header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Ayurvedische producten zal naar verwachting USD 28830,5 miljoen bereiken met 12,3% CAGR in 2030

Apr 12, 2023 4:37 PM ET

Ayurvedische producten Markttoepassing, aandeel en trendsanalyse per producttype (persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, anderen), per speciaal kenmerk (biologisch, veganistisch, ggo-vrij en anderen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd (supermarkt / hypermarkt, speciaalzaken, drogisterijen, gemakswinkels, anderen), niet-winkelgebaseerd (e-commerce) en per regioprognose tot 2030

De Ayurvedische productenmarkt verwijst naar de verkoop van goederen en diensten met betrekking tot Ayurveda, een traditioneel systeem van geneeskunde dat meer dan 5.000 jaar geleden in India is ontstaan. Ayurvedische producten omvatten kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen, producten voor persoonlijke verzorging en andere gezondheidsgerelateerde producten die zijn gebaseerd op de principes van Ayurveda.

De wereldwijde markt voor Ayurvedische producten zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 12,3% in 2030 en zal naar verwachting USD 28830,5 miljoen bereiken.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor Ayurvedische producten zijn Himalaya Drug Company, Dabur India Ltd., Patanjali Ayurved Limited, Baidyanath Group en Maharishi Ayurveda. Deze bedrijven bieden een breed scala aan Ayurvedische producten, zoals kruidensupplementen, huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten en andere gezondheidsgerelateerde producten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4183

Marktsegmentatie

De markt voor Ayurvedische producten kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, distributiekanaal, eindgebruik en regio. Hier is een overzicht van de marktsegmentatie:

Per producttype: Gezondheidsproducten: Dit omvat kruidengeneesmiddelen, voedingssupplementen en andere gezondheidsgerelateerde producten.

Persoonlijke verzorgingsproducten: Dit omvat huidverzorging, haarverzorging en andere producten voor persoonlijke verzorging.

Anderen: Dit omvat Ayurvedische producten voor dieren, voedsel- en drankproducten en andere.

Per distributiekanaal: Online: Dit omvat e-commerce websites, online apotheken en andere online kanalen.

Offline: dit geldt ook voor winkels, supermarkten en andere offline kanalen.

Per eindgebruik: Individuele consumenten: Dit omvat consumenten die Ayurvedische producten kopen voor persoonlijk gebruik.

Institutionele consumenten: Dit omvat zorginstellingen, spa’s en andere instellingen die Ayurvedische producten gebruiken.

Per regio: Azië-Pacific: dit omvat landen zoals India, China en Japan.

Noord-Amerika: Dit omvat landen zoals de VS en Canada.Europa:

Dit omvat landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Rest van de wereld: Dit omvat regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen helpt de marktsegmentatie van de Ayurvedische productenmarkt om de verschillende productcategorieën, distributiekanalen en eindgebruikers in de markt te identificeren, evenals regionale trends en kansen. De segmentatie helpt bedrijven ook om hun doelklanten te begrijpen en effectieve marketing- en distributiestrategieën te ontwerpen om aan hun behoeften te voldoen.

Regionale analyse

De markt voor Ayurvedische producten kan regionaal worden geanalyseerd om de groei en kansen van de markt beter te begrijpen. Hier is een overzicht van de regionale analyse van de Ayurvedische producten markt:

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific domineert de markt voor Ayurvedische producten, goed voor het grootste marktaandeel in 2020. Dit komt door de lange geschiedenis van de Ayurvedische geneeskunde in de regio, evenals de beschikbaarheid van een breed scala aan Ayurvedische producten in landen zoals India, Nepal en Sri Lanka. De regio zal naar verwachting de markt blijven domineren, gedreven door de toenemende vraag naar natuurlijke en biologische producten en overheidsinitiatieven om traditionele geneeskunde te promoten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Ayurvedische producten : https://www.marketresearchfuture.com/reports/ayurvedic-products-market-4183

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor Ayurvedische producten zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door de toenemende interesse van de consument in natuurlijke en biologische producten. De regio is de thuisbasis van een groot aantal gezondheidsbewuste consumenten die bereid zijn een premie te betalen voor hoogwaardige Ayurvedische producten.

Europa: Ook de Europese markt voor Ayurvedische producten zal naar verwachting de komende jaren flink groeien. Deze groei wordt gedreven door het toenemende bewustzijn van de consument van de voordelen van Ayurvedische geneeskunde en de beschikbaarheid van een breed scala aan Ayurvedische productenin de regio.

Rest van de wereld: De rest van de wereldmarkt voor Ayurvedische producten omvat regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Deze regio’s zullen naar verwachting een gematigde groei zien in de markt voor Ayurvedische producten, gedreven door de toenemende interesse van de consument in natuurlijke en biologische producten en overheidsinitiatieven om traditionele geneeskunde te promoten.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor Ayurvedische producten de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken, waarbij de regio Azië-Pacific de markt domineert. Andere regio’s zoals Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting echter ook een aanzienlijke groei laten zien, omdat de interesse van consumenten in natuurlijke en biologische producten blijft toenemen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Ayurveda Markt Informatie per vorm (kruiden, herbomineral en mineraal), per toepassing (medicinale en persoonlijke verzorging), per ziektepatroon (ademhalingssysteem, zenuwstelsel, maagdarmkanaal, cardiovasculair systeem, infectieziekten en skeletstelsel), per eindgebruiker (academia , onderzoek en ziekenhuizen en klinieken), per bron (plantaardig en dierlijk en mineraal) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Kruidengeneesmiddelen Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (traditionele Chinese geneesmiddelen, homeopathische geneesmiddelen, aromatherapiegeneesmiddelen en ayurvedische geneesmiddelen), per functie (algemeen welzijn, cardiovasculaire gezondheid, darm- en spijsverteringsgezondheid en cognitieve gezondheid), per vorm (poeder, siropen, zalven, oliën en capsules en tabletten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ayurvedic Products Market,Ayurvedic Products Market Size,Ayurvedic Products Market Overview,Ayurvedic Products Market Insights,Ayurvedic Products Market Research