header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Air Ambulance Services Markt stijgende strategische planning, concurrerend landschap en aankomende vraag 2030

Apr 13, 2023 10:00 AM ET

Air Ambulance Services Marktinzichten

Volgens MRFR zal de wereldwijde markt voor luchtambulancediensten naar verwachting een CAGR van 9,30% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 en een waarde van meer dan USD 11,40 miljard hebben in 2030.

Luchtambulancediensten verwijzen naar het vervoer van patiënten, die onmiddellijke medische aandacht nodig hebben, naar zorginstellingen door de lucht. Deze diensten worden meestal geleverd door helikopters, vliegtuigen of andere vliegtuigen die zijn uitgerust met medische benodigdheden en personeel. Luchtambulancediensten worden vaak gebruikt in noodsituaties waar grondtransport niet haalbaar is of te lang kan duren om de patiënt te bereiken. COVID-impact: De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor luchtambulancediensten. Met de uitbraak van de pandemie is er een toename van de vraag naar luchtambulancediensten vanwege de noodzaak om kritieke COVID-19-patiënten naar zorginstellingen te vervoeren. Er zijn echter ook uitdagingen geweest bij het aanbieden van deze diensten als gevolg van beperkingen op vliegreizen, de behoefte aan gespecialiseerde apparatuur en de beschikbaarheid van opgeleid medisch personeel. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de toenemende vraag naar medische noodhulpdiensten, de stijgende prevalentie van chronische ziekten, de groeiende geriatrische bevolking en de behoefte aan sneller en efficiënter vervoer van ernstig zieke patiënten. De factoren die de groei van de markt belemmeren, zijn onder meer de hoge kosten van luchtambulancediensten, uitdagingen op het gebied van regelgeving en het tekort aan opgeleid medisch personeel.

 

Air Ambulance Services

 

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7268

MARKTSEGMENTATIE

Op basis van transportvoertuigen kan de markt worden gesegmenteerd in lucht en grond. Op basis van vliegtuigtypen kan de markt worden gesegmenteerd in roterende vleugel en vaste vleugel. Op basis van het missieprofiel kan de markt worden gesegmenteerd in interfacilitair transport, scènerespons en andere. Op basis van een servicemodel kan de markt worden gesegmenteerd in community-based, hospital-based en hybrid.

REGIONALE ANALYSE

Noord-Amerikaanse markt voor luchtambulancediensten zal naar verwachting wereldwijd de grootste markt zijn vanwege de aanwezigheid van gevestigde gezondheidszorginfrastructuur De Europese markt voor luchtambulancediensten zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien als gevolg van het toenemende aantal chronische ziekten, een stijgende geriatrische bevolking en de groeiende vraag naar medische noodhulpdiensten. Azië-Pacific verhoogt de vraag naar medische noodhulpdiensten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en verbetert de gezondheidszorginfrastructuur. Midden-Oosten en Afrika verbeteren de gezondheidszorginfrastructuur en stijgen de investeringen in de gezondheidszorg. Latijns-Amerikaanse toenemende aantal chronische ziekten, een stijgende geriatrische bevolking en de groeiende vraag naar medische noodhulp.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-ambulance-services-market-7268

SLEUTELSPELERS

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor luchtambulancediensten zijn Air Medical Group Holdings, PHI, Metro Aviation, Rega, DRF, ADAC Service GmbH, Royal Flying Doctor Service, REVA Air Ambulance, AMR, FAI, Capital Air Ambulance, Native American Air Ambulance, Lifeguard Ambulance, MED FLIGHT, Scandinavian Air Ambulance, Airmed International, Yorkshire Air Ambulance, JAIC en Deer Jet.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over aerospace & defense door Market Research Future:

Drones markt voor de energiesector Informatie per dronetype (fixed-wing drone, rotary blade drone en hybride drone), per industrietype (olie en gas en energie en hernieuwbaar), per toepassing (inspectie en lek- en morsreactie en beveiliging en bewaking), per technologie (hardware en software) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Onderzeeër Marktonderzoeksrapport Informatie per type (nucleair aangedreven onderzeeër, dieselelektrische onderzeeër, ballistische raketonderzeeër), per toepassing (bewaking, gevecht, monitoring van het mariene milieu, detectie van oliebronnen, wetenschappelijk onderzoek, anderen), per platform (militair, commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Air Ambulance Services Market,Air Ambulance Services Market Size,Air Ambulance Services Market Share,Air Ambulance Services Market Analysis,Air Ambulance Services Market Trends,Air Ambulance Services Market Research,Air Ambulance Services Market Report