header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


False Eyelashes Market wordt gedreven door de toenemende populariteit van cosmetica met een gezonde CAGR van 3,68% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028

Apr 13, 2023 10:00 AM ET

Valse wimpers Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor valse wimpers naar verwachting een CAGR van 3,68% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde van meer dan USD 1.495,9 miljoen hebben in 2028.

 

False Eyelashes Market as

 

Valse wimpers, ook bekend als nepwimpers of wimperextensions, zijn kunstmatige wimpers die worden aangebracht op natuurlijke wimpers om hun lengte, dikte en algehele uiterlijk te verbeteren. De markt voor valse wimpers omvat verschillende producten zoals stripwimpers, individuele wimpers en magnetische wimpers, die worden gebruikt in de schoonheids- en cosmetica-industrie. De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor valse wimpers. Aan de ene kant heeft de pandemie geleid tot de sluiting van verschillende schoonheids- en cosmeticawinkels, wat resulteert in een daling van de vraag naar valse wimpers. Bovendien heeft het wijdverbreide gebruik van gezichtsmaskers de zichtbaarheid van de ogen verminderd en de toepassing van valse wimpers minder relevant gemaakt. Aan de andere kant heeft de pandemie ook geleid tot een toename van de vraag naar valse wimpers, omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen en op zoek zijn naar manieren om hun uiterlijk te verbeteren voor virtuele vergaderingen en sociale media. Bovendien heeft de pandemie de acceptatie van e-commerceplatforms vergroot, wat heeft geleid tot een verschuiving in de distributiekanalen van valse wimpers.

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2921

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor valse wimpers, waarbij de Verenigde Staten de belangrijkste bijdrage leveren aan de groei van de markt. De regio heeft een gevestigde schoonheids- en cosmetica-industrie, een hoog besteedbaar inkomen en een groeiend bewustzijn van de voordelen van valse wimpers, wat de groei van de markt in Noord-Amerika heeft gestimuleerd.

Europa is de op een na grootste markt voor valse wimpers en de groei wordt voornamelijk gedreven door de toenemende vraag naar schoonheids- en cosmeticaproducten, de groeiende populariteit van valse wimpers in de mode-industrie en de beschikbaarheid van een breed scala aan producten om tegemoet te komen aan verschillende consumentenvoorkeuren. Verschillende Europese landen hebben een sterke focus op schoonheid en mode, wat heeft geleid tot de groei van de markt voor valse wimpers in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke groei in de markt voor valse wimpers als gevolg van de toenemende acceptatie van westerse schoonheidsnormen, het groeiende bewustzijn van de voordelen van valse wimpers en de beschikbaarheid van een breed scala aan betaalbare producten. Landen als China, Japan en Zuid-Korea zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor valse wimpers is gesegmenteerd in producttype, materiaal en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in stripwimpers, individuele wimpers, magnetische wimpers en voorgelijmde wimpers.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in synthetisch haar, mensenhaar, dierenhaar en bont en anderen

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store Based en Non-Stored Based.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/false-eyelashes-market-2921

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Estée Lauder Companies, L’Oreal Group, Revlon, Inc., Shiseido Co., Ltd, KISS Products, Inc, Ardell en Huda Beauty.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Oog make-up markt Onderzoeksrapport: per producttype (eyeliner, oogschaduw, mascara, wenkbrauwversterkers, anderen), per aard (biologisch, conventioneel), per categorie (economie, premium) en per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) – voorspelling tot 2030

Magnetische Wimpers Markt Onderzoeksrapportinformatie per materiaaltype (zijde, nerts en andere), kleur (zwart, bruin en gekleurd), distributiekanaal (op basis van winkels{Supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en anderen} en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  False Eyelashes Market,False Eyelashes Market Size,False Eyelashes Market Share,False Eyelashes Market Trends,False Eyelashes Market Analysis,False Eyelashes Market Demand,False Eyelashes Market Growth,False Eyelashes Market Outlook,False Eyelashes Market Insights,False Eyelashes Market Overview