiksartikelen (harscomposieten, tandheelkundig biomateriaal, tandheelkundige esthetiek, endodontische benodigdheden, gingivaal retractiemateriaal en bleekmateriaal), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken gespecialiseerde tandheelkundige centra en tandheelkundige academische onderzoeksinstituten) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de wereld) — Voorspelling tot 2030

Angststoornis behandeling marktonderzoeksrapport : per medicijnklasse (SSRI’s, SNRI’s, TCA’s, pregabaline, buspiron, benzodiazepinen, moclobemide, anderen) en per eindgebruiker (ziekenhuizen, centra voor geestelijke gezondheidszorg, gestichten, anderen) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Antipsychotic Drug Market,Antipsychotic Drug Market trends,Antipsychotic Drug Market Size,Antipsychotic Drug Market Share,Antipsychotic Drug Market Growth,Antipsychotic Drug Market Demand,Antipsychotic Drug Market Forecast,Antipsychotic Drug Market Analysis,Antipsychotic Drug Industry