header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Herziening van de loopvlakvernieuwing van vliegtuigbanden Marktprijsanalyse en geografische analyse en prognose tot 2030

Apr 13, 2023 10:00 AM ET

Marktinzichten voor het vernieuwen van vliegtuigbanden

 

Volgens MRFR Zal de wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden naar verwachting een CAGR van 4,1% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 met een waarde van meer dan USD 3,3 miljard in 2022 tot USD 4,4 miljard in 2030.

De Aircraft Tire Retreading Market verwijst naar het industriesegment dat betrokken is bij het proces van reparatie en hergebruik van versleten of beschadigde vliegtuigbanden. Loopvlakvernieuwing is een kosteneffectieve en duurzame oplossing waarbij het versleten loopvlak van de bandbehuizing wordt verwijderd en vervangen door een nieuw loopvlak, waardoor de prestaties en duurzaamheid van de band worden hersteld. De markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden omvat zowel commerciële als militaire vliegtuigen en wordt meestal bediend door gespecialiseerde loopvlakvernieuwingsbedrijven die geavanceerde technologie en bekwame technici in dienst hebben om de veiligheid en betrouwbaarheid van de banden met een nieuw loopvlak te waarborgen. IN COVID-19 Als gevolg van reisbeperkingen en verminderde vraag naar vliegreizen hebben veel luchtvaartmaatschappijen hun vlootgroottes verkleind en onderhoud en vervanging van vliegtuigbanden uitgesteld, wat heeft geresulteerd in een verminderde vraag naar bandenvernieuwingsdiensten. De verstoring van wereldwijde toeleveringsketens en logistieke uitdagingen hebben geleid tot problemen bij het aanschaffen van grondstoffen en apparatuur die nodig zijn voor loopvlakvernieuwingsprocessen, wat leidt tot productie- en supply chain-uitdagingen voor loopvlakvernieuwingsbedrijven. de markt voor het vernieuwen van loopvlakvernieuwing van vliegtuigbanden zal zich naar verwachting herstellen naarmate de vraag naar vliegreizen geleidelijk toeneemt en luchtvaartmaatschappijen hun activiteiten hervatten. chauffeurs omvatten kosteneffectiviteit, milieuvriendelijk, toenemende vliegreizen, technologische vooruitgang, strenge veiligheidsvoorschriften. beperkingen omvatten beperkte vraag naar bepaalde typen vliegtuigen, concurrentie van nieuwe banden, beschikbaarheid van grondstoffen, beperkte acceptatie in opkomende markten.

 

Aircraft Tire RetreadingVliegtuigband Retreading Markt

 

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7594

MARKTSEGMENTATIE

Op basis van het type vliegtuig is de markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden ingedeeld in commercieel en militair. Op basis van het loopvlakvernieuwingsproces is de markt gesegmenteerd in Pre-cure en Mold-cure.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden vanwege het aanzienlijke aantal vliegtuigen dat in de regio actief is. De regio heeft een gevestigde luchtvaartindustrie en een groot aantal faciliteiten voor onderhoud, reparatie en revisie van vliegtuigen (MRO) die bandenvernieuwingsdiensten bieden. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn voor het vernieuwen van het loopvlak van vliegtuigbanden vanwege de toenemende vraag naar vliegreizen in de regio. Landen als China, India en Japan investeren in hun luchtvaartinfrastructuur, wat de vraag naar loopvlakvernieuwingsdiensten voor vliegtuigbanden stimuleert.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-tire-retreading-market-7594

SLEUTELSPELERS

Enkele van de belangrijkste spelers zijn: Bridgestone Corporation, Michelin, Goodyear Tire &Rubber Company,

Dunlop Aircraft Tyres Ltd, Marangoni SpA, Wilkerson Company Inc., Apollo Tyre Ltd, Aviation Tyre &Treads LLC, SAIC, Desser Tire &Rubber Co. LLC en Oliver Tyre Group.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over aerospace & defense door Market Research Future:

Markt voor luchtvaartonderhoudstrainingen Onderzoeksrapport: Informatie per vliegtuigtype (fixed-wing, lichte jets, middelgrote jets, zware jets en roterende vleugel), trainingstype (training van vliegtuigbemanning, pilotentraining, vliegtuigonderhoudstraining, luchtverkeersleidingstraining en luchtvaartverkoop – marketingtraining), technologie [gesimuleerde training (virtual reality en mixed reality) en live training (big data en internet of things)], component (motor, interieur, Casco, avionica en andere) en regio

Luchthaven slaappods Marktonderzoeksrapport : informatie per producttype (enkele bezetting en gedeelde bezetting), verblijfsuren (minder dan 2 uur en meer dan 2 uur), luchthaventypen (internationaal en binnenlands) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika)-prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aircraft Tire Retreading Market,Aircraft Tire Retreading Market Size,Aircraft Tire Retreading Market Share,Aircraft Tire Retreading Market Analysis,Aircraft Tire Retreading Market Trends,Aircraft Tire Retreading Market Research,Aircraft Tire Retreading Market Report