header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ritsenmarkt wordt gedreven door de groeiende vraag vanuit de mode-industrie met een gezonde CAGR van 7,76% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Apr 13, 2023 10:00 AM ET

Rits Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde zippermarkt naar verwachting een CAGR van 7,76% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 25.142,34 in 2030.

De term “ritsmarkt” wordt niet vaak gebruikt in het bedrijfsleven of de detailhandel. Er kan echter worden aangenomen dat het verwijst naar de markt voor ritsen, die bevestigingsmiddelen zijn die worden gebruikt in kleding, tassen en andere producten om twee stukken stof of materiaal met elkaar te verbinden. De ritsenmarkt omvat de fabrikanten, distributeurs en retailers van ritsen, evenals de eindgebruikers die ze kopen en gebruiken in hun producten. De marktomvang en vraag naar ritsen kan worden beïnvloed door factoren zoals modetrends, consumentenvoorkeuren en de productie en beschikbaarheid van kleding en andere producten die ritsen gebruiken.

 

Zipper Market

 

De COVID-pandemie heeft de toeleveringsketens verstoord en veranderingen in het consumentengedrag veroorzaakt die de vraag naar ritsen hebben beïnvloed. Aan de aanbodzijde heeft de pandemie geleid tot tijdelijke sluitingen van fabrieken en verstoringen in het transport van goederen, wat de productie en levering van ritsen heeft beïnvloed. Sommige fabrikanten hebben zich ook moeten aanpassen aan nieuwe veiligheidsmaatregelen en protocollen voor sociale afstand, wat de productie mogelijk heeft vertraagd.

Aan de vraagzijde heeft de pandemie geleid tot veranderingen in consumentengedrag en modetrends. Veel mensen werken nu vanuit huis en hebben minder behoefte aan nette of formele kleding, wat de vraag naar ritsen op dit soort kledingstukken mogelijk heeft verminderd. Tegelijkertijd is er een toename van de vraag naar vrijetijdskleding en loungewear, wat mogelijk heeft geleid tot een toename van de vraag naar ritsen op dit soort kledingstukken.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2647

Regionale analyse

De grootste geografische markt voor ritsen bevindt zich in Azië-Pacific. Een primaire factor in de marktuitbreiding zijn de aanzienlijke ritsproductiebasissen in China, India, Japan, Korea en Bangladesh. Bovendien is dit gebied een belangrijk centrum voor de productie van textiel, de belangrijkste markt voor ritsen. De behoefte aan ritsen wordt ook gedreven door een grote bevolking en een toename van de vraag naar trendy kleding.

Na Azië-Pacific is Europa de regio met de grootste markt voor ritsen. Het grootste deel van de vraag komt van de productie van luxe kleding en bagage. Het grootste subsegment van het Europese continent, Duitsland, genereert een enorme vraag.

De Amerikaanse marktsector heeft een aanzienlijk deel van de totale ritsenmarkt. Het grootste deel van de vraag komt uit de kleding- en mode-industrie. Het hoge niveau van besteedbaar inkomen voor kleding en modeartikelen in deze regio zal naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren.

Marktsegmentatie                                                                   

De wereldwijde ritsmarkt is gesegmenteerd in producttype, materiaaltype en toepassing

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in Close-End, Open-End.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in metaal, spoel en gegoten plastic.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in kleding, tassen, schoenen en anderen.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/zipper-market-2647

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn YKK Corporation, Riri Group, SBS Zipper, Kao Shing Zipper Co Ltd, MAX Zipper Co Ltd, Coats Group plc, UCAN Zippers USA en Lenzip Manufacturing Corp.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Luxe modemarkt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (kleding, schoeisel en accessoires), per consumentengroep (vrouwen, mannen enUnisex), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Denim markt Informatie per distributiekanaal (online, offline), per technologie (rigide, semi-rigide, flexibel), per eindgebruiker (mannen, vrouwen, kinderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Zipper Market,Zipper Industry,Zipper Market Size,Zipper Market Share,Zipper Market Research,Zipper Market Trends,Zipper Market Analysis,Zipper Industry Report