header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde 5G-infrastructuurmarkt zal naar verwachting tot het einde van 2030 een industriegroei van 58,9% hebben

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De 5G-infrastructuurmarkt is de markt voor apparatuur en technologieën die de uitrol en exploitatie van 5G-netwerken mogelijk maken. Dit omvat een breed scala aan hardware- en softwarecomponenten zoals basisstations, antennes, routers, switches en andere netwerkapparatuur.

De 5G-infrastructuurmarkt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van de toenemende vraag naar snelle connectiviteit met lage latentie voor een breed scala aan toepassingen, waaronder autonome voertuigen, augmented en virtual reality, slimme steden en het Internet of Things (IoT). De wereldwijde 5G-infrastructuurmarkt zal naar verwachting in 2027 $ 27.476 miljoen bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 58,9% van 2020 tot 2027.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10527

Belangrijkste spelers

De 5G-infrastructuurmarkt is zeer concurrerend en wordt gedomineerd door grote spelers zoals

  • Huawei
  • Ericsson
  • Nokia
  • Samsung
  • Cisco

Deze bedrijven investeren fors in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen die kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar 5G-infrastructuur.

Reikwijdte marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 27.476 miljard
Groei: CAGR van 58,9% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De 5G-infrastructuurmarkt is een wereldwijde markt die snel groeit in alle regio’s van de wereld. Er zijn echter enkele regionale verschillen in de adoptie en uitrol van 5G-infrastructuur. Hier is een regionale analyse van de 5G-infrastructuurmarkt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de 5G-infrastructuurmarkt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, sterke overheidsinitiatieven en een grote vraag naar geavanceerde connectiviteitsoplossingen. De Verenigde Staten zijn een van de toonaangevende markten voor 5G-infrastructuur in de regio, met grote telecombedrijven die zwaar investeren in de uitrol van 5G.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10527

Europa: De Europese regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei zien in de 5G-infrastructuurmarkt als gevolg van ondersteunend overheidsbeleid en -initiatieven, een toenemende vraag naar geavanceerde connectiviteitsoplossingen en de aanwezigheid van grote telecombedrijven. Landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zullen naar verwachting toonaangevende markten zijn voor 5G-infrastructuur in de regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste en snelst groeiende markt voor 5G-infrastructuur zijn vanwege de aanwezigheid van grote telecombedrijven, een grote bevolking en de toenemende vraag naar snelle connectiviteitsoplossingen. Landen zoals China, Japan, Zuid-Korea en India zullen naar verwachting toonaangevende markten zijn voor 5G-infrastructuur in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een aanzienlijke groei zien in de 5G-infrastructuurmarkt als gevolg van toenemende overheidsinitiatieven en investeringen in geavanceerde telecommunicatie-infrastructuur. Landen zoals Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika zullen naar verwachting toonaangevende markten zijn voor 5G-infrastructuur in de regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de 5G-infrastructuurmarkt een sterke groei zal zien in alle regio’s van de wereld, omdat steeds meer applicaties en diensten connectiviteit met hoge snelheid en lage latentie vereisen.

Marktsegmentatie

De 5G-infrastructuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van component, communicatie-infrastructuur, netwerkarchitectuur en regio. Hier is een kort overzicht van elk van deze segmenten:

Component: De 5G-infrastructuurmarkt kan op basis van component worden gesegmenteerd in hardware, software en services. Hardware componentenomvatten basisstations, antennes, routers, switches en andere netwerkapparatuur. Softwarecomponenten omvatten netwerkbeheersoftware, beveiligingssoftware en andere softwaretoepassingen. Services omvatten advies-, integratie-, implementatie- en onderhoudsservices.

Volledige rapportdetails ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-infrastructure-market-10527

Communicatie-infrastructuur: De 5G-infrastructuurmarkt kan op basis van communicatie-infrastructuur worden gesegmenteerd in small cell, macro cell en radio access network (RAN). Kleine cellen zijn cellulaire basisstations met een laag vermogen en een kort bereik die kunnen worden gebruikt om de dekking en capaciteit van draadloze netwerken uit te breiden. Macrocellen zijn grote, krachtige cellulaire basisstations die worden gebruikt om brede dekking te bieden in stedelijke en landelijke gebieden. RAN is een draadloze netwerkinfrastructuur die mobiele apparaten verbindt met het kernnetwerk.

Netwerkarchitectuur: De 5G-infrastructuurmarkt kan op basis van netwerkarchitectuur worden gesegmenteerd in standalone (SA) en niet-standalone (NSA) netwerken. SA-netwerken worden vanaf de grond opgebouwd om 5G te ondersteunen, terwijl NSA-netwerken voor sommige functies afhankelijk zijn van bestaande 4G-infrastructuur.

Regio: De 5G-infrastructuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van regio in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW).

Over het algemeen kan de segmentatie van de 5G-infrastructuurmarkt bedrijven helpen de verschillende kansen en uitdagingen in elk segment te begrijpen en gerichte strategieën te ontwikkelen om te profiteren van de groeiende vraag naar 5G-infrastructuur.

**Top trending rapporten**

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global 5G Infrastructure Market,l5G Infrastructure Market,5G Infrastructure Market Size,5G Infrastructure Market Growth,5G Infrastructure Market Demand,5G Infrastructure Industry