header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Factory Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 5,23% in 2030 | Toenemend gebruik van robotica in de industrie om de marktgroei te stimuleren

Apr 13, 2023 12:17 PM ET

Smart Factory Marktinzichten

De Smart Factory Market verwijst naar het gebruik van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI), machine learning en robotica om productieprocessen te optimaliseren en te automatiseren. De markt wordt gedreven door de behoefte aan verbeterde efficiëntie, productiviteit en kostenbesparingen bij productieactiviteiten.

De wereldwijde markt voor slimme fabrieken zal naar verwachting groeien van USD 80,1 miljard in 2020 tot USD 136,1 miljard in 2030, bij een CAGR van 5,23% tijdens de prognoseperiode 2023-2030. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen vanwege de aanwezigheid van grote verwerkende industrieën in landen als China, Japan en Zuid-Korea.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2317

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor slimme fabrieken zijn:

  • Siemens AG,
  • ABB Ltd
  • General Electric Company,
  • Honeywell International Inc.,
  • Schneider Electric SE,
  • Rockwell Automation, Inc., en
  • Mitsubishi Electric Corporation.

Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen die fabrikanten kunnen helpen hun activiteiten te verbeteren en concurrerend te blijven in de markt.

Regionale analyse

De smart factory-industrie is een wereldwijde markt en kan regionaal worden geanalyseerd op basis van verschillende parameters zoals marktomvang, groeipercentage en belangrijke spelers. Hier is een korte regionale analyse van de smart factory-markt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse smart factory-industrie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 9,9% tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van grote verwerkende industrieën en de adoptie van geavanceerde technologieën. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei. Belangrijke spelers in de regio zijn General Electric Company, Honeywell International Inc. en Rockwell Automation, Inc.

Europa: De Europese smart factory-industrie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 11,8% tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de adoptie van Industry 4.0-normen en de aanwezigheid van grote auto- en ruimtevaartindustrieën in de regio. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei. Belangrijke spelers in de regio zijn Siemens AG, Schneider Electric SE en ABB Ltd.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-factory-market-2317 ophalen

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische markt voor slimme fabrieken zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 13,7% tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van grote productie-industrieën, de adoptie van geavanceerde technologieën en overheidsinitiatieven om Industrie 4.0 te ondersteunen. China, Japan en Zuid-Korea leveren de belangrijkste bijdragen aan de marktgroei. Belangrijke spelers in de regio zijn Mitsubishi Electric Corporation en Fanuc Corporation.

Rest van de wereld: De rest van de wereld smart factory markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10,5% tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de toenemende acceptatie van Industry 4.0-normen en de aanwezigheid van grote productie-industrieën in landen als Brazilië en Mexico. Belangrijke spelers in de regio zijn Yokogawa Electric Corporation en Endress Hauser AG.

Marktsegmentatie

De smart factory-industrie kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals type, componenten, eindgebruikers en geografie. Hier is een kort overzicht van elke segmentatie:

Per type: De smart factory-industrie kan worden onderverdeeld in twee soorten: procesindustrie en discrete industrie. Procesindustrie verwijst naar de productie van producten in een continu proces, zoals olie en gas, voedsel en drank en chemische productie. Discrete industrie verwijst naar de productie van producten in een batchproces, zoals de productie van auto’s, lucht- en ruimtevaart en elektronica.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2317

Op componenten: De smart factory-markt kan worden gesegmenteerd in verschillende componenten, zoals hardware, software en services. Hardware omvat sensoren, controllers en schakelaars. Software omvat manufacturing execution systems (MES), enterprise resource planning (ERP) en supervisory control and data acquisition (SCADA). Diensten omvatten advies, onderhoud enopleiding.

Door eindgebruikers: De smart factory-markt kan worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers zoals automotive, ruimtevaart en defensie, voedsel en drank, chemie, gezondheidszorg en andere. Automotive en aerospace en defensie zijn de belangrijkste eindgebruikers van de smart factory-markt vanwege de behoefte aan precisieproductie en hoogwaardige productie.

Op geografie: De markt voor slimme fabrieken kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren vanwege de aanwezigheid van grote productie-industrieën en de toepassing van geavanceerde technologieën. Europa en Noord-Amerika leveren ook een belangrijke bijdrage aan de marktgroei als gevolg van de invoering van Industry 4.0-normen en de aanwezigheid van grote auto- en ruimtevaartindustrieën.

Lees meer Artikel-

Interactieve displaymarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027   

Narrowband IOT Chipset Markt Onderzoeksrapport prognose tot 2027        

Waterdichte Bluetooth Speakers Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2027   

Intent-Based Networking Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Factory Market,Smart Factory Market Size,Smart Factory Market Share,Smart Factory Market Trends,Smart Factory Market Growth,Smart Factory Market Analysis,Smart Factory Industry,Smart Factory Market Report,Smart Factory Market Insights