header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Regenschermbekledingsmarkt groeit naar een opmerkelijke CAGR van 8% tegen 2030

Apr 13, 2023 6:00 PM ET

Regenscherm Bekleding Markt De omvang werd gewaardeerd op USD 125 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 240 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Markt Synopsis

Een regenschermbekledingssysteem is een buitenmuurfunctie waarbij de wandbekleding uit het water- en luchtbestendige oppervlak steekt om een bres te creëren en verdamping en drainage mogelijk te maken. Het dient als een barrière tegen overmatig vocht in gebouwen. Dit systeem biedt een aantrekkelijk uiterlijk en is sterk, licht, eenvoudig te installeren en vochtbestendig. De markt voor regenschermbekleding heeft tot doel huizen en structuren tegen het regenscherm te beschermen door een geventileerde holte of een extra structuur toe te voegen aan bestaande huizen of nieuwbouw om te voorkomen dat het regenscherm de muren van de structuur binnendringt en interne schade veroorzaakt. Het regenschermbekledingssysteem is gemaakt om te voorkomen dat de kracht van het regenscherm in de andere richting op de buitenkant van het gebouw valt en om te leiden, waardoor de uitgang van het regenscherm kan worden gecontroleerd. Door dit te doen, worden de gebouwen veilig gehouden van binnen en eventuele schade aan de buitenkant.

Het marktaandeel voor regenschermbekleding zal naar verwachting groeien als gevolg van de uitgebreide bouwactiviteiten over de hele wereld en de aanzienlijke financiële investeringen die worden gedaan om het fysieke uiterlijk en de esthetische aantrekkingskracht van de gebouwen te verbeteren. Dit zal de impact en verscheidenheid aan toepassingen voor regenschermbekledingssystemen vergroten. Het regenschermbekledingssysteem beschermt tegen schade aan structuren en eventuele extra verslechtering veroorzaakt door stof en andere deeltjes in de lucht. Momenteel maken zowel residentiële als commerciële ontwikkelingen gebruik van regenschermbekledingsproducten. Verstedelijking en industrialisatie nemen toe, en naarmate economieën zich snel ontwikkelen, neemt ook de vraag naar regenschermbekleding op wereldwijde schaal toe.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3941

Marktconcurrentieel landschap:

  • Kingspan Isolatie PLC
  • Carea Ltd
  • MF Murray Bedrijven
  • Celotex Ltd
  • CGL Gevels Ltd
  • Rockwool International A/S
  • Eco Earth Oplossingen
  • Sika Corporatie
  • FinancierMax Holding AG
  • Euramax
  • Trespa International B.V. onder andere

Markt drivers:

De markt voor regenschermbekleding zal naar verwachting worden aangedreven door de stijgende vraag van de consument naar producten met betere vochtbeheersingsmogelijkheden en energie-efficiëntie. Bovendien zien gevestigde en ontwikkelingslanden een toename in de ontwikkeling van niet-residentiële structuren zoals kantoren en instellingen en een verandering in de trend naar het beschermen van buitenmuren. Booming bouwuitgaven, vooral voor niet-residentiële doeleinden zoals de kantoor- en commerciële sector, versnellen de acceptatie van regenschermbekleding. De stijgende vraag van de consument naar esthetisch mooie huizen en een uitbreiding van eengezins- en meergezinsbouwstructuren vanwege de groeiende bevolking voeden de uitbreiding van de industrie.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3941

Marktbeperkingen:

Verwacht wordt dat fluctuerende grondstofkosten en onbetrouwbaarheid bij noodweer de groei van de wereldwijde markt voor regenschermbekleding zullen beperken. De markt voor regenschermbekleding is snel gegroeid, maar verschillende problemen belemmeren deze uitbreiding, waaronder de hoge initiële opstartkosten die gepaard gaan met regenschermbekledingsbedrijven, waardoor veel nieuwe spelers de markt niet kunnen betreden.

Het gebrek aan publieke bekendheid van deze recent gecreëerde regenschermbekledingssystemen, wat blijkt uit het feit dat de verkoop schaars is en de installaties gering, is een ander belangrijk aspect dat dient als een belemmering voor een toename van het marktaandeel voor regenschermbekledingsbehandelingen. Vanwege de onregelmatige vormen van gebouwen concentreren deelnemers aan de industrie zich op structurele funderingsontwerpen voor regenschermbekledingen. Naarmate er meer elementen aan de regenschermbekledingsconstructies worden toegevoegd, kan het ontwerp van het raamwerk worden belemmerd door eisen voor thermische isolatie en regenwaterafvoeropening van gebouwen.

Marktsegmentatie

Door eindgebruik omvat de wereldmarkt commercieel, residentieel en industrieel. Per type omvat de wereldwijde markt laminaten, cement, composiet, metaal en terracotta.

Blader door diepgaande marktOnderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rainscreen-cladding-market-3941

Regionale inzichten

De markt voor regenschermbekleding is gesegmenteerd in vier regio’s en elk heeft een substantiële bijdrage geleverd in termen van mogelijkheden en demografische eisen. Van de vier is de regio Azië-Pacific echter verantwoordelijk voor het grootste marktaandeel voor regenschermbekleding. Dit is waar de belangrijkste groeifactoren van de industrie worden ontwikkeld en de lokale bevolking lijkt behoorlijk geïnteresseerd te zijn in de vooruitgang van de markt in termen van nieuwe producten. De wereldwijde markt voor regenschermbekleding zal naar verwachting worden gevoed door een toename van bouwactiviteiten in verschillende gebieden, waaronder Europa en Azië-Pacific, en een toename van de vraag naar zeer aantrekkelijke gebouwontwerpen.

Korea, China, Japan en India zullen naar verwachting goed zijn voor een groot deel van de omzet van de markt voor regenschermbekleding. De statistieken over regenschermbekleding laten zien dat een groot deel van de bevolking in deze landen sterk is aangetrokken tot investeringen die hun gebouwen zullen beschermen en esthetisch zullen verbeteren. Als gevolg hiervan zijn de marktinkomsten voor regenschermbekleding in deze landen snel gegroeid en heeft het het totale marktaandeel voor regenschermbekleding ten goede gekomen.

Blader door gerelateerd rapport

Markt voor gerecyclede bouwaggregaten Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (steenslag, zand en grind, cementbeton en asfaltverhardingsafval), eindgebruik [residentieel, commercieel, infrastructuur en andere (industrieel en monumentaal)] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Zuid-Amerika) – Prognose tot 2030

Buitenisolatie & Afwerkingssysteem Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (polymeergebaseerd, polymeergemodificeerd) isolatietype (geëxpandeerd polystyreen, minerale wol, anderen) Dikte (1-3 inch, 3-6 inch, meer dan 6 inch) Componenten (lijmen, isolatieplaat, basislaag, versterking, afwerkingslaag) Voorspelling 2030

Markt voor composiet geïsoleerde panelen Onderzoeksrapport: Informatie per product [Geëxpandeerd polystyreen (EPS) paneel, hard polyurethaan (PUR) en stijf polyisocyanuraat (PIR) paneel, glaswolpaneel en anderen], toepassing (bouwmuur, gebouwdak en koude opslag) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Medium Density Fiberboard (MDF) Markt Onderzoeksrapport: Per product (standaard MDF, vochtbestendig MDF en brandwerend MDF), per toepassing (kast, vloeren, meubels, vormen, deur- en freeswerk, verpakkingssysteem en andere), per eindgebruiker (residentieel, commercieel en institutioneel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mail: [email protected]

 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Rain-screen Cladding,Rain-screen Cladding Market,Rain-screen Cladding Market Size