header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Visummarkt zal naar verwachting USD 4,27 miljard bereiken bij een CAGR van 11,93% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 12, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de E-Visummarkt naar verwachting een CAGR van 11,93% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,27 miljard in 2030.

De E-Visummarkt verwijst naar het online platform of systeem waarmee personen elektronische visa of e-visa voor reisdoeleinden kunnen aanvragen en verkrijgen. Een e-visum is een elektronische versie van een traditioneel visum dat aan reizigers wordt afgegeven via een online aanvraagproces. De e-visummarkt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van de toenemende vraag naar digitale oplossingen en het gemak en de efficiëntie van het online visumaanvraagproces.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de E-Visummarkt. Met de wereldwijde reisbeperkingen en grenssluitingen die door veel landen zijn opgelegd, is er een sterke daling van het internationale reizen, wat resulteert in een verminderde vraag naar e-visumdiensten.

Veel landen hebben ook hun e-visumprogramma’s opgeschort of beperkt als onderdeel van hun inspanningen om de verspreiding van het virus onder controle te houden. Sommige landen zijn bijvoorbeeld tijdelijk gestopt met het uitgeven van e-visa of hebben de soorten visa die beschikbaar zijn voor bepaalde categorieën reizigers verminderd.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8771

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • 4G-identiteitsoplossingen
  • IRIS CORPORATIE BERHAD
  • Semlex Groep
  • BLS Internationaal
  • intertransparconferentie
  • Zwitserse Authentis S.A
  • DEMIA
  • Envato Pty Ltd
  • Bundesdruckerei GmbH
  • Muhlbauer Groep
  • VFS Global Groep

 

Reikwijdte van het e-Visummarktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 4,27 miljard

Groei:

CAGR van 11,93% van 2020 tot 2030

Prognoseperiode:

2020 -2030

Rapportdekking

 Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika zijn de regio’s die goed scoren in termen van marktgroei.

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-visa-market-8771

Marktsegmentatie

De E-Visummarkt is gesegmenteerd in platform en applicatie.

Op basis van het platform is de markt gesegmenteerd in tablets, smartphones en laptops.

Op basis van de aanvraag is de markt gesegmenteerd in buitenlandse zaken, overheid en educatieve visa.

Regionale analyse

De grootste regio van de E-Visummarkt varieert afhankelijk van de specifieke periode en de landen van bestemming die in de analyse zijn opgenomen. Volgens een rapport van Allied Market Research dat in 2021 is gepubliceerd, wordt echter verwacht dat Azië-Pacific de grootste regio van de e-visummarkt zal zijn in termen van inkomsten tijdens de prognoseperiode van 2021-2028.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8771

Deze groei wordt toegeschreven aan de toenemende populariteit van het toerisme in de regio, met name in landen als India, China en Japan, die e-visumprogramma’s implementeren om de toegang voor toeristen te vergemakkelijken. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende economie van de regio en het stijgende besteedbare inkomen de vraag naar internationale reis- en e-visumdiensten zullen stimuleren.

Gerelateerde artikelen:

Mobiele portemonnee markt
https://makuv.com/mobile-wallet-market-regional-analysis-competitive-landscape-and-forecast-to-2030/

Data Colocatie Markt
https://www.bestinbusiness.app/data-colocation-market-global-industry-size-share-trends-grow/?snax_post_submission=success

Self-Service Analytics Markt
https://www.bestinbusiness.app/self-service-analytics-market-key-players-supply-consumption/?snax_post_submission=success

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Visa Market,Global E-Visa Market,E-Visa Market 2030,E-Visa Market Share,E-Visa Market Growth,E-Visa Market Analysis,E-Visa Market Scope,E-Visa Market Demand